עבור לתוכן

מחשב למטרת משחקים, תקציב 6000 ש"ח ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שGTS קרוב לביצועים [ או יותר טוב] מGT עם OC?

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1350

לוח אם:

ASUS P5N-D ¤788

כרטיס מסך:

TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL ¤1138

כמות:2

דיסק קשיח:

WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤464

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172

זיכרון:

G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤419

מארז:

ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤656

קרור למעבד:

SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤231

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0

מחיר סופי: ¤6356

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

ספק-הכוח הכלול במארז (Antec EarthWatts 500W) עשוי שלא להספיק - או לפחות להיות גבולי - בעבור כל הכבודה הזו.

פורסם

GT עם OC קרוב לביצועים של ה GTS ...[br]פורסם בתאריך: 10.05.2008 בשעה 18:08:52

ספק הכח ששמת 650W נראה לי בעל נצילות נמוכה כך שהוא יתן ביצועים דומים לזה של ה VX550 שלו נצילות של 82-84% ...

השדרוג לשני GT יעלה באזור ה 300 ש"ח כך שזו לא תוספת נמוכה במיוחד...

הנה מפרט עם יישום העצות שלך , אם לפותח התרד' לא אכפת לחרוג ב 300 ש"ח אז המפרט שלך נראה הכי כדאי :

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪1371

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ₪105

לוח אם:

Asus P5N-D

כמות: 1 - מחיר: ₪801

מארז:

NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU

כמות: 1 - מחיר: ₪485

ספק כוח:

Corsair 550VX 41A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ₪471

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5

כמות: 1 - מחיר: ₪414

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 500Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ₪422

כרטיס מסך:

TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail

כמות: 2 - מחיר: ₪899

כונן אופטי:

Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20

כמות: 1 - מחיר: ₪139

סה"כ: ₪6006

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪5886

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/ejv4pkf6

פורסם

ספק הכח ששמת 650W נראה לי בעל נצילות נמוכה כך שהוא יתן ביצועים דומים לזה של ה VX550 שלו נצילות של 82-84%.

בהנחה שכוונתך ל-HEC 650DR-AT 650W, נא ר' דף המוצר באתר היצרן. ואין קשר בין ביצועי ספק-הכוח לבין מקדם-היעילות שלו.

פורסם
  • מחבר

650 HEC יספיק וגם יספיק וחבל להוציא עוד כסף...

אני במחשב שלי עשיתי טעות לטעמי כשהלכתי על CORSAIR...אומנם יש להם ספקים טובים בהרבה, אבל הם יקרים רצח.

פורסם

להתייחס לטענת ה-"טובים בהרבה" ברצינות, ללא אסמכתאות כלשהן ? לא נראה לי.

ומלבד זאת, Corsair איננה מייצרת ספקי-כוח כלשהם - אלא קונה אותם מחברות אחרות (כגון Channel Well Tech, ו-Seasonic), לעומת HEC המייצרת את כל ספקי-הכוח המתוייגים בשמה.

פורסם

להתייחס לטענת ה-"טובים בהרבה" ברצינות, ללא אסמכתאות כלשהן ? לא נראה לי.

ומלבד זאת, Corsair איננה מייצרת ספקי-כוח כלשהם - אלא קונה אותם מחברות אחרות (כגון Channel Well Tech, ו-Seasonic), לעומת HEC המייצרת את כל ספקי-הכוח המתוייגים בשמה.

מעניינת הטענה שלך , אך משום מה לא ראיתי ביקורת ברשת על הספק שהצעת , דף היצרן לא אומר כלום , נתוני היצרן לא בהכרח נכונים ...

פורסם

כפי שתוכל לראות אם תעיין בו בקפידה, בדף המוצר באתר היצרן, מצויינים כל הנתונים השייכים לעניין לגבי סדרת ספקי-הכוח HEC 6x0DR-AT - לרבות : מקדם היעילות, וחלוקת ההספק-הכולל על קבוצות וערוצי המתח השונים. ואין כל סיבה טובה לפקפק בנתונים שמציג היצרן, לדעתי.

ונא עיין גם בכך כדי לקבל מושג ברור יותר בעניין היצרנים האמיתיים של ספקי-הכוח הממותגים - לרבות אלו הנושאים את שם-המותג "Corsair".

והנה גם סקירה של ה-HEC Zephyr 650W, היא אחת משתי גירסאות ה-Retail של ה-HEC 6x0DR-AT, ואפילו עוד אחת.

פורסם

נחמד מה שאתה אומר אבל זו בכלל לא אותה הסדרה ה HEC ZEPHYR מתומחר בהתאם למחיר שלו שהוא גבוהה בהרבה , בקשר לספקים של CORSAIR לא איכפת לי באמת מי מייצר אותם כל עוד הם עומדים בסטנדרטים גבוהים זה לא באמת משנה...

בקיצור לפי דעתי אין מצב שספק שעולה 400 יהיה בעל הספק כל כך גבוהה ובעל נצילות/זרמים טובים אם כך היה הדבר הוא היה עולה לפחות עוד 150-200 ש"ח.

פורסם

ה-HEC 6x0DR-AT הינה סידרת ה-OEM (המיועדת, למעשה, בעבור שרתים) של סדרות ה-HEC Cougar/Zephyr (כאשר את ההבדלים ניתן לסכם ב : אחריות ל-3 שנים, אריזה נוצצת, צבע חיצוני נוצץ, ומאווררים עם נוריות-LED).

ובעניין המחיר, אם יזדמן לך ללמוד כלכלה - אז תבין שהמחיר הוא ערובה לבדיוק כלום. ומלבד זאת, נראה כי בחרת להתעלם מהסקירות שאליהן הפניתי.

פורסם

ה-HEC 6x0DR-AT הינה סידרת ה-OEM (המיועדת, למעשה, בעבור שרתים) של סדרות ה-HEC Cougar/Zephyr (כאשר את ההבדלים ניתן לסכם ב : אחריות ל-3 שנים, אריזה נוצצת, צבע חיצוני נוצץ, ומאווררים עם נוריות-LED).

ובעניין המחיר, אם יזדמן לך ללמוד כלכלה - אז תבין שהמחיר הוא ערובה לבדיוק כלום. ומלבד זאת, נראה כי בחרת להתעלם מהסקירות שאליהן הפניתי.

ואללה אני דווקא לומד כלכלה , לא בדיוק קשור לדיון, אבל בכל מקרה אם כך הדבר אז זהו הספק הכי משתלם למחיר שקיים , בכל מקרה הוא מופיע רק בחנות אחת , אם פותח התרד' קונה מהחנות שהמלצת עליה אז שיתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים