עבור לתוכן

חיזבאללה (וסוריה) החלו בהשתלטות על לבנון

Featured Replies

פורסם

טוב, חברים, אנחנו צריכים להתבייש, הכל באשמתנו.

http://news.walla.co.il/?w=//1278758

:lol: אין אין גבול לשטויות שהם פולטים.

• תגובות 41
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו ציפה למשהו אחר?

הם מאשימים אותנו בכל דבר שקורה (גם בצונאמי הם האשימו אותנו אאל"ט...)

פורסם
  • מחבר

לא יודע....

רק תהיה בטוח שאין לזה קשר לעובדה שחיזבאללה על דעת עצמם התחילו מלחמת אזרחים בביירות, והפעם למעשה אין לנו שום קשר לעניין ::)

הקשר שלנו להתרחשויות בלבנון פסק לפני כמעט שנתיים (אז מה אם שולחים מטוס לעשות להם באזים מעל השכונה פעם בחודשיים שלושה, זה לא נחשב)

פורסם

נו, ברור שהוא כתב את זה בציניות. הרי איראן מאשימים אותנו (כמעט) בכל דבר שקורה על פני כדוה"א כפי שהוא ציין.

בכל מקרה, אין מה להתרגש מזה. ברגע שתבינו שמדובר בחבורה של אנשים שהפאנאטיות עיוורה אותם תפסיקו להתרגש ממה שהם אומרים ואפילו תצחקו כשתקראו את הדברים האלה. זה לא אומר שלא צריך להיכנס בהם. ;)

פורסם

כעיקרון אתה צודק, הבעיה היא שבעולם, ובמיוחד בידיים של ישות איומה כמו ישראל (ככה חושבים בעולם), ה-MLRS הוא כאילו נשק לא מוסרי להשמדה המונית, ולכן אם נתקוף עם MLRS, בעולם נחטוף גינויים. העולם לעומת זאת יתרגז פחות על הפצצות אווריות, מכיוון שזה מה ששאר העולם עושה במלחמות, ולהתעצבן על כך שאנחנו עושים את זה יהיה פשוט צביעות.

עשינו את זה במלחמה בלבנון, מיקשנו חצי מדרום לבנון תודות לנפלים מהMLRS ולא הסכמנו להעביר מפות המציגות את המיקום של הפיזורים מהשיגורים בטענה שאיבדנו את האיכונים המדוברים.

פורסם

תגידו, הMLRS זה לא הטיל שהציגו בסרט IRON MAN (בגירסה כלשהי...), או שזה רק אני? ::)

פורסם

תגידו, הMLRS זה לא הטיל שהציגו בסרט IRON MAN (בגירסה כלשהי...), או שזה רק אני? ::)

MLRS זאת הפלטורמה הרקטות עצמן הן רקטות מתקנות מסלול עם פצצות מיצרר, ד"א הפאשלה של המלמה בקשר לאמל"ח אני אישית שמעתי שזה לא פאלשה והיה מכוון לגמרי, מ8% bomblets שלא מתפוצצים הגיעו ל50% בכל השיגורים בצורה מאוד מוזרה, במיוחד אם מתחשבים בעניין שהנפלים לא היו נפלים נטו הם נפיצים לגמרי ברגע שאיזה ילד חיזבאלוני רואה כדור צהוב ויפה באמצע השדה...

:smile1:

פורסם

כן, נו, התכוונתי לטיל...

עוד שאלה: לא ירו אותם בין היתר גם על כפרים? (אני יודע שזה יכול להיות משעשע, אבל זה קצת לא חוקי למקש ישובים, או שאני טועה? ::))

פורסם

כן, נו, התכוונתי לטיל...

עוד שאלה: לא ירו אותם בין היתר גם על כפרים? (אני יודע שזה יכול להיות משעשע, אבל זה קצת לא חוקי למקש ישובים, או שאני טועה? ::))

ירו על כפרים, על שטחים חקלאים, על מה שאתה לא רוצה, הראו בCNN איך מילאו בית ספר בפצצות האלה...

במלחמה אין חוקים, ועד כמה שכולם חיים בסרט עם חוק בין לאומי החוק הבין לאומי כרגע לא קיים בכלל אלא רק באמת באותם בסרטים, אין שום דבר מעבר לטיוטות בנות 40 שנה ואף אחד לא חתום כמעט על שום דבר. ארצות הברית בין השאר למשל לא חתומה על אמנת האג בדיוק כמו ישראל כלומר היא לא תסגיר לבית המשפט הבין לאומי לפשעי מלחמה אף חייל או אזרח אמריקאי, אז למה שמישהו אחר יהיה חותם על זה? הדבר היחידי שכרגע קיים זה החוק נגד השמדת עם המחייב כל מדינה בעולם להתערב במקרה ויש בכוחה למנוע השמדת עם. אבל בפועל זה לא קורה, שואות קורות כל יום בכל אזור בכדור הארץ או פשוט לא קוראים לזה שואה או השמדת עם יותר אלא רצח המוני, לא תשמעו בCNN את המילה genocide ודארפור באותו משפט מאותה סיבה בדיוק.

האמנה היחידה בקשר לMLRS זה הסכם "בעל פה" עם האמריקאים על לא להכניס אותם לרמה, אבל אנחנו עושים את זה כל הזמן בכל מקרה, האו"ם מצלם את זה וצועק עלינו ואנחנו שמים עליהם זין.

פורסם

אולי לא לקרב אותם לגבול, בסיס האם של גדוד הMLRS נמצא ברמה (ולפני שמישהו יקפוץ על חשיפת מידע מסווג יש שלט ענק שרשום עליו MLRS באדום בוהק בכניסה לבסיס)

פורסם

בתור אחד ששירת בתותחנים אני יכול להגיד שאנחנו עושים עוד הרבה מאד דברים אחרים שכביכול "אסורים" מבחינה ארטילרית חוץ מלהחזיק סוללות MLRS ברמה.

וטווח של 50 ק"מ לתוך סוריה הוא רק אחד מהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים