עבור לתוכן

התלבטות בין DELL XPS M1330 לAPLLE MACBOOK (קניה בארה"ב)

Featured Replies

פורסם

החל מסוף אוגוסט אני אהיה במשלחת של ארבעה חודשים בארה"ב (אני לא יודע איפה אשתכן אבל אני בטוח שתהיה לי נגישות לחנויות אלקטרוניקה ולדואר).

מפאת הזמן הארוך שאשהה שם (והדולר הנמוך) חשבתי לקנות לאפטופ, ולאחר חיפושים רבים באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הנ"ל:

APLLE MACBOOK ו DELL XPS M1330

השימושים שלי יהיו :

OFFICE, אינטרנט, סרטים (HD וDVD רגיל) להקרנה על טלוויזית LCD, ומשחקים (לא כבדים במיוחד) ועריכת ווידאו פשוטה.

פרמטרים חשובים :

האחריות ומימושה בארץ. זמן סוללה. תאימות ל OFFICE. משקל. גודל. מחיר (בהתאם לתועלת ולמפרט). מפרט מומלץ. ועוד דברים שאני אזכר בהם מאוחר יותר.

תודה מראש לעוזרים! :xyxthumbs:

רועי

פורסם

DELL XPS M1330

כי מישחקים ו MAC לא הולכים ביחד, למרות שיש כמה חריגים.

פורסם
  • מחבר

DELL XPS M1330

כי מישחקים ו MAC לא הולכים ביחד, למרות שיש כמה חריגים.

תודה רבה על התשובה המהירה :)

במידה ונוציא את השימוש במשחקים מהמשוואה, הMAC עדיין לא מתאים?

פורסם

הDELL מחשב הרבה הרבה יותר חזק!

תסתכל לדוגמה על המעבד, המעבד של MAC זה U שהוא נורא חלש! והמעבד של הDELL אתה יכול לשים CORE DUE 2 רגיל שהוא הרבה הרבה יותר מהיר! פשוט הבדל מכריע. וכמובן שמישחקים אין לך מה לדבר בכלל הDELL מגיע עם כרטיס מסך מעולה והMAC סטנדרטי וגם המערכת הפעלה שלו לא בשביל משחקים.

אתה כמובן יכול להתקין ויסטה אבל עדיין לא שימושי לדברים כבדים עם מעבד כזה חלש.

אבל יש את הייתרונות של שמירת ערך, עיצוב, נוחות ומשקל וכמובן המערכת הפעלה של MAC המצולחת ביותר לעבודה עם תמונות סרטים ושאר מולטימדיה.

הDELL זה מחשב הרבה יותר סוס, לפי דעתי הייתי הולך על הDELL גם מבחינת המחיר. תבדוק שאתה לוקח מעבד לפחות T7500 וכרטיס מסך 8600GS, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

מה לגבי Gateway® P-6860FX

מפרט:

http://www.gateway.com/systems/product/529668070.php#techspecs

נראה מחשב חזק (אמנם מעבד T5550 1.86GHZ אבל 8800GTS ו4GB 667MHZ RAM וקישוריות מצויינת באותו מחיר... (1350$ )

פורסם

תודה רבה :)

מה לגבי Gateway® P-6860FX

מפרט:

http://www.gateway.com/systems/product/529668070.php#techspecs

נראה מחשב חזק (אמנם מעבד T5550 1.86GHZ אבל 8800GTS ו4GB 667MHZ RAM וקישוריות מצויינת באותו מחיר... (1350$ )

אני אישית מעולם לא שמעתי על החברה הזאת.. , לא נירא לי שהיא מוכרת בארץ.

גם תשים לב שהמחשב הזה ( Gateway) הוא 17" , לעומת ה DELL XPS M1330 שהוא רק 13".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים