פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר ועדיין אתה לא רואה את האתר מפרסם רק כתבות בזכות אינטל וכמה חרא זה AMD, או מנכה כליל את AMD מהמפרטים המומלצים באתר או מבטל את פורום WINDOWS. נכון?זה אם תרצה מה שקורה היום בעיתונים - ההקצנה הופכת להיות הבסיס.
פורסם 2008 במאי 917 שנים ועדיין אתה לא רואה את האתר מפרסם רק כתבות בזכות אינטל וכמה חרא זה AMD, או מנכה כליל את AMD מהמפרטים המומלצים באתר או מבטל את פורום WINDOWS. נכון?זה אם תרצה מה שקורה היום בעיתונים - ההקצנה הופכת להיות הבסיס.הבעיה קודם כל היא בחינוך אני לא מגדיר את עצמי "רמה גבוה" אני רחוק מזה שנות אור אבל לקרוא מעריב\ידיעות\חינמונים היום צריך להיות ברמה מאוד מאוד מאוד נמוכה זה לא איזה סיטקום או תוכנית אירוח כזאת או אחרת שאתה כצופה בה בקלילות ולא נותן חשיבות יתרה למה שנאמר זה עיתון -עיתון שמחשיב את עצמו כרציני צריך להיות ברמה מסוימת מה שאין בעיתונים הגדולים ואני לא שמולני אבל ה"ארץ" הוא העיתון היחיד הנורמלי שנתקלתי בו בשנים האחרונות אין בו יותר מידי רכילות ומסחריות למרות שכן הוא נוטה יותר שמולה מי שקורא מעריב\ידיעות\חינמונים ובאמת מושפע מהם מה אני יגיד לך שיהיה בריא ולא משנה מה הצד הפוליטי של כל אחד מהעיתונים האלו גם ככה סלבס מקבלים בהם יותר במה מהמנהיגים ושיש כתבות פוליטיות הם המון פעמים מחפשים את "החומר העסיסי " לדוגמה מיליון כתבות על פרשת קצב מיליון כתבות על חקירות אולמרט\עומרי\ליברמן וכו ועל מה שקורה באמת בשטח מבחינה מדינית אין מספיק מידע
פורסם 2008 במאי 917 שנים אני כבר שנים מקפיד לא לקרוא עיתונים או לצפות בטלוויזה.הכל שקרים וסילופי אמת בהתאם להשקפת העורך, וכמובן הבהלה לרייטינג.עדיף לחיות בעולם משלך מאשר בעולם שאחרים יוצרים לך.
פורסם 2008 במאי 917 שנים אני גם לא צופה הרבה בטלוויזיה וכמעט לא קורא עיתונים ואני לא חי בבועה אתה קורא דברים ברשת אבל מתייחס בעיקר לעובדות ולא לפרשנויות לדוגמה כרגע יש מאבקים בלבנון בין חיזבלה לתומכי הממשלה לא פתחתי טלוויזיה ולא קראתי עיתון מאז המשחק של גליל מול מכבי תל אביב וגם אז צפיתי רק במשחק -ואני יודע את זה אם זה היה יותר מעניין אותי הייתי בודק כל מיני אתרי חדשות כולל אתרים באנגלית אולי אפילו צופה בסרטונים סתם דוגמית -http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7391600.stmלא שזה מעניין אותי כל כך
פורסם 2008 במאי 917 שנים *מצטער על הכאפת התעוררות*מה שאתה קורא ברשת(YNET BBC ואפילו HWZONE)נחשב עיתון בהפצה דיגיטלית
פורסם 2008 במאי 917 שנים כן אבל בהפצה כזאת אתה בוחר איך לסנן לך את התוכן בהפצה רגילה אתה שבוי של העורכים אתר לא נראה לך אמין או שאתה פשוט לא מסכים אם הדעות אז אתה עובר לאתר אחר אין פה עיתון בודד שאתה מקבל בחינם ברכבת או לחלופין מבחר בודד של עיתונים יש פה מבחר עצום ומהרבה מאוד ארצות כל עוד אתה מבין את השפה
פורסם 2008 במאי 917 שנים אבל את שניהם עורכים אנשים... קרירין אתה כל הזמן מביא סיבות נסיבתיות ולא מביא שום דבר תכלסיש עיתון מודפסיש עיתון דיגיטליit is all the same
פורסם 2008 במאי 917 שנים אתה פשוט לא תופס כמה סוגי עיתונים זמינים לך בארץ ? ואני מדבר על זמינים לא עיתונים שצריך שמיניות באוויר בשביל להשיג כמה מבחר של ערוצי חדשות יש לך זמין בארץ ? תכניס בכיף אפילו ערוצים מחול שמשדרים בארץ עכשיו תשווה את זה לכל האתרים שיש באינטרנט על כל נושא ואתרים שמתמחים בדברים מסוימים וזה אפשרויות בחירה סתם דוגמה אתה מתעניין במחשב יש לך אפשרות לקרוא כתבות בעיתונות שמפורסמת בארץ ניתן לך גם ירחוני מחשבים או לחפש ברשת אתרים רציניים וביקורות רציניות על כל רכיב ורכיב איזה מדיה תיתן לך את הכי הרבה מידע ?ברור שהרשת אבל לא רק על הנושא הזה אלה על המון נושאים אחרים ופה זה כבר הבחירה שלך אתה יכול לבחור אתרים לא אמינים או ברמה ירודה או אתרים איכותיים אבל אתה לא כבול למה שיש כרגע בחנות בארץ
פורסם 2008 במאי 1017 שנים אז אתה אומר בעצם שאתה חי בבועה ואין לך מושג מה קורה סביבך? כן. גם אני נמנע מקריאת עיתונים וצפייה במהדורת חדשות. בורות זה אושר.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים עדיף לחיות בעולם הוורד שלי מאשר בעולם של מלחמות, מוות, טרור, שחיתות, שקרים, ופרסום. עכשיו מי חי יותר טוב, אני או אתה?
פורסם 2008 במאי 1017 שנים בבחירות אני מצביע כדי שאוכל לקטר בלב שלם על הממשלה, ולא לחיות בידיעה שמה שקורה בכנסת זו אשמתי כי העדפתי לישון באותו היום.ובקשר למי? בבחירות האחרונות בחרתי בעלה ירוק, לא שיש להם סיכוי, אבל המסכנים מנסים כבר שנים לקבל מנדט אחד.ובעולם הוורד שלי ישראל חייה תחת דיקטטורה. דמוקרטיה מתאימה לעם, ומצטער לשבור לכולם את האשליות, אבל אנחנו לא עם ולא נעליים, העם היהודי לא קיים.** ולפני שתקפוץ ותגיד - יש לך דעות, אתה בכל זאת מעודכןאז כן, אני מודע למצב הקיים, אבל אני בוחר להתעלם, כאילו מדובר בספר לא מענין.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים עזוב ספר... אתה חי בסרט...ולא התכוונתי להתייחס לדעות שלך. זה לא מעניין אותי. רציתי להתייחס לזה שעם הבורות שלך- שאתה מודע לה- אתה משפיע על חיים של אנשים שמהמציאות שלהם אתה מתעלם... אבל עזוב, אתה באמת לא שווה שאני אפתח על זה דיון... לפחות ההצבעה שלך לא מזיקה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.