עבור לתוכן

אמצעים טכניים יעילים לנטרול ארסים אלימים\נרקומנים\שיכורים נושאי סכינים\אלות

Featured Replies

פורסם

בהמשך לפוסט הקודם :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332816.0

ברור לי שייקח זמן לא קצר עד שאני אשלוט במיומנויות לחימה ואראה תוצאות מפיתוח הגוף בחדר כושר. עד אז כפיתרון ביניים, בכוונתי לקנות את האמצעים הכי טובים שאפשר בחנויות הנשק ,יהיה מחירם אשר יהיה מפני שלא מדובר במותרות אלא בהכרח קיומי אלמנטארי.

החוק שאוסר על נשיאת סכינים נותן יתרון בלתי הוגן לעבריינים ומעמיד אנשים שומרי חוק כמוני במצב נחות שלא מאפשר להם להגן על עצמם,

מפני שמצד אחד ,אנחנו לא רוצים להסתבך אם בחיפוש אקראי יגלו שאנו נושאים סכין , אבל מצד שני הארסים, שלרובם כבר יש תיק פלילי מצפצפים גם על החוק וגם על המשטרה.

(נו באמת ,אם לארס יש 5 תיקים ,אז מה זה באמת מזיז לו לקבל עוד אחד לאוסף ?).

אם אני צריך לבחור ממה אני חושש יותר מהמשטרה האימפוטנטית או מהעבריינים אז התשובה ברורה ,

עדיף תיק פלילי מאשר להיכנס לתוך האדמה \ להפוך לנכה.

יחד עם זאת לפני שאני מצטייד בסכין אני מעוניין לבדוק אמצעים אלטרנטיביים וחוקיים.

רעיונות יתקבלו בברכה.

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך שאתה מתאר את זה, רק נשק חם יעזור לך.

זה חוקי, (רק אל תשכח להוציא רישיון)

וזה ינטרל הרבה יותר מהר, כל אחד "שיתחיל" איתך.

שים לב, שאם הוא חס וחלילה, יהרג,

(למרות, שאם תעבור כמה אימונים + ידע בסיסי בביולוגיה - הסיכוי שואף ל-0)

תצרך עורך דין טוב, שיסביר למה אתה מסתובב עם נשק חם.

פורסם
  • מחבר

איך שאתה מתאר את זה, רק נשק חם יעזור לך.

זה חוקי, (רק אל תשכח להוציא רישיון)

וזה ינטרל הרבה יותר מהר, כל אחד "שיתחיל" איתך.

שים לב, שאם הוא חס וחלילה, יהרג,

(למרות, שאם תעבור כמה אימונים + ידע בסיסי בביולוגיה - הסיכוי שואף ל-0)

תצרך עורך דין טוב, שיסביר למה אתה מסתובב עם נשק חם.

. בדקתי ,הוצאת רישיון היא כמעט בלתי אפשרית היום.

2.כל ירי בשטח בנוי ,אפילו מוצדק ,מביא באופן אוטומטי להחרמת הנשק ופתיחת חקירה .(גם אם התיק ניסגר והאקדח מוחזר לך,עדיין מדובר בכאב ראש אטומי)

3.קשה לצאת זכאי על שימוש בנשק (נשארים שרידי אבק שריפה (GSR ) על הידיים ,תרמילים בשטח ,קליעים בגוף התוקף, שלא לדבר על הרעש שמושך צומת לב של כל מי שנימצא מאות מטרים מהזירה).

הקיצר זה אמצעי יקר ,קשה להשגה ובעיתי מאוד לשימוש מבחינה משפטית מפני שהוא משאיר יותר מדי הוכחות בשטח .

נכון שזה לא בעיה גדולה לאלתר משתיק קול אולם הרכבה קבועה של משתיק הקול על אקדח הופכת אותו לארוך מדי ולא נוח לנשיאה יום יומית על הגוף לצורך הגנה עצמית

פורסם

מקריאה של הפוסט הקודם שלך והפוסט הזה, אני אסכם בקצרה, אתה ילד, וילד שחי בסרט.

אל תשכח שאם מישהו באמת ירצה לפגוע בך הוא יעשה זאת גם אם תיהייה בעל חגורת דן 10, אז תפסיק להוציא את עצמך מגוחך.

בהצלחה, ומצטער אם התשובה נשמעת תוקפנית, אך אולי היא תעיר אותך מהחלום.

פורסם

אל תשכח שאם מישהו באמת ירצה לפגוע בך הוא יעשה זאת גם אם תיהייה בעל חגורת דן 10, אז תפסיק להוציא את עצמך מגוחך.

שב בשקט.

אם הוא באמת יהיה עם חגורה גן 10, אף אחד לא יעיז להתקרב אליו, וזו המטרה שלו.

תשקול מילים לפני שאתה מדבר, במיוחד אם אתה חדש כאן.

אלון

פורסם

ממתי וותק נותן לך פריווילגיות בפורומים? :screwy:

ועל אותו מישור - גם אתה חדש [כן 4 חודשים זה לא ותק, זה בדיחה] ::) אבל אתה כנראה מיוחד.

פורסם

אם עבריין כזה או אחר ירצה "לחסל" מישהו או לפגוע בו, בדיוק כמו שאמרתי בתגובה הקודמת שלי, לא משנה מה הרמה שלו, הוא פשוט יעשה זאת, וללא הרבה מאמץ...

אגב, אם כבר רשמת את השטויות האלה לגבי הותק... אני חבר בפורום מאפריל 2007, ואתה מינואר 2008, עכשיו למי הותק משחק תפקיד? או שבעצם מה שקובע זה כמות ההודעות? אה?

שיהיה לך יום נפלא.

פורסם

אז מה שהוא חדש זה שהוא חדש אז אסור לו לדבר .

לפתוח התארד , אין שום דבר שבאמת יעזור לך חוץ מלהתאמן (חדר כושר,אומנות לחימה) , ולהימנע ממפגשים אם ארסים .

אתה לא היחידי שיש לו בעיות להרבה יש וגם לי .

תנסה להסתובב כמה שפחות לבד ובטח שלא לההסתובב במקומות שהארסים מסתובבים שם .

המטרה שלו זה שאם מישהו יתקרב אליו אז שלפחות הוא יוכל להגן על עצמו .

נראה לך שמישהו במיוחד ארס יפחד ממנו

פורסם

אני מסכים 100% עם tehshay

איפה אתם חיים? מה אם יהיה לך חגורה שחורה אתה תבוא לרחוב ותגיד לערס "יש לי חגורה שחורה על תתעסק איתי!" מה אתם ילדים קטנים? בחיית..

לא אכפת לו אפילו עם אתה שוורצנגר המטרה שלו זה לפגוע בך. אף פעם לא ראיתם שחבורה של 2-3 בני 15-16 נתפלים לאחד בן 19-20 שנראה בן 19-20 ונראה מפותח בחוץ? זה מפחיד אותם שהוא בן 19-20 ונראה שרירי? לא.

פותח התרד תתאמן וזהו אין מה לעשות, אין דרך חוקית לפגוע בערס/חבורה של ערסים, לא נשק ולא סיכן לא יצדיקו את מעשיך, התשובה ניתנה כבר בתרד הקודם שהדבר הכי חכם והכי נכון זה לברוח, אם אתה מתעקש ללכת מכות תלמד אומנות לחימה כל שהיא ואל תחייה בסרט שאתה תסתובב עם נשק ברחוב כמו סילבטר סטלונה ותירה על ימין ועל שמאל ולא יעשו לך כלום על זה.

פורסם

מרגמה 120 או "גיל". works like a charm.

פורסם
  • מחבר

תת רמה שראויה להתעלמות.

פורסם

חבל שאתה בוחר להתעלם,

כי אחרי הכל אין לי מטרה כזו או אחרת ואני לא בעל אינטרסים אלא מביע דעה, שהיא הגיונית.

תחשוב על זה טוב לעומק ותראה שאני צודק.

בכל מקרה, למען הנוחיות שלך בתור פותח הדיון, אני לא אגיב בו יותר.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על יעילות אמצעים כמו שוקרים וגז מדמיע ?

פורסם

אני חושב שצריך לפעול בהתאם לחוקים של שמורות הטבע בארה"ב בכל מה שנוגע לדובים.

אם תוקף אותף דוב (ערס) תישכב על הרצפה ותעשה רעשים של גופה. הוא ירחרח, יאבד עניין ויחזור לדוג דגים (לעשן נרגילה) בנחל הסמוך (בגן הציבורי).

עכשיו ברצינות: "איטיליגנט יודע לצאת מצרות שחכם לא היה נכנס אליהם". מניעה היא הדרך הטובה ביותר להתמודד מפני בעיות כאלה

פורסם

אני חושב שצריך לפעול בהתאם לחוקים של שמורות הטבע בארה"ב בכל מה שנוגע לדובים.

אם תוקף אותף דוב (ערס) תישכב על הרצפה ותעשה רעשים של גופה. הוא ירחרח, יאבד עניין ויחזור לדוג דגים (לעשן נרגילה) בנחל הסמוך (בגן הציבורי).

:lol: :lol: :lol:

ואיך עושה גופה? (חחח נשמע כמו משפט שאומרים לכלב )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים