עבור לתוכן

שאלה: האם כדי לקנות מסך 24 אינץ'??

Featured Replies

פורסם

האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???)

ואם יש מהם???... ---עזרה!!---- :)

פורסם

ההבדל העיקרי הוא סוג הפאנל (TN ב22" לעומת S-IPS ב24" )

פאנל TN הוא "נחות" בהשוואה לשאר הפאנלים. יש כאלה שזה מפריע להם ויש כאלה שלא. לך לראות בתצוגה את סוגי הפאנלים ותחליט בעצמך מה אתה מעדיף.

אני לקחתי מסך 22", אני לא מתחרט על זה, אבל אם הייתה לי עוד אלפיה באותו זמן הייתי קונה 24" (בגלל הגודל בעיקר). היום הייתי נשאר עם ה22" שלי...

פורסם

פאנל TN הוא "נחות" בהשוואה לשאר הפאנלים. יש כאלה שזה מפריע להם ויש כאלה שלא. לך לראות בתצוגה את סוגי הפאנלים ותחליט בעצמך מה אתה מעדיף.

אני לקחתי מסך 22", אני לא מתחרט על זה, אבל אם הייתה לי עוד אלפיה באותו זמן הייתי קונה 24" (בגלל הגודל בעיקר). היום הייתי נשאר עם ה22" שלי...

איזה מסך יש לך אחי ?

ואפשר לינק למחיר שלו הכי זול שיש ?

פורסם

ממש לא מדויק: אמנם כמעט כל מסכי ה-22" הם בעלי פאנל TN אבל מסכי 24" יש מכל וכל ,גם TN גם VA לסוגיו,וגם S-IPS .

חוץ מזה ההבדל העיקרי הוא ברזולוציה: 22" באים עם רזולוציה נמוכה יותר משמעותית מ-24".לשם השוואה, אין הבדל ברזולוציה בין מסכי 20" ל-22".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים