עבור לתוכן

אני צריכה לרקוד על זה

Featured Replies

פורסם

מוות לרוצחים -מוות לרוצחים של הרוצחים.

• תגובות 48
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חייב לעבוד באקספלורר

תבדוק את רמת האבטחה שלך, ותדאג שאתה מאפשר הגנה נמוכה מעוגיות. (cookies)

לא חייב כלום ולא קשור לאבטחה.

נענע החליטו להוריד את הכתבה, לא יודע מאיזו סיבה.

מוזר, זאת הכתבה היחידה שהורידו

פורסם

אזטק, אנשים כמוך הם האיום החמור ביותר לדמוקרטיה. במסווה של שיטה "מתוקנת" ו"הגונה", אתה למעשה מקעקע לחלוטין את כל עקרונות המשטר הדמוקרטי ומציע שלטון שכפסע בינו לבין דיקטטורה גמורה וסופו שאכן יגמור ככזה.

החוקה שאתה מציע (זאת למעשה הצעה של חוקה) שוללת את הפלורליזם, שוללת את חופש התנועה, חופש העיסוק ובמידה מסוימת גם את חופש הפולחן, יש גם במרומז הגבלות על חופש הביטוי.

מהו "הגוף המפקח" על הממשלה/כנסת? משהו כמו האיתולות של איראן אולי? בכלל ערבבת את כל היוצרות ורואים שאתה לא מבין את עיקרון הפרדת הרשויות ואת תפקידה של כל רשות.

יש בשיטת שלטון זו קצת מדמוקרטיה, קצת מדיקטטורה, קצת ממנורכיה, קצת מכל דבר, שלטון עם טעם.

אני לא מוצא הרבה "טעם" בשיטת השלטון המוצעת שלך. אני רואה שלטון של קבוצת מיעוט (ככל הנראה קנאים דתיים), אני רואה אנשים שחייבים תעודות מעבר בשביל לנוע מעיר לעיר, אני רואה שטיפת מוח בבתי הספר, חוקים דרקוניים, בחירות מוכתבות מראש למספר מצומצם של מועמדים שמקובלים על חכמי הדת. אני רואה מחנות הסגר לאנשים "בעייתיים", לאנשים עם פה גדול או סתם מתנגדים פוליטיים. גם אותך אצטק אני רואה נלקח באישון לילה על ידי המשטרה החשאית, כי התומכים האידיאליסטים ביותר של משטר דיקטטורי קיצוני הם לרוב הראשונים להתפקח ואז "להעלם" (ע"ע הטיהורים של סטאלין וליל הסכינים הארוכות).

פורסם

אזטק, אנשים כמוך הם האיום החמור ביותר לדמוקרטיה. במסווה של שיטה "מתוקנת" ו"הגונה", אתה למעשה מקעקע לחלוטין את כל עקרונות המשטר הדמוקרטי ומציע שלטון שכפסע בינו לבין דיקטטורה גמורה וסופו שאכן יגמור ככזה.

החוקה שאתה מציע (זאת למעשה הצעה של חוקה) שוללת את הפלורליזם, שוללת את חופש התנועה, חופש העיסוק ובמידה מסוימת גם את חופש הפולחן, יש גם במרומז הגבלות על חופש הביטוי.

מהו "הגוף המפקח" על הממשלה/כנסת? משהו כמו האיתולות של איראן אולי? בכלל ערבבת את כל היוצרות ורואים שאתה לא מבין את עיקרון הפרדת הרשויות ואת תפקידה של כל רשות.

אני לא מוצא הרבה "טעם" בשיטת השלטון המוצעת שלך. אני רואה שלטון של קבוצת מיעוט (ככל הנראה קנאים דתיים), אני רואה אנשים שחייבים תעודות מעבר בשביל לנוע מעיר לעיר, אני רואה שטיפת מוח בבתי הספר, חוקים דרקוניים, בחירות מוכתבות מראש למספר מצומצם של מועמדים שמקובלים על חכמי הדת. אני רואה מחנות הסגר לאנשים "בעייתיים", לאנשים עם פה גדול או סתם מתנגדים פוליטיים. גם אותך אצטק אני רואה נלקח באישון לילה על ידי המשטרה החשאית, כי התומכים האידיאליסטים ביותר של משטר דיקטטורי קיצוני הם לרוב הראשונים להתפקח ואז "להעלם" (ע"ע הטיהורים של סטאלין וליל הסכינים הארוכות).

אחי אני מודה שאני איום בשביל הדמוקרטיה ואני גאה בזה, כי אני מתעב את הדמוקרטיה ומודע לכך וימשיך להצהיר שהיא אשר הצמיחה שורשים לעץ הנאצי.

-אני נגד חופש ביטוי לנאו נאצים ולשאר הדומים להם, מכל עם גזע דת או מין שיהיו.

-נגד חופש תנועה של יהודים או ערבים בתוך שכונות דתיות (חרדיות) ביום השבת ונגד יהודי שישתה יין ואלכהול מול מסגד - הנה לך שוויון בין הדתות.

-אני בעד אסירה מוחלטת של מכירת חזיר באזורים מוסלמים ויהודיים - אך לעולם לא אוכל להטיף לבני דתות אחרות לא לאכול אותו.

הנה לך דוגמאת ל "מה אזטק חושב"

לא מעניין אותי מה מה אתה חושב על הדעות שלי כי אלו הם הדעות שלי ואני לא יסור מהם לעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים