עבור לתוכן

מותגים שצריך להחיות

Featured Replies

פורסם

בעקבות ההחייאה המבורכת של ג'ים--> נתקפתי פרץ עז של נוסטלגיה ומייד חיפשתי כמה טרקים שאהבתי מהמשחק הראשון וגם את סרטון הפתיח

http://www.youtube.com/watch?v=Vqe9ijbjxfM של המשחק. התברר לי מהר מאוד שהפתיח היה באמת חלק מסדרה על המשחק הקורע הזה. אחלה סדרה אגב, אין לי מושג למה לא הוציאו DVD עדיין. אני יודע שאני לפחות אקנה אותה בלי להסס.

מה עם מותגים אחרים? מה עוד שווה החייאה לדעתכם? ואני לא מדבר על משהו מאולץ וטרחני כמו ביושוק2, אלא ממש דברים שכבר לא שמענו מהם שנים כמו סדרת סיסטם שוק, או SYNDICATE WARS. כמה שאני מתגעגע להפנט אנשים עם סוכנים ולהסתובב בעיר שבכל רגע אני יכול למוטט בניינים.

לפחות לאט לאט החליפות באולפנים מתעוררים ומשחררים קלסיקות כמו פריקזויד ופינקי והמוח

לא חובה רק משחקי מחשב, סרטים, סדרות, מה שבא לכם, ואם יש לכם נימוק אז בכיף.

עריכה: אין לי מושג למה, אבל כל הקישורים שהכנסתי בטקסט (נכתב במקור בוורד בשביל הנוחות) לא נקלטו אז הכנסתי אותם בנפרד. מקסימום חפשו ביוטוב, יש מלא.

פורסם

אחחחחחח פריקזויד.

אני עדיין רואה מדי פעם פרקים, יש קטעים שממש גורמים לי לצחוק, כמו הפרק עם Candle jack והפרק עם הקריין שכל פעם אומר "Scream" מתי שצריך לצעוק כביכול.

משחק מחשב חדשני של פריקזויד נראה לי רעיון ענק.

פורסם
  • מחבר

רעיון נחמד, משחק מחשב על פריקזויד עם הטירוף של החבר'ה משייני. חסר להם שאת זה הם ידפקו.

כמה עונות היו לפריקזויד אגב?

פורסם

CARMAGADON שיהיה פ33ה עם גרפיקה עדכנית של NFS למשל.

Mechworrior עם הרובוטים הגדולים... גם היום עם גרפיקה של DX10 אפשר לעשות משהו חמוד

רידיק חדש... אני זוכר המשחק הזה היה הפתעה למחשב ולא יודע מה עם ההמשך אם בכלל עושים.

ROAD RUSH שהולכים מכות על אופנועים... יותר מעניין מסתם מרוץ כמו בניד פור ספיד.

פורסם

משחק של פינקי אנג דבריין ? נשמע טוב

פורסם

טוב בגלל שזה בכללי ככה שזה לא רק למשחקים

אז אני הייתי רוצה להחיות את העיצוב של חלק מהמכוניות הישנות

אני לא מבין גדול במכוניות אז אני ייתן רק תמונות להראות לכם למה אני מתכוון -

aaacaddy.jpg

1951Pontiac.jpg

יש משהו קסום בעיצוב הזה

משהו שאומר -אני לא איזה רכב גנרי שיוצר במיליונים בפס יצור ענקי

אני רכב ייחודי לעזאזל

הייתי רוצה גם חידוש של כמה משחקים ישנים

כמו בורגרמן

Adventure Island

http://www.youtube.com/watch?v=gckCg2ABb7E

Double Dragon

ועוד כל מיני משחקים שמזמן לא קיבלו חידוש

חוץ מזה סרטים וסדרות

כמו צוות לעניין

הנרדף

ועוד

פורסם

זה נראה לך קסום כי זה ישן והיום כמעט ואין כאלה על הכביש.

אבל כשהן היו עדכניות הן היו הנורמאלי... אז אם הן יחזרו הן יהיו הנורמאלי גם עכשיו =\

פורסם

צודק

אבל בכל זאת הייתי רוצה לראות את העיצוב חוזר

שים לב שאני אומר עיצוב ולא דברים אחרים

כי את הטכנולוגיה החדשה אני כן רוצה

פורסם

אני מסכים עם קרירין בעניין הזה

בלי שום קשר אם זה יהיה הסטנדרט או לא, הסגנון הזה של העיצוב הרבה יותר יפה לדעתי. לנהוג באחת מהמכוניות האלו בזמן שזיזי טופ מתנגן ברדיו דיסק זה פשוט קטע מסרט :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים