עבור לתוכן

להתקין ויסטה?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני משתמש בXP SP3, ואני די מרוצה אבל אני שוקל לפרמט ולהתקין ויסטה.

המפרט של המחשב שלי:

E6750

2GB Ram

GEFORCE 8800GTS 320MB

שיושבים על

Gigabyte GA-P35-DS3L

בד"כ אני משחק מנג'ר, קאונטר סטריק, אבל גם משחקים יותר כבדים

כדאי לי להחליף?

המחשב יעבוד יותר לאט? המשחקים יעבדו יותר טוב?

ואם כן לאיזו גירסא של ויסטה?

תודה :yelclap:

פורסם

אני אישית לא הייתי ממליץ לעבור לוויסטה...

וויסטה לדעתי היא כמו ME כמו שהיא באה ברעש היא תלך ברעש...

פורסם
  • מחבר

למה אתה לא ממליץ?

אחרי שיצא SP1 לויסטה אני ממש רוצה להתקין אבל אני גם רוצה לדעת אם זה מסדר את כל הבאגים.

ואם אני מתקין אז ללכת על ה64BIT ?

פורסם

ואם אני מתקין אז ללכת על ה64BIT ?

DONT DO THAT!

תהיה לך בעיה למצוא דרייברים לכל מיני התקנים שתצטרך!

בכללי:

אני עובד עם וויסטה (SP1)כבר כשלושה שבועות ולא מצאתי שום סיבה שמצדיקה את ההגירה אליה.

אפילו יש לי מצאתי תוכנה (MAXIVISTA) שלא עובדת בוויסטה בגלל הדרייבר של הכ.מסך, לך תדע אולי יש עוד כמה כאלה...

שורה תחתונה:

עם טוב לך עם הXP על תעבור!

פורסם
  • מחבר

מה ז"א ?

לא עובד יותר מהר?

המשחקים לא עובדים יותר טוב?

פורסם

לך על ויסטה... גרסת ה32 ביט... ל64 יש בעיות תאימות עם דרייברים מסוימים, ובעצם היתרון היחידי שלה זה שהיא בניגוד ל32 ביט מסוגלת לנצל 4 ג'יגה זיכרון בעוד ש32 ביט רק 3.5.... ולך ממילא יש 2 ג'יגה ככה שלא יהיה שיפור בביצועים...

מבחינת משחקים, רק בויסטה יש DirectX10 שדרוש למשחקים עתידיים שככל הנראה יתמכו רק בו....

אני על מפרט פחות טוב והמחשב שלי עובד מצוין, ויסטה מערכת נוחה, יפה, אני אישית אהבתי מאוד...

פורסם
  • מחבר

אבל יש שינוי מהXP?

המחשב עולה יותר מהר?

רץ יותר מהר?

משחקים עובדים יותר טוב בDX 10?

פורסם

אבל יש שינוי מהXP?

יש הרבה שינויים. השאלה מה מהשינויים באמת חשובים לך?

המחשב עולה יותר מהר?

לא ויש יותר דרישה מהחומרה שלך מבחינת ניצול משאבים.

רץ יותר מהר?

שוב לא.

משחקים עובדים יותר טוב בDX 10?

אין עדיין הרבה משחקים שתומכים ב DX 10 בצורה מלא ועד שהעניין יוטמעה עד הסוף יקח עוד מספיק זמן. הביצועים של המשחקים לא יהיו יותר טובים שוב מהסיבה שיש צורך ביותר משאבי מערכת כדי להריץ את מערכת ההפעלה עצמה.

פורסם
  • מחבר

אז בסופו של דבר,

יהיה הבדל משמעותי?

שווה להתקין?

פורסם

אז בסופו של דבר,

יהיה הבדל משמעותי?

שווה להתקין?

לדעתי לא, אבל הבחירה הסופית היא שלך...

פורסם

הקושי העיקרי שנתקלתי בו עם Windows Vista 64x, הינו ה-Driver Singing Enforcment (אפשרות מיוחדת שנכללת רק בגרסאת ה-64bit שלא נותנת להתקין\להפעיל דרייברים שלא אושרו ידנית על ידי מייקרוסופט).

אני בתור אדם העוסק באבטחת מידע, זקוק לתמיכה בפעולות low level (דוגמת כתיבה ישירות ל-Kernel, הפעלת דרייברים ועוד) ולצערי נתקלתי בבעיה גדולה, ה-Driver Singing Enforcment (או DSE בקיצור) מסרב להכבות. מסתבר, ש-Microsoft הוציאו עדכון החוסם כל אפשרות ידועה לכיבוי ה-DSE. (ניתן לכבותו ידנית בעת עליית המחשב, אבל זה נשמר רק ל-Session אחד, כלומר צריך לבצע זאת בכל פעם שמדליקים מחדש את המחשב)

ישנם תוכנות רבות בהן אני משתמש שדורשות התקנת דרייברים, ורובם עדיין לא אומתו על ידי Microsoft ובין התוכנות גם RivaTuner v2.09, אשר דורשת גישה נמוכה על מנת לשלוט על כרטיס המסך. אין לי דרך אחרת לשלוט על פעולות כרטיס המסך באופן שוטף, ואני בהחלט שלא מתכוון להתפשר על האפשרות המובנית בדרייבר של NVIDIA.

בעת המעבר שלי ל-Windows Vista 86x, נתקלתי באי תאימות תוכנתית (והפעם אני לא מאשים את החלונות) שגרמה לקריסה של המערכת וצורך בפירמוט נוסף. כעת אני על Windows XP 86x SP3 במערכת אופטימלית והמחשב פשוט "טס". (אולי משום שאין שום תוכנת אבטחה באזור? נו טוב, מי צריך אותם)

יום טוב,

Yair Tz

MaxPlore

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים