פורסם 2008 במאי 817 שנים אני לא בא לדון בשיתוף קבצים אלא רק בתקלה מסוימת שיש לי בשימוש בUTORRENT אני בא להוריד קובץ מסויים מTRACKER מסויים והוא נותן לי שגיאה HTTP EROR 403 ניסיתי להחליף קליינט , ניסיתי להחליף את הIP שלי , ניסיתי להוריד דרך לינוקס - שום דבר לא עוזר אני מעוניין לדעת מה בדיוק מקור השגיאה ואיך אני יכול לפתור אותה ושוב מטרת הדיון היא לא שיתוף קבצים לא חוקי , אלא פתירת תקלה תודה מראש
פורסם 2008 במאי 817 שנים איזה אתר זה?שגיאת 403 בטראקרים נובעת בעקבות חסימת טווחים מאותה ארץ..לא משנה כמה פעמים תשנה אייפי תמיד הוא היחסם.כי הם כניראה חסמו את כל האייפים הישראלייםמה שנותר לך זה רק להכניס פרוקסי מארץ אחרת לתוכנה utorrent ולהוריד.
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר באיזה פרוקסי מדובר?כאילו מה הוא בדיוק עושה ? אומר להם שאני מIP אחר? או שהוא בכלל עושה משו אחר?תפרט בבקשה
פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר משתמש ב-NOD32?אם כן, תנסה לבטל את ה IMON ותראה אם זה עוזר.לא משתמש בNODאני צריך להבין אם יש כמה סוגי פרוקסי בבקשה הסבר
פורסם 2008 במאי 917 שנים הפורום פה לא נועד ע"מ ללמד איך לעקוף הגנות או חסימות. אם מישהו חוסם אותך כנראה יש סיבה וזאת זכותו, לכן אם יש לך בעיה מול טראקר מסויים אני מציע לך לפנות למי שאחראי עליו. אם הדיון הזה יגלוש לאיך לעקוף חסימות ע"מ להוריד טורנטים הדיון ינעל, הודעות ימחקו ואנשים יקבלו אזהרות... משהו שממש לא בא לי לעשות אז אל תכריחו אותי :
פורסם 2008 במאי 917 שנים Czar_salad טראקרים שחוסמים טווחים ישראלים זה בדר"כ אנטישמים שונאי יהודי.לכן זאת מצווה לעקוף את חסימתם.אני נימצא בקהילה גדולה של שיתוף,ושם יש מדריכים וזה נהוג לעשות את זה במיוחד לאתרים כאלו.בכל מיקרה אם אני יקבל רשות מהאחרי אני יסביר לך איך לעקוף את זה.בכל מיקרה Czar_salad לעקוף את החסימה זה דבר חוקי לחלוטיןואפילו בתוכנה מורשת כמו utorrent יש את האופציה להכנסת פרוקסי HTTP להסתרת האייפי האמיתי שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.