עבור לתוכן

אמצעים טכניים יעילים לנטרול ארסים אלימים\נרקומנים\שיכורים נושאי סכינים\אלות

Featured Replies

פורסם
masterchiefsuit1.jpg
  • תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה דעתכם על יעילות אמצעים כמו שוקרים וגז מדמיע ?

:xyxthumbs: לא מבין איך לא חשבת על זה עוד לפני שפתחת את התראד? זה הדבר הראשון שהיה עולה לי בראש

עד כמה המצב חמור שאתה באמת חושב ללכת ברחובות עם נשק חם ? לא עדיף להתרחק מהמקומות האלה או לעבור דירה?

או שפשוט מחפשים אותך ברחובות?... קצת מוזר העניין. אבל שמור על עצמך

פורסם

תמונה אדירה

HOLY FUCKING SHIT

עכשיו ברצינות: "איטיליגנט יודע לצאת מצרות שחכם לא היה נכנס אליהם". מניעה היא הדרך הטובה ביותר להתמודד מפני בעיות כאלה

מילא, אבל לנסח את זה נכון (כי חכם=אינטיליגנט)

המשפט הולך "פיקח יודע לצאת מצרות שחכם לא היה נכנס אליהן"

פורסם

ערסים בדרך כלל מסתובבים בקבוצות, וגם אם הם לא מסתובבים בקבוצות, אם תפגע באחד הוא יביא את חברים שלו. אז נניח שהצלחת לנטרל אחד, מה תעשה עם החברים? הדבר הכי טוב שכדאי לך לעשות זה פשוט לברוח

פורסם

מה תעשה עם החברים? הדבר הכי טוב שכדאי לך לעשות זה פשוט לברוח

עזוב אותך, תעשה את עצמך מת.

לא צריך להתאמן ולא צריך להתאמץ.

פורסם
  • מחבר

חברה אני גר בשכונה שבה אתה עלול לחטוף אגרוף \בקבוק בירה בראש אם אתה לא מביא סיגריה כשמבקשים ממך ושהנשים בעיקר המבוגרות שבהם לא הולכות עם תיקי יד מפני שחטיפת תיקים זה עניין יום יומי כאן .

אולי זה נישמע לכם מוגזם אבל לצערי זאת המציאות שאני חי בה מאז שהביאו אלפי עולים ממדינת עולם שלישית והפכו את השכונה להרלם (בניו-יורק ) של שנות ה-70 (אני לא מציין מאיזו עדה העולים ,מפני שאז יאשימו אותי בגזענות וישעו אותי לחודש מהפורום היות והמנהלים כאן דוגלים בסתימת פיות ).

פורסם

אתה לא צריך לציין מאיזו עדה העולים, כי עארסים ועבריינים יש לנו מכל העדות.

יש לנו אבוטבול, יש לנו רוזנשטיין, יש לנו הכל.

אפשר לדעת באיזה איזורים אתה מסתובב שאתה יכול לחטוף בקבוק בירה בראש אם תענה "אני לא מעשן"?

פורסם

חחח באמת מצחיק וכמעט הכול נכון .

לפותח התארד איפה אתה גר?

כי אני גר בנתניה ולפי הלינק "עיר הבירה של הערסים "

וגם לומד בבית ספר שכולו ערסים .

ואצלינו כל אחד מבקש סיגריה אני עונה להם בשפה שהם מכירים .

למשל ,

ערס: ילד בו לפה

אני:כן מה ?

ערס:ישך סיגריה

אני:לא אחי אין לי \ אחרונה אחי.

ולא עושים כלום אז מעניין לדעת איפה אתה גר שאתה יכול לקבל בקבוק בראש

פורסם
פורסם

פותח הת'רד-

אתה גיי.

קודם כל, אני אגלה לך סוד - כולם פוחדים מהמשטרה. גם אם המשטרה גרועה, כל העבריינים, פוחדים מהמשטרה. איזה אלפרון מגלה שלמשטרה יש תיק גדול עליו מלא בראיות הוא משקשק. עברינים לא נכנסים לכלא בגלל פרצות בחוק, עורכי דין, אימפוטנטיות של המשטרה. אף עבריין לא ירצה להתפס עם סכין לא חוקית עליו.

לשום ערס ברחוב אין 5 תיקים פליליים. לרוב הערסים אין אפילו תיק אחד. ערסים הם ערסים, הרבה פוזה.

לא תתחכם לא יטפלו אלייך.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מודה לך על האבחון "המדויק " של נטיותיי המיניות . :imwithstupid:

אני בטוח שאחרי 5 דקות עם אחותך ואימא שלך , אתה תשנה בזריזות את דעתך .

מובטח לך שאחרי הביקור בישבנן, הן לא יוכלו ללכת בצורה זקופה הרבה זמן ..,,,,,,, :ylsuper:

ועכשיו ברצינות , מנהלי הפורום, אני מבקש שתעיפו את הליצן הזה מכאן , שמשום מה ,חושב שהוא דוקטור רות וסטהיימר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים