עבור לתוכן

אני צריכה לרקוד על זה

Featured Replies

פורסם

אני אלביש עליה את החלוק הלבן בעצמי.

אנא ממך, תשאיר לי את העבודה...

אולי מישהו גם ישאיל לי איזה גלוק עם משתיק? זה יהייה נחמד...

THE REAPER-

אתה אשכרה מטומטם אה?

חושב שאתה יודע יותר טוב מכולם ושרק דעתך נכונה...

בדיוק כמו בוויכוח בדיון על AC-לא סתם הפסקתי להגיב שם....

אין פלא שזה הכינוי שבחרת.. מתאים לך...

• תגובות 48
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי הרגשה שאתה מקבל קונספציה שגויה של המילה REAPER

רק בשביל לוודא- מה אתה חושב שזה אומר?

פורסם

לא חושב...

מקשר ל GRIM REAPER...

פורסם

אוקיי, אז מה זה קשור לזה שהוא בחר כינוי כזה? S:

ואגב, REAPER לבד= קוצר.

פורסם

אתה מודע לכך שגם ה grim reaper הולך על ה reaper=קוצר רק שעם GRIM זה הופך אותו לקוצר אחר יא?

וזה ממש לא משנה מה דעתי, אין וויכוח על הנושא לפני שאזטק יסדר את העובדות שלו ויצא מהדעות הקדומות שלו

פורסם

הדעות הקדומות שלי על סוגדי שטן\סדיסטים לא ישתנו לעולם, אני בניגוד אליך מתקשה להבין (ברמה קיצונית) איך אפשר לקבל אנשים כאלה לחברה תקינה שבה האדם שואף להיות יצור טוב ואיכותי יותר.

אני חושש שעם ההגנה שאתה מעניק להם, עוד מעט תגונן גם על קניבלים.

פורסם

ואתה עדיין לא קולט מה שמנסים להסביר לך כל הת'רד-

כל עוד אותו מאמין שסוגד לצ'ימפופו מלך האלפקות לא פוגע במישהו אחר בשביל לשמור על האמונה שלו- זה לגיטימי ואין סיבה להפלות את אותו אדם בשום דרך.

קניבלים פוגעים באחרים

סוגדי שטן בחלקם פוגעים באחרים (ואלו שלא- אין סיבה להפלות אותם לרעה)

ומצד שני, קהילת ה S&M בארץ לא פוגעת באחרים, עניין שלהם, עזוב אותם בשקט.

ככה לגבי כל אחד אחר.

הוא בנאדם שתורם לחברה כמו כל אחד אחר ומבצע את חובותיו? יש לו זכות לקבל אותן זכויות כמו שלך ללא אפליה.

פורסם

ואתה עדיין לא קולט מה שמנסים להסביר לך כל הת'רד-

כל עוד אותו מאמין שסוגד לצ'ימפופו מלך האלפקות לא פוגע במישהו אחר בשביל לשמור על האמונה שלו- זה לגיטימי ואין סיבה להפלות את אותו אדם בשום דרך.

קניבלים פוגעים באחרים

סוגדי שטן בחלקם פוגעים באחרים (ואלו שלא- אין סיבה להפלות אותם לרעה)

ומצד שני, קהילת ה S&M בארץ לא פוגעת באחרים, עניין שלהם, עזוב אותם בשקט.

ככה לגבי כל אחד אחר.

הוא בנאדם שתורם לחברה כמו כל אחד אחר ומבצע את חובותיו? יש לו זכות לקבל אותן זכויות כמו שלך ללא אפליה.

אף אחד פה לא מנסה להסביר לי חוץ ממך ו the raeper אני מבקש ממך, אל תשדל אותי לקבל את הדעות שלך ביהירות, מה שאתה מסביר לי מבחניתי זה טעות גדולה מאד.

עצם זה שאתה ממשיך לטעון שגם סוגד שטן שלא פוגע בחתולים הוא אדם שצריך לקבל אותו באופן שווה מעידה על כך שאתה לא יציב במחשבותיך, אני לא מעוניין בכלל להמשיך ולהתווכח איתך או עם אדם אחר הטוען כאלה הבלים.

תחייה עם סוגדי השטן שאתה כלכך אוהב ונראה לאן תגיע.

פורסם

אם אתה שולל דרך אחת, חובה עליך להציע חלופה- מה שלא עשית עד עכשיו.

אני נותן את דעתי, ומסביר למה לדעתי השיטה הזו עובדת.

אתה סותר אותה, ולא שם גיבוי מאחורי מה שאתה אומר, איך אני אמור לקחת אותך ברצינות?

ולמעשה, אני חי טוב מאוד עם כולם. גם עם ידידה שאכן מאמינה בשטן (זה אומר שהיא מבצעת פולחן ורוצחת חתולים? לא. היא פשוט מאמינה בקיום של הישות הזו, כמו שאתה מאמין בקיום של אלוהים)

זה עושה אותה אדם רע? זה אומר שצריך לנדות אותה מהחברה?

אתה קיצוני בדעותיך, וזה אכן דבר רע.

מה שאני אומר זה לא "דעתי", זה מצב תקין-

כל עוד אדם תורם לחברה ואינו פוגע באחרים (בין אם מדובר בבני אדם, רכוש, בעלי חיים או כל דבר אחר), אין להפלותו מזכויותיה.

אם אדם פוגע בחברה בצורה מסוימת (שוב, בין אם מדובר בפגיעה בבן אדם, רכוש, או בעל חיים) עליו להיענש בהתאם.

זה המצב כרגע, וככה זה צריך להיות.

יש לך רעיון אחר? תפרט אותו

אתה לא יכול להגיד "זה לא צריך להיות ככה" ולהיעלם בלי לתת גיבוי להצהרה, שללא גיבוי הוא סתמית לגמרי.

פורסם

תיראה, לא אכפת לי למי האדם סוגד, כל הוא לא פוגע באף אחד.

זה כמו שאני יתחיל להפלות אנשים שסוגדים לאלוהים, כל עוד הם לא פוגעים באף אחד.

ואני לא רואה שום דבר בשרפת גופות, במקום קבורה.

פורסם

אם אתה שולל דרך אחת, חובה עליך להציע חלופה- מה שלא עשית עד עכשיו.

אני נותן את דעתי, ומסביר למה לדעתי השיטה הזו עובדת.

אתה סותר אותה, ולא שם גיבוי מאחורי מה שאתה אומר, איך אני אמור לקחת אותך ברצינות?

ולמעשה, אני חי טוב מאוד עם כולם. גם עם ידידה שאכן מאמינה בשטן (זה אומר שהיא מבצעת פולחן ורוצחת חתולים? לא. היא פשוט מאמינה בקיום של הישות הזו, כמו שאתה מאמין בקיום של אלוהים)

זה עושה אותה אדם רע? זה אומר שצריך לנדות אותה מהחברה?

אתה קיצוני בדעותיך, וזה אכן דבר רע.

מה שאני אומר זה לא "דעתי", זה מצב תקין-

כל עוד אדם תורם לחברה ואינו פוגע באחרים (בין אם מדובר בבני אדם, רכוש, בעלי חיים או כל דבר אחר), אין להפלותו מזכויותיה.

אם אדם פוגע בחברה בצורה מסוימת (שוב, בין אם מדובר בפגיעה בבן אדם, רכוש, או בעל חיים) עליו להיענש בהתאם.

זה המצב כרגע, וככה זה צריך להיות.

יש לך רעיון אחר? תפרט אותו

אתה לא יכול להגיד "זה לא צריך להיות ככה" ולהיעלם בלי לתת גיבוי להצהרה, שללא גיבוי הוא סתמית לגמרי.

תן לי להתנצל על כך שלא פירטתי לך על איזו דרך אני מדבר עד עכשיו, למרות בקושתיך החוזרות, לכן אגש ישר לעניין

שיטת שלטון כמו שאני מדמיין היא אכן איננה דמוקרטיה, היא לא מוכרת ומוכתבת בשם כל שהוא, לפחות למיטב ידיעתי.

יש בשיטת שלטון זו קצת מדמוקרטיה, קצת מדיקטטורה, קצת ממנורכיה, קצת מכל דבר, שלטון עם טעם.

בוא אני יתן לך דוגמה.

שוויון מלא לאזרחים מכל הדתות ומכל הגזעים אך למרות זאת

-הקפדה על הפרדה בין קבוצות אתניות, דתות, ועמים, הכוונה - כל עם בנחלתו\עירו\שכונתו שלו - שוכן שלום ומקבל את כל הזרים בברכה אך ללא אפשרות שהייה שתעלה על מספר ימים\חודשים מוגבלים.

איסור על התרברבות בין בני מיעוטים שונים אחד עם השני יחסוך סכסוכים ומתיחות מיותרת בינהם כיצורים אנושיים בעלי אמונות\השקפות עולם שונות ואף ישלול לחלוטין אפילו רק את הרעיון של אחד מהצדדים לפתיחה במלחמת אזרחים (כדבר שיכול לקרות)

רשות מחוקקת שתורכב מכמה שופטים, כמו שהיה בממלכת הכוזרים (תקרא עליה זה יעניין אותך ואני מוכן לחתום לך - שתקרא תבין למה), שופט אחד יהודי, שופט אחד נוצרי, שופט מוסלמי ושופט לשאר הדתות.

רשות מבצעת - ממשלה, וגוף המפקח על הממשלה אך אינו יכול לבצע או להחליט מאום, שיטת הבחירות תהייה דומקרטית, אך לא יינתן חופש למפלגות כדוגמאת המפלגה הנאצית, או מפלגה שמעודדת סדיזם\ונדליזם ואף יהיו חוקים הדורשים מרשויות החוק לרדוף אותם ולא לשקוט עד שכל חבר במפלגות\קבוצות כאלה יכנס לכלא ללא אפשרות לצאת.

הגוף שמפקח על הממשלה ידאג שלא יכנסו לכנסת\פרלמנט גופים בעלי אדיאלוגיה מלחמתית\פוגעת באחר.

הממשלה תוכל להשתמש גם בנשק אטומי אם צריך, תוכל להרוג אזרחים חפים מפשע רק במקרה שהם בעצמם, כבר לא חפים מפשע ויורים בעצמם בידי כלי נשק מאולתרים על אזרחיה של אותה המדינה שאני מדבר עלייה (במידה ותותקף בלבד!!!!!!)

במדינה זו, יבינו שאי אפשר להכריח יהודי לכבד נוצרי שפותח עסק בשבת, ושנוצרי לא יכול לכבד מוסלמי או יהודי שצמים ברמאדן או ביום כיפור ולהכריח את אותו הנוצרי לא לאכול להם מול הפצרוף לכן.

כמו שאמרתי בהתחלה, כל קבוצה דתית או קבוצה אתנית תגור בנחלה שלה.

מבחינת חינוך.

לשים דגש על ההסטוריה של אותה הארץ אשר המדינה\ממלכה שבה, מתנהלת על ידי אותה דרך שאני מפרט עליה.

בכל בתי הספר תונהג אותה תכנית לימודים בדיוק.

אם לדוגמא בארץ ישראל (ארץ הקודש) תקום מדינה כזו, לא יהייה שם ילד אחד, שלא ידע לדקלם את ההסטוריה של הארץ הזו, תקופות שונות, שמות של אישים גדולים שחיו ונלחמו כאן וכדומה.

בקיצור חפרתי ואני לא יכול להכתיב לך או להמציא כאן צורת שלטון חדשה אך אני יכול להבטיח לך שאם אתה מחפש לסתום חורים בדמוקרטיה אז מצפה לך הרבה עבודה.

זה לא אני שמבטיח, זה ההגיוון.

פורסם

יש לי עוד רעיון בשבילך.

מכשפות, אני רואה שחסר לך קצת חוקים על זה, אז אני ארחיב.

אישה אשר עוסקת בכישוף, תוחזק לאלתר בניגוד לרצונה בצינוק עמוק, לח וחשוך

במשך 30 שנה.

לאחר תום תקופת המאסר, ייבוצע על המכשפה לעיל נהל "בדיקת מכשפה", כאשר

תושלך האישה לנהר.

אם המכשפה לעיל, תתבע, היא חפה מפשע, תוכרז כ"לא מכשפה"(זה יהיה רשום לה בת.ז)

לאחר הבדיקה, היא חופשייה ללכת.

אם לא תתבע, הרי היא מכשפה והיא תסכל למוות בכיכר העיר(עיר המוצא שלה, תלוי בהשתייכות האתנית).

עוד חוק, כל בנאדם שיש לו איבר מין ארוך יותר מהמלך השולט, ייקוצר עד להיותו כס"מ אחד פחות מאיבר מינו

של המלך השולט....

ללא הרדמה....

בכל מקרה, אני לא יודע על מה אתם מדברים! אחלה רעיונות יש לבחור :)

אזטק, יש לי מודם שקרוי על שמך בבית, מן הראוי שאתה תהיה המועמד הבא שלי לבחירות(או להפיכה צבאית) :xyxthumbs:

:screwy:

פורסם

זה לא עובד לי לא באקספלורר ולא בפיירפוקס, יש למישהו קישור אחר? יש את זה ביוטיוב אולי?

פורסם

אני לא רוצה לקלקל לכם, נראה לי נענע הורידו את זה...למישהו יש לינק לדבר הזה?

פורסם

זה לא עובד לי לא באקספלורר ולא בפיירפוקס, יש למישהו קישור אחר? יש את זה ביוטיוב אולי?

חייב לעבוד באקספלורר

תבדוק את רמת האבטחה שלך, ותדאג שאתה מאפשר הגנה נמוכה מעוגיות. (cookies)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים