עבור לתוכן

סוף סוף הגיעו כל החלקים של המחשב שלי!!!

Featured Replies

פורסם

בבקשה מכם,

Do-not-feed-the-troll.PNG

• תגובות 43
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מן הסתם אני אריץ, אבל תיאלצו לחכות עוד טיפה. הציוד יגיע לפה חלק-חלק, לא הכל ביחד. עדכונים יגיעו לכל הפורומים הרלונטיים (כיוון שכללי זה ממש לא המקום לזה)

אגב-

הידעתם שאפשר לשים 3850 ביחד עם 3870 במערך CF?

:o

מה זה איזה זנות... אחי אתה לא צריך שני HD3780 בCF, תביא לי את המיותר אני אמצא מה לעשות איתו... :xyxthumbs:

שתראה את המחיר שאני קונה אותם אז אתה תגיד זנות ;D

אין בכלל מה להשוות, זה מיותר לחלוטין, רק מהחלקים ניתן לדעת איזה מחשב טוב יותר, ואין כל ספק שהמחשב של hitman טוב יותר בכמה רמות.

כמובן :xyxthumbs:

פורסם

חחחח אני יודע שהמחשב שלו יותר טוב .

אבל אם פותח התארד רוצה הוכחה אז שיפרסם תוצאות ויצא מהסרט שהוא חי בו

פורסם
  • מחבר

x boy מה הכתובת אני בא עכשיו ימסכן מחר תראו שרצחו מישהו ואני לא צוחק תביא כתובת 10 דקות אני שם

פורסם

Canada, Ontario, Toronto.

42 Lucifer St.

i'm waiting darling

פורסם

x boy מה הכתובת אני בא עכשיו ימסכן מחר תראו שרצחו מישהו ואני לא צוחק תביא כתובת 10 דקות אני שם

לול תקשיב, לכבוד שלך, או מהחתיכה הקטנה שנשארה ממנו, תתנתק מהאינטרנט ולך לישון. מספיק להיום.

פורסם
  • מחבר

אין שום כבוד הוא חושב שהוא מדבר עם ילד קטן הוא עכשיו כבר התעסק עם העולם התחתון של אשקלון והוא ימות היום lost spirit תכף באמת רק רוח ישאר ממך הבנת יבן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן זונה איפה xboy הילד כאפות הזה ברח אני שוחט אותו היום אתה תראה היום אתה מת אפילו הלוויה עם קבר פתוח לא יוכלו לעשות לך יבן זונה כולך תהיה חורים

פורסם
giantfagqc7.gif
פורסם

באמת, תוריד כבר את השמלה והקוקיות שלך ולך לישון.

פורסם

אין שום כבוד הוא חושב שהוא מדבר עם ילד קטן הוא עכשיו כבר התעסק עם העולם התחתון של אשקלון והוא ימות היום lost spirit תכף באמת רק רוח ישאר ממך הבנת יבן בן בן בן בן בן בן בן בן בן בן זונה איפה xboy הילד כאפות הזה ברח אני שוחט אותו היום אתה תראה היום אתה מת אפילו הלוויה עם קבר פתוח לא יוכלו לעשות לך יבן זונה כולך תהיה חורים

:lol: :lol: :lol::screwy: :screwy: :screwy::imwithstupid:

אל תשכח להשאיר את האור פתוח לפני שאתה הולך לישון.

לילה טוב, התאמצת מספיק ליום אחד.

פורסם

מה הקשר בורח .

פשוט תראה לאן התארד הידרדר כבר אין מה להגיב .

מזה ששאלת איך המחשב החדש שלך זה הגיע לזה שאתה רב פה אם כל הפורום ועוד על שטויות .

פורסם

חלאס.

פורסם

יש לכם מזל שזה פורום למה הייתי מעלים אותכם יזונות...

הועלם לצמיתות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים