עבור לתוכן

גילוי אמפטמינים בבדיקת סמים - מה משך שהייתם בגוף האדם בממוצע?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת והיא מתייחסת לבדיקות שתן, דם ושיער.

תודה לעונים.

פורסם

בערך 3 חודשים

פורסם

שעה,ושבע שניות,ותחליף את השם לעברית ,למה כי אתה חי במדינה יהודית,שחוגגת 60 חג שמח.

אל תיקח את אישית

פורסם
  • מחבר

בערך 3 חודשים

אתה בטוח?

אני לא מדבר על חשיש. זה מפתיע אותי כי שמעתי טענה שגורסת כי הסם אמפטמין נמצא בדם למשך שעות בודדות, אך מופרש לגמרי מהגוף במשך של עד 48 שעות.[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 19:33:03

שעה,ושבע שניות,ותחליף את השם לעברית ,למה כי אתה חי במדינה יהודית,שחוגגת 60 חג שמח.

אל תיקח את אישית

אל תשכח שהיא גם דמוקרטית והשפה הרשמית בה הינה ערבית, לצד עברית.

* אני לא ערבי, אין לי כל קשר לאסלאם, אבל אני מאמין באלוהים, ולדעתי, רבים יסכימו עם התרגום הפשוט של הניק שלי: "אלוהים [הכי] גדול". בין אם אלו הם המאמינים היהודים, הנוצרים או המוסלמים.

פורסם

תחליף את הנייק

אלוהים אחד רק ליהודים

פורסם
  • מחבר

תחליף את הנייק

אלוהים אחד רק ליהודים

אלוהים \ אללה \ בודהה - אלו שמות שאנחנו, בני-האדם, נתנו ליישות העליונה היחידה (אם ישנה כזאת). אתה אולי חושב שדרך הישר, והדת הנכונה הינה היהדות, בעוד שעבדאללה אבן-קאסם מצפון אלג'יר, חושב שמלבד האסלאם, הכל כפירה. אז לאן הגענו? הויכוח - אינסופי. למה שלא נחיה בשלום עם עצמינו ועם שכנינו? שאלה טובה! התשובה היא: כח. כסף. פנאטיזם.

כשלבן-אדם יש אפשרות להיות "רועה צאן", הוא יעשה הרבה מאד כדי שהכח יהיה בידיו, בין אם זה במסווה של דת, או כל דבר אחר.

בקיצור, אידיאולוגיית הפאנק הינה דרך הישר, על-פיה כולם שווים. ואני לא דוגל באנארכיה - כי זה טמטום לשמו.

PUNK'S NOT DEAD

פורסם

לרוב 24 שעות ...יש את זה ברטלין....וזה יוצא בשתן ...

פורסם

תחליף את הנייק

אלוהים אחד רק ליהודים

פרז, אין טעם לתת לך אזהרה לדעתי כי מזה לא תלמד כלום ולא תשנה את דעתך, דעתך היא שלך ופה בפורום היא תישאר רק שלך אם היא פוגעת באנשים אחרים בעלי דעות אחרות.

ישר ולעניין- אנא אל תתתן לי סיבה להרחיק אותך מהפורום הזה, בפעם הבאה הערות כמו שהערת בציטוט הנ"ל לא יתקבלו בכלל!

ألله أكب - כל הכבוד על הדעה ועל שחירת השלום שאתה מציג לפנינו.

Aviko

פורסם

אם אתה מדברים על עיגולים למיניהם , אז 48 שעות לכל היותר , מומלץ לשתות הרבה אבל לא יותר מידי שלא תקבל הרעלת מים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים