עבור לתוכן

אני צריכה לרקוד על זה

Featured Replies

פורסם

מצאו את המכתב של הילדה שרצתה קבורה רק לאחר שגופתה כבר נשרפה, ומכיוון שלא הייתה שום צוואה אחרת רצון האופטרפוס קובע, שבמקרה זה הוא האמא.

Aztec -

זה שהמשטרה אימפוטנטית ומערכת המשפט גם כן לא אומר שהדבר מותר - החוק נכון, הביצוע חלוש.

ניקח לדוגמא את עניין הסדיסטים והמזוכיסטים, כל עוד הדבר נעשה בהסכמה מלאה(כמו במועדונים מורשים) אין בעניין הזה שום בעיה - שירביץ כמה שבא לו ושיקבל מכות כמה שבא לו, זה מה שהוא רוצה וכל עוד העניין נעשה בהסכמת שני צדדים הכל בסדר.

עניין ה"כת השרף" הזה נראה לי תמוה - הוא לא מופיע בשום מקום וההגדרה של כת היא תנועה השואפת לגייס עוד ועוד חברים, נראה לי שזה לא המקרה כאן - נראה לי שהיא "סתם"(בלשון המעטה) משוגעת על כל הראש, והנחילה "חינוך" מאוד מסויים גם לבן שלה.

רדיפה היא אף פעם לא הפיתרון.

לא תמיד נכון לקבוע מה נכון ומה לא נכון חברי היקר.

כת השרף זאת המצאה, אין על הדבר הזה מידע בשום מקום, ההסטוריה המתועדת המוקדמת ביותר לתרבויות בכדור הארץ מזכירה את השומרים (עם עתיק שחי באזור של עיראק של ימינו לפני 5000 שנה (לפי התנ''ך מישם הגיע אברהם אבינו), ועם בפגאניזם עסקינן, הדרואידים הם העתיקים ביותר שידועים.

אם אתה טוען שלהרביץ לבחורה או לגבר אחר, מכות רצח, עד שהוא צורח מכאבים - ועוד לחייך בלי הפסקה מיזה, זה דבר נורמלי, אז לפי דעתי יש לך בעייה חמורה ואינך יודע מזה נורמליות, בנוסף, דבר כזה כאשר מוכר כ"בסדר" או "סטנדרטי" לחלוטין יכול לטמטם ולשבש מחשבה תקינה של בנאדם שרוצה להתנסות בזה, השד הסדיסטי (עוד אחד מהסוגים של יצר הרע), משטלת על הבנאדם ושמחיט את מחשבותיו?, אתה נהנה מזה?, אתה יכול לדמיין את עצמך נהנה להצליף במישהי מדממת ולחייך מיזה?...

האנושות איבדה את קול ההגיון, מיום ליום אנחנו נעשים יותר טיפשים בגלל שטיפת המוח שאנחנו עוברים בנושא הדמוקרטיה מכל מקום שעלייה למדנו.

לא אמרתי שמונרכיה או דיקטטורה עדיפים עלייה, לא אתה ולא פיקה שמעתים אותי אומר זאת מעולם.

מה שאני אומר - צריך לנסח צורת שלטון הרבה יותר נורמלית,מתוקנת,מעודנת ואנושית מדמוקרטיה, לא כזו שתצמיח שורשים לעץ הנאצי הסדיסטי.

יש דבר שדומה לזה, הוא נקרא עשרת הדברות, לא כתוב שם יותר מדיי, אבל לפי דעתי כל יצור חי בכוכב הזה צריך לחקוק את הרשום עליהם בזכרונו.

• תגובות 48
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפחות נתיחה הייתה:

רפ"ק קנטרוביץ, מפקד תחנת זכרון יעקב של משטרת ישראל, מסכם כך למגזין המושבות את חקירת התאבדותה של מיתר שרף, ז"ל: "המשטרה שיחררה את הגופה מאחזקתה כבר בשבוע שעבר. בזירת האירוע התלבטתי בין שחרור מיידי של הגופה או שליחתה לנתיחה והחלטתי על נתיחה, כמו בכל מקרה חריג בו ישנו יסוד סביר לספק. דו"ח הפתולוג קובע סופית שאין חשש לפלילים ואכן מדובר בהתאבדות גרידא.

עכשיו השאלה עם בדקו אם היא בתולה? הרי אם היא לא כנראה שמדובר בגילוי עריות כמו בסיפורים שכתבה. ואם היא כן יכול להיות שעשו בה רק מעשי סדום.

פורסם

כן... כי אין אף בת 14 ששכבה כבר עם מישהו

------

אזטק- אין לי מושג באיזה עולם אתה חי ואיך אתה מרשה לעצמך להגדיר את הSNMים למיניהם כיצורים חולים אבל אני רק אגיד לך את זה

אין לך זכות לשפוט אדם לפי מעשיו שבוצעו בהסכמה (וגם אם תנענע את הראש הרבה פעמים ותזמזם לעצמך זה לא ישנה את העובדה שהם כן הסכימו) או לרדוף אותו בשום דרך

ואתה גם חי במדינה חופשית מבחינה דתית ולכן גם מותר לכולם להאמין במה שהם רוצים (שוב, אם מעשיהם לא פוגעים בזכויותיהם של אנשים אחרים)

פורסם

נו, זה בדיוק מה שאמרתי... כת השרף זאת המצאה.

בעניין הסדיסטים, שוב, אם הצד "המקבל"(להלן, המזוכיסט) מקבל זאת בהסכמה מלאה ומודעת אני לא רואה בדבר שום רע.

פעם גם סקס אנאלי היה נחשב לעבירה על החוק, אבל אם זה בסדר לבן זוג, אז מה הבעיה?

פורסם

יש. אבל אני מתאר לעצמי שרוב רובן של של נערות בנות 14 הן בתולות.

וחוץ מזה יכלו לבדוק בבצפר שלה אם יש לה חבר ולשאול את החברות שלה וכו'.

למה הוידיאו באתר הדפוק של נענע לא עובד בפיירפוקס? (או כל דפדפן חוץ מ-IE)

יש איזה דרך לצפות בזה מפיירפוקס?

פורסם

------

אזטק- אין לי מושג באיזה עולם אתה חי ואיך אתה מרשה לעצמך להגדיר את הSNMים למיניהם כיצורים חולים אבל אני רק אגיד לך את זה

אין לך זכות לשפוט אדם לפי מעשיו שבוצעו בהסכמה (וגם אם תנענע את הראש הרבה פעמים ותזמזם לעצמך זה לא ישנה את העובדה שהם כן הסכימו) או לרדוף אותו בשום דרך

ואתה גם חי במדינה חופשית מבחינה דתית ולכן גם מותר לכולם להאמין במה שהם רוצים (שוב, אם מעשיהם לא פוגעים בזכויותיהם של אנשים אחרים)

אז אני ירענן את זכרונך שסוגדי שטן כן פוגעים באחרים, פוגעים בהם ובחיות המחמד שלהם, למה?, כי יש להם מוח סדיסטי מעוות, ולך אתה לא יעזור כלום גם אם תזמזם - אנשים כאלה צריכים להעלים...

ובקשר לסאדו מאזו - אתה רוצה להכנס לפרטי פרטים?, אין בעייה.

אני לא נגד זה שתחזיק את חברה שלך קצר, מי מאיתנו אינו משחק משחקים כאלה ואחרים עם בת זוגתו?...

אבל להגיע לרמה של להצליף במישהי או במישהו, לירוק עליהם, לדרוך עליהם, לשרוף אותם ולהנות מיזה - מעיד על בעייה נפשית חמורה, כל מה שתגיד פשוט לא יעזור, זאת בעייה חמורה וטובי הפסיכולוגים יסבירו לך למה זה קורה ומאיזה מקום זה מגיע- התעללות בילדות, הורים רשעים,אהבה לשליטה באופן קיצוני והמבחר עוד מגוון.

[br]פורסם בתאריך: 10.05.2008 בשעה 19:48:27

יש. אבל אני מתאר לעצמי שרוב רובן של של נערות בנות 14 הן בתולות.

וחוץ מזה יכלו לבדוק בבצפר שלה אם יש לה חבר ולשאול את החברות שלה וכו'.

למה הוידיאו באתר הדפוק של נענע לא עובד בפיירפוקס? (או כל דפדפן חוץ מ-IE)

יש איזה דרך לצפות בזה מפיירפוקס?

לפי מה שאני יודע עד עכשיו היא היתה ילדה טובה וחייכנית, מופמנת שהיתה אהובה מאד על ידיד בני כיתתה וכל הסובבים אותה, וכולם ידעו שהיא באה ממשפחה לא משפחה.

פורסם

אז עכשיו אתה מומחה לדתות ופסיכולוג-פסיכיאטר-עובד סוציאלי מדופלם...

יפה יפה אזטק, הסתדרת!

עוד מעט גם תספר לי על כל השטניסטיים האלה שהולכים להופעות מטאל עם החולצות השחורות והניטים...

אתה מודע לכך שהשטניזם בבסיסו בכלל לא מדבר על הקרבת או פגיעה בחיות? וגם לא על בני אדם (כמובן)

ואם אין לך מושג מה זה SNM (ומה הרעיון העומד מאחוריו) אנא ממך אל תדבר על הנושא. עוד כמה פוסטים כאלה ובאמת יהיה לי קשה לקחת אותך ברצינות

פורסם

אזטק-

90% מכת השטן הם המצאה של המשטרה, לידיעתך.

שהמשטרה מוצאת משהו לא מוסבר ולא מצליחה לשים את האצבע על האשם, הם אומרים "כת השטן".

המון מרוצחי החתולים למיניהם הם בכלל "עצמאיים" ועושים את זה מתוך שיעמום, סתם רשעות, או כל סיבה אחרת שגורמת לבנאדם להתעלל בחיות.

ועכשיו רוצה לשמוע פרט "מזעזע"? רוב אלו שהמשטרה תפסה הם חרדים. שיואו. מי היה מאמין.

שכל אחד יאמין במה שבא לו, שירקוד את ריקודי המריחואנה שלו ושיעשה מה שלא יעשה- כל עוד זה לא פוגע באחרים.

עכשיו בוא נגיד שראש אגף טראומה בביה"ח X בעיר Y הוא בודהיסט ועוסק במדיטציה תוך כדי מלמול שטויות בשביל להתקרב ל "הארה", מה הבעיה עם זה?

הוא עוזר לאנשים? הוא עושה את העבודה שלו? הוא עשה צבא? (בהנחה שלא היו נסיבות מוצדקות שמנעו את זה?) הוא תורם לחברה? כן.

אבל האמונה שלו אחרת, והוא עושה משהו שבעיניך נחשב למוזר.

אז למה שלא יהיה שווה זכויות בחברה?

אם אתה מדבר על חולי נפש שמכינים "שיקויים" מדם עטלפים וכבדי חתולים וכו', הרי שפה הגבול- הם שמרו על האמונה שלהם תוך פגיעה באחר, מה שבהחלט אסור.

כל עוד אתה לא פוגע במישהו, תאמין במה שבא לך.

ואם הדמוקרטיה כ"כ גרועה, תגיד לי בבקשה איזה שלטון צריך להיות פה.

פורסם

טכנית השלטון הכי טוב יהיה שליט יחיד שדואג לעם שלו (מה שבחיים לא קורה) שיחזיק איתו יועצים לכל נושא

פורסם

טכנית השלטון הכי טוב יהיה שליט יחיד שדואג לעם שלו (מה שבחיים לא קורה) שיחזיק איתו יועצים לכל נושא

ואת זה אתה אומר כי למדת פילוסופיה פוליטית?

אם האוכלוסיה הומוגנית לגמרי אז מילא... אבל כבר אין אוכ' כאלה, ובכל מקרה יש הטיה של גבר\אישה.

ממליץ לך לקרוא political liberalism / john rawls.

פורסם

מה יכול להיות יותר טוב משליט יודע כל שעובד על מניעים הטובים לכלל ודואג לאוכלוסייה שלו?

הורדת נבחרי העם רק תעזור לשליט לעשות את מה שהוא רוצה (בתיאוריה: לעזור לעם) בלי הפרעות וביזבוזי זמן

אבל כמובן שבעולם אמיתי זה בחיים לא יקרה

פורסם

ואם יש רוב, נניח יהודי, ומיעוט, נניח ערבי, והשליט הטוב הזה יהודי, לערבים הוא יעזור?

עכשיו תגיד שהוא יהיה "פייר" כלפיהם. מי קובע מה פייר? צריך איזשהי חוקה לא?

זה לא כ"כ פשוט כמו שאתה מציג את זה בכל מקרה...

פורסם

שליט מושלם יעזור לכולם ללא הבדל דת

אבל כמובן שליט מושלם קיים רק בתיאוריה

--

אין שלטון הכי טוב זה תלוי מאוד מי מרכיב אותו

פורסם

יפה יפה אזטק, הסתדרת!

עוד מעט גם תספר לי על כל השטניסטיים האלה שהולכים להופעות מטאל עם החולצות השחורות והניטים...

אתה מודע לכך שהשטניזם בבסיסו בכלל לא מדבר על הקרבת או פגיעה בחיות? וגם לא על בני אדם (כמובן)

ואם אין לך מושג מה זה SNM (ומה הרעיון העומד מאחוריו) אנא ממך אל תדבר על הנושא. עוד כמה פוסטים כאלה ובאמת יהיה לי קשה לקחת אותך ברצינות

תגיד לי מיסטר reaper מה הסיפור שלך שאתה מגן על נתעבים ורשעים כמו סוגדי שטן או סדיסטים מלוכלים מקהילת הBDSM (סדיסטים בפרט).

אתה בכלל שומע מה אתה אומר?

יופי, אז אל תיקח אותי ברצינות, מה שאני אומר לך זה אמת והגיון של מוח אנושי תקין ונורמלי.

בשביל להיות אדם כזה רשע ומגעיל גודל ילד ומתחנך 12 שנים בביתספר שיהפוך אותו לאדם טוב ומשכיל יותר?

מה אתה עושה יותר מדיי רעש תגיד לי?, "אם אתה לא יודע מה הרעיון מאחורי SNM תפסיק לדבר", איזה רעיון? על מה אתה מדבר?, זה רעיון?, שמישהו שהתעללו בו כשהייה ילד קטן יצליף באיזה בחורה מתוסכלת עם בעיות נפשיות.

אל תנסה לדעת יותר מדיי בכח, ועוד כאלה הבלים, תעשה לי טובה ותשכיל בהסטוריה או במטמטיקה ולא ב"מהו הרעיון העומד מאחורי BDSM"...

וזה בלי לצוות עליך או להטיף לך מוסר, רק עצה, קבל אותה אם תרצה.

בנתיים העובדות מדברות בעד עצמן, יש קשר מובהק בין קצין נאצי, יהודי סדיסטי מקהילת הסאדו מאזו או בין סוגד שטן שטוען שדתו היא דת ללא אלוהים - היא פשוט אומרת שרק החזק שורד והחלשים וחסרי הישע ירדפו.

הקשר הזה הוא סדיזם, הוא רשע טהור, התנגדות לחוקי אנוש, כמו בעשרת הדברות, ותעשה לי טובה, אל תתחיל עם האנטי שלך רק בגלל שזה עשרת הדברות, תתייחס לזה כרגע כ"מה רשום שם באמת"

לא תרצח

לא תחמוד

לא תגנוב

אתה לא מסכים עם דברים כאלה?

אם אתה לא מסכים מקומך לא בכדור הארץ.

הנאצים שהפרידו תינוקות מהאמהות שלהם, או שירו בטף חסר ישע לא היו חייזרים מכוכב אחר, הם היו בני אדם מכדור הארץ, כמוני וכמוך.

[br]פורסם בתאריך: 10.05.2008 בשעה 23:03:02

יפה יפה אזטק, הסתדרת!

פורסם

תקרא קצת ותחזור אליי

http://en.wikipedia.org/wiki/BSDM#Fundamentals

http://en.wikipedia.org/wiki/LaVeyan_Satanism#Philosophy

http://en.wikipedia.org/wiki/Sadism_and_masochism

בנוגע לשאר ההודעה שלך

תגיד לי מיסטר reaper מה הסיפור שלך שאתה מגן על נתעבים ורשעים כמו סוגדי שטן או סדיסטים מלוכלים מקהילת הBDSM (סדיסטים בפרט).

לדעתך שכמו שאמרתי קודם לדעתי היא מטופשת וחסרת ידע

יופי, אז אל תיקח אותי ברצינות, מה שאני אומר לך זה אמת והגיון של מוח אנושי תקין ונורמלי.

לא לדעתי

בשביל להיות אדם כזה רשע ומגעיל גודל ילד ומתחנך 12 שנים בביתספר שיהפוך אותו לאדם טוב ומשכיל יותר?

אין קשר

מה אתה עושה יותר מדיי רעש תגיד לי?, "אם אתה לא יודע מה הרעיון מאחורי SNM תפסיק לדבר", איזה רעיון? על מה אתה מדבר?, זה רעיון

קרא בקישור הנ"ל

שמישהו שהתעללו בו כשהייה ילד קטן יצליף באיזה בחורה מתוסכלת עם בעיות נפשיות.

אל תנסה לדעת יותר מדיי בכח, ועוד כאלה הבלים, תעשה לי טובה ותשכיל בהסטוריה או במטמטיקה ולא ב"מהו הרעיון העומד מאחורי BDSM"...

שוב אני מברך אותך על איך שהסתדרת פסיכולוג-פסיכיאטר-עובד סוציאלי מדופלם בעל הפנה אבסולוטית בטבע האנושי על כל רבדיו

ואל תדאג להשכלה שלי בבקשה ממך

היא פשוט אומרת שרק החזק שורד והחלשים וחסרי הישע ירדפו.

קרא בקישור הנ"ל

הקשר הזה הוא סדיזם, הוא רשע טהור, התנגדות לחוקי אנוש,

קרא בקישור הנ"ל

לא תרצח

לא תחמוד

לא תגנוב

לדעתי כל אדם מסכים עם דברים אלה (כן, גם המזוכיסט והסאדיסט)

אם אתה לא מסכים מקומך לא בכדור הארץ.

אודה לך אם לא תאיים על זכות הקיום שלי

הנאצים שהפרידו תינוקות מהאמהות שלהם, או שירו בטף חסר ישע לא היו חייזרים מכוכב אחר, הם היו בני אדם מכדור הארץ, כמוני וכמוך.

בדיוק. human nature על כל יתרונותיו וחסרונותיו

הוכחה שהאדם יעשה הכל עם שיכנוע מתאים

אתה מנסה לטעון שכל הנאצים שרצחו הכו ואנסו היו סאדיסטים? אתה בטוח שהם נהנו מזה?

אולי האונסים כן

והמכים אולי

אבל אני מזכיר לך שלקחו יהודים שיעשו את רוב העבודה השחורה במחנות ההשמדה

מצד אחד אתה יכול לראות את זה כאכזריות אבל מצד שני אני רואה את זה כאי יכולת של כל נאצי משרת להרוג אדם בדם קר (וכמובן להיפגש עם הגופות שוב כאשר אתה מפנה אותם)

אתה יכול (וכל הטקסים גם) לדבר על "איבוד צלם אנוש" ו"חוסר אנושיות" אבל זה ממש לא הופך אותם לשטניסטים קשוחים מהגהנום שישחטו חתול עם השיניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים