עבור לתוכן

אני צריכה לרקוד על זה

Featured Replies

• תגובות 48
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשוט זוועה .

ועוד אח שלה מחייך והאמא בוכה ופתאום צוחקת .

פורסם

מזוויע ברמות שאני לא מצליח לדמיין.

בחצי מהוידאו ישבתי עם הבעה עקומה במיוחד על הפנים, בחצי הדרך להקיא.

האישה הזו לא שפויה בעליל, הבן שלה שהיא גידלה באותה הדרך לא שפוי גם כן ("וואלה אינלימושג! D: " )

מכניסה חולה נפש לתוך בית שכבר יש בו שניים, מתעלמת בצורה גלויה מרצון הילדה שכנראה התאבדה בגלל אותה אמא (זו דעתי, בכל מקרה)

עושה הכל בשושו כמו מאפיונרית ובסוף מתנהגת כאילו הכל בסדר.

אני חייב להגיד שבקטע על חוף הים שהיא זורקת את האפר זה לא נראה כמו טקס- זה נראה כאילו היא מנסה להיפטר מזה ולזרוק את זה לכל הרוחות.

אנשים כאלו צריך להסיר מהחברה הישראלית.

פורסם

מזעזע...

פורסם

ואוו האח הפתיעה אותי נורא

בקטע שהם שדיברו על האונס בגיל 14

כיאלו מה הוא חשוב?! זה נורמלי?!

שילדה בת 14 תדבר על אונס, תוציאי פסוקים - נורמלי?

בדיוק ההפך, הזוי...

פורסם

את לא הבנת היא רושמת "סיפורים קצרים"

פורסם

האח בדוק התעלל בה מינית ואולי אני תמים שאני לא בטוח שגם האמא והחבר... משפחה מסריחה חולת נפש.

למה 90% מהכתבה זה על הקבורה... יותר חשוב לדעת מה הילדה המסכנה הזאת עברה לפני שהתאבדה. כואב הלב.

פורסם

הנה עוד תוצאה של הדמוקרטיה

-נתינת חופש מוחלט לפגנאים עובדי אלילים עם מנהגים לא מנהגים, חופש מלא לסוגדי שטן שרוצחים חתולים, חופש מלא לסדיסטים, לנרקומים ולשאר המשוגעים שלא מגיע להם לנשום.

פורסם

תעשה לנו טובה, תבנה מכונת זמן ותחזור לתקופת מלכות ישראל.

מונרכיה לא תעבוד פה שוב. היא לא עבדה בעבר, ועתידה הוא תמיד ליפול וליצור כאוס.

אתה רוצה להתחיל פה ציד מכשפות? אין דרך לבדוק מה כל אחד עושה ובמה כל אחד מאמין.

פורסם

הנה עוד תוצאה של הדמוקרטיה

-נתינת חופש מוחלט לפגנאים עובדי אלילים עם מנהגים לא מנהגים, חופש מלא לסוגדי שטן שרוצחים חתולים, חופש מלא לסדיסטים, לנרקומים ולשאר המשוגעים שלא מגיע להם לנשום.

שטויות, שטויות ועוד קצת שטויות.

בישראל יש חופש אמונה, לכל אחד מותר לעבור לפי אמונתו כל עוד אמונה זאת לא פוגעת באחר - כלומר, נגיד ואדם סוגד לשטן אך אין הוא פוגע בעצמו או באחרים לו זה מותר.

אם הוא עושה זאת תוך פגיעה, אז אמונתו לא "חופשית" והוא ייאסר מהר יותר משתגיד גלוקנשפיקל.

יאללה, בוא נחזור למדינת הלכה...

מדינת הלכה - הלכה המדינה

הלכה הקידמה

הלך החופש

יאללה.

פורסם

תעשה לנו טובה, תבנה מכונת זמן ותחזור לתקופת מלכות ישראל.

מונרכיה לא תעבוד פה שוב. היא לא עבדה בעבר, ועתידה הוא תמיד ליפול וליצור כאוס.

אתה רוצה להתחיל פה ציד מכשפות? אין דרך לבדוק מה כל אחד עושה ובמה כל אחד מאמין.

אז אתה מסכים שסוגדי שטן שרוצחים חתולים או עובדי אלילים פגאנים מהסוג הזול והמתועב ביותר כמו "כביכול כת השרף" צריכים לקבל חופש מלא בחברה בכדי לרקוד כדי לתקשר עם המתים או לעשן מריחואנה בשביל להתחבר אל אמא אדמה או פשוט להכין שיקויים מדם של כלבים ורוק של עטלפים?

אם אתה מסכים שכאלה יצורים חולים יהיו שווי זכויות במדינה מפותחת אתה משוגע לא פחות מהאישה שבסרט, תסלח לי.

ועכשיו אין שום קשר לממלכת ישראל או לכל רשות שיפוטית אחרת בכוכב הזה.

רק הגיון.

[br]פורסם בתאריך: 10.05.2008 בשעה 19:13:40

שטויות, שטויות ועוד קצת שטויות.

בישראל יש חופש אמונה, לכל אחד מותר לעבור לפי אמונתו כל עוד אמונה זאת לא פוגעת באחר - כלומר, נגיד ואדם סוגד לשטן אך אין הוא פוגע בעצמו או באחרים לו זה מותר.

אם הוא עושה זאת תוך פגיעה, אז אמונתו לא "חופשית" והוא ייאסר מהר יותר משתגיד גלוקנשפיקל.

על מה אתה מדבר?, מספיק לחיות באשליות, המשטרה לא עושה כלום נגד סוגדי שטן, ולא עושה כלום נגד סאדו מזוכיסטים סדיסטים, קיומם של אנשים אלה, אם בזמן קיומם פוגעים או לא - זה לא משנה, משבש לחלוטין חברה תקינה של בני אדם נורמלים.

דבר שצריך להעלים ולרדוף באפס סובלנות.

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה:

שריפת הגופה = השמדת ראיות לאונס/בעילה (לכאורה)

האם עשו לגופה בדיקה גניקולוגית כדי לבדוק את האפשרות הזאת?

והשופטים החולים נתנו לזה אישור, למרות שבצוואה הילדה דרשה להיקבר.

פורסם

מצאו את המכתב של הילדה שרצתה קבורה רק לאחר שגופתה כבר נשרפה, ומכיוון שלא הייתה שום צוואה אחרת רצון האופטרפוס קובע, שבמקרה זה הוא האמא.

Aztec -

זה שהמשטרה אימפוטנטית ומערכת המשפט גם כן לא אומר שהדבר מותר - החוק נכון, הביצוע חלוש.

ניקח לדוגמא את עניין הסדיסטים והמזוכיסטים, כל עוד הדבר נעשה בהסכמה מלאה(כמו במועדונים מורשים) אין בעניין הזה שום בעיה - שירביץ כמה שבא לו ושיקבל מכות כמה שבא לו, זה מה שהוא רוצה וכל עוד העניין נעשה בהסכמת שני צדדים הכל בסדר.

עניין ה"כת השרף" הזה נראה לי תמוה - הוא לא מופיע בשום מקום וההגדרה של כת היא תנועה השואפת לגייס עוד ועוד חברים, נראה לי שזה לא המקרה כאן - נראה לי שהיא "סתם"(בלשון המעטה) משוגעת על כל הראש, והנחילה "חינוך" מאוד מסויים גם לבן שלה.

רדיפה היא אף פעם לא הפיתרון.

פורסם

רדיפה היא אף פעם לא הפיתרון.

אבל אשפוז כפוי כן.

פורסם

אני אלביש עליה את החלוק הלבן בעצמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים