פורסם 2008 במאי 1017 שנים אם כבר בנושא- מה ההבדל בין Stand-by ל-Hibernate?הבנתי ש-Hibernate שומר את המצב הקייםמבחינת צריכת חשמל מה ההבדל ?בHIBERNATE תוכן הזכרון (RAM) מועתק לכונן הקשיח ואז הWIN מכבה את המחשב (כיבוי מוחלט!) מה שנותן חזרה מהירה יותר למצב עבודה את הדלקת המחשב וגם אם הייתה הפסקת חשמל(בזמן שהמחשב היה בHIBERNATE אז הוא חוזר למצב בו כיבית אותו.STANDBY זה מצב של כיבוי חלקי ועדיין עובר מתח מינמלי ללוח אם (כמו בטלוויזיות) ומן הסתם אם יש הפסקת חשמל והדפסת בדיוק את התזה שלך (ולא שמרת אותה כמובן) אז נדפקת!
פורסם 2008 במאי 1017 שנים לך ללוח בקרה אפשרויות חשמל תסמן וי כמו בתמונה ואז התחל כיבוי תלחץ על שיפט ויהיה לך Hibernate.בקשר לשאלה: NEVER[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1017 שנים פעם שרק נכנסתי לעסק המחשבים אז הייתי מדליק ומכבה מתי שאני מסיים איתוזה גם לא בריא למחשב שמדליקים ומכבים אותו יותר מדי פעמים
פורסם 2008 במאי 1117 שנים פעם שרק נכנסתי לעסק המחשבים אז הייתי מדליק ומכבה מתי שאני מסיים איתוזה גם לא בריא למחשב שמדליקים ומכבים אותו יותר מדי פעמיםבולשיטמחשב בן 7 שנים עובד כמו גדול כשמכבים אותו כל פעם שעוזבים אותו ללפחות שעה וגם תמיד בלילה הוא נשאר כבוי
פורסם 2008 במאי 1217 שנים בגדול 24/7, מלבד:יום כיפורלפעמים שמתחשק לי לכבות אותו,לפעמים לחבר את המחשב השני,ולפעמים סתם לעשות לו ריסט כי "הוא היה מחובר לאינטרנט יותר מדיי זמן והתייבש".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.