פורסם 2008 במאי 2017 שנים סליחה על התגובה הלא קשורה. כל הודעה שניה פה מישהו אומר כמה שהנושא לא מצחיק כבר ואנשים מביאים דברים מפגרים.דווקא הת'ראד מלא בדברים קורעים, קשה פשוט לזרום עם זה? על הכל חייבים להעביר ביקורת?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר איך לעזאזל מנצחים את זה? בעצם: ושאנשים לא יהרסו את המשחק ויביאו לי עיגול... אז
פורסם 2008 במאי 2017 שנים אם על כל תמונה של פיצוץ הייתי מקבל שקל כבר הייתי קונה את מייקרוסופט.D0ri תתחיל מחדש את המשחק .וחלאס לשחק אותה חכמים ולשים דברים כאלה .מישהו מביא לכם תמונה של גפרור אז מישהו אחר בלי קשר שם פצצת אטום.מישהו שם לכם עכבר , אז מישהו אחר בלי קשר שם תמונה שלא קשורה ורוצה שיתחילו ממנו . חלאס אם זה .
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מה אתם בסדר????? אתם יודעים איך נוצר סופרנובה??? כשהדלק הגרעיני נגמר בכוכב אין לו כבר כוח קונטרה שמתנגד לכוח הכבידה העצום שלו והוא כורס לעצמו ומתפוצץ מהלחץ האדיר בתוכו. כך נוצר סופר נובה... חשבתי להיות קצת יצירתי. בוא נחליט שנעשה תמשחק בלי דברים שמתפוצצים או נשרפים.וגם אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שהיה פה מסור הייתי יכול לקנות גלידת מגנום חחחחאז בלי פיצוצים ואש ובלי מסורים חחחח
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר נווו אבל מישהו כבר שם תמונה של "דרכים לעצור שימוש בכוח גרעיני" אז אני שמתי שגיאה בהצגת תמונה, ואז שמתי צפרדע של אימצג' שאק. יאללה שלכם! מה כ"כ מסובך? תשימו את האשכול הזה בפורום נינט שולתתתתתתתת בתפוז והוא יצליח יותר :\ שמתי צפרדע? יופי, עכשיו אני שם איש צרפתי תביאו תמונה שמנצחת איש צרפתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.