פורסם 2008 במאי 717 שנים שלום ,חבר'ה לאחרונה פירמטתי מחשב וכל מחשב שאני מפרמט אני שומר את הפרופיל של אותו יוזרבפרופיל אני יודע שנמצאים כל החתימות של היוזר באטולוק וכואבל אין לי מושג איפה נימצא הפתקים ואיזה בן אדם שסידרתי לו את זה מאוד צריך את הפתקים האלויש לכם מושג במקרה איפה נשמר הפתקים בתקייה של הפרופיל תודה מראש ,
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר לפי מה שהוא אומר זה אוטלוקאקספרסס מערכת הפעלה XPאני חושב שזה תיקייה משהו בשם mail live זו התיקייה הכי כבדה בפרופיל שלו והיא שוקלת 500 מגההעניין איפה נימצא הפתקים זה המעניין תודה מראש
פורסם 2008 במאי 717 שנים אתה בטוח שמדובר בפתקים ולא בהודעות דוא"ל?לפי מה שבדקתי עכשיו ב OE אין פתקים.אולי זה אאוטלוק רגיל של אופיס?
פורסם 2008 במאי 817 שנים הכל אמור להיות בתוך קובץ PST אחד גדול.http://support.microsoft.com/kb/287070
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר כן אבל קובץ PST הוא אחרי שיצרת תיקיות אישיות על המחשב ושמרת את האימיל עליואבל ברגע שאין לך קובץ PST איפה זה נשמר זו השאלה :\
פורסם 2008 במאי 817 שנים תקרא שוב את מה שכתוב בקישור שהבאתי.גם הפתקים נשמרים בתוך הקובץ הזה כמו הודעות הדוא"ל.
פורסם 2008 במאי 917 שנים הנתיב שבו תמצא את כל קבצי ה PST במידה והם קיימים זה:C:\Documents and Settings\%userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlookלפני זה אתה צריך לאפשר באפשרויות תיקיה להראות קבצים ותיקיות מוסתרים כי local settings ו application dataהם תיקיות מוסתרות.הכל צריך להיות בתוך ה PST הרגיל של אאוטלוק.אלא אם כן אתה שומר בנפרד לפני (יצוא ל PST)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.