פורסם 2008 במאי 817 שנים הסיבה שאני שואל היא, כי אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן דלוק, אבל אני פוחד שהחשבון חשמל שאני יקבל ירקיע שחקים,או לפחות יקפוץ משמעותית. אני טועה?
פורסם 2008 במאי 817 שנים מממ אצלי בין השעות 12 בלילה ל7 בבוקר... וזה קורה משהו כמו פעמיים בחודש... P=.... שמע החשבון חשמל [ ] לא יגיע לך לכמה אלפי שקלים בגלל מחשב, אבל יעלה קצת אני מאמין.... בוא רק נאמר שלהדליק את הדוד כמה שעות יעבור את הכמה ימים של מחשב דלוק נראה לי...
פורסם 2008 במאי 817 שנים שמע החשבון טלפון לא יגיע לך לכמה אלפי שקלים בגלל מחשב, אבל יעלה קצת אני מאמין.חחח מה הקשר חשבון טלפון.אצלי מכובה רק בלילה גם משהו כמו ב12 בלילה ועד מקסימום 1 בהצהריים .אבל אני מכבה את המחשב רק כמה פעמים בחודש כי כל הזמן מוריד סרטים
פורסם 2008 במאי 817 שנים שלי דולק 24/7וכל עוד אתה לא מריץ ביושוק או קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות כל הזמן הזה אין סיבה שהחשבן חשמל ירקיע שחקים
פורסם 2008 במאי 817 שנים חחח מה הקשר חשבון טלפון. אצלי מכובה רק בלילה גם משהו כמו ב12 בלילה ועד מקסימום 1 בהצהריים . אבל אני מכבה את המחשב רק כמה פעמים בחודש כי כל הזמן מוריד סרטים חחח חשבון חשמל אחי... התבלבלתי.. P=[br]פורסם בתאריך: 8.05.2008 בשעה 19:51:38 מממ אצלי בין השעות 12 בלילה ל7 בבוקר... וזה קורה משהו כמו פעמיים בחודש... P=.... שמע החשבון חשמל [ ] לא יגיע לך לכמה אלפי שקלים בגלל מחשב, אבל יעלה קצת אני מאמין.... בוא רק נאמר שלהדליק את הדוד כמה שעות יעבור את הכמה ימים של מחשב דלוק נראה לי...
פורסם 2008 במאי 817 שנים כמעט תמיד פתוח. לפעמים אני מכבה אותו ללילה כי יש לי מין אמונה מפגרת שכדאי לכבות פעם בכמה שבועות. אצל שתי האחיות שלי המחשבים פתוחים חודשים רצוף... חשבון החשמל בסדר, אחרת אבא שלי כבר מזמן היה מתפרע פה
פורסם 2008 במאי 817 שנים כשיש הפסקת חשמל.+1כשאין לי מה להוריד, אז ללילה או כשאני הולך לאנשהו - סטנדביי
פורסם 2008 במאי 817 שנים המחשב שלי כבוי כל לילה -כבוי לגמרי(מפסק עם מתג הפעלה שממש מנתק תשנאים והכול)וגם אני מכבה אותו כשאני יודע שאני לא הולך להשתמש בו בשעתיים הקרובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.