עבור לתוכן

יש כאן משהו שמתפקד כטכנאי מחשבים ?

Featured Replies

פורסם

תראה חמוד, כולם צריכים להתחיל מאיפשהו, ולהתחיל בגיל שלך זה סבבה, הייתי מציע לך להתחיל עם תיקונים אצל משפחה וחברים כאלו שיהיו אתך סבבה בין אם תצליח לפתור את התקלה ובין אם לא.

יחסי בעל מקצוע -לקוח הם יחסים מקצועיים, ואנשים לפעמים קשים מאוד, אנשים לא ממש לוקחים את זה בשלווה אם הם צריכים להפסיד יום עבודה או לחילופין לארגן שמרטף שיאסוף את הילד מהגן בשביל מישהו שיבוא יעיף מבט ויגיד "תביאו מישהו אחר", יום עבודה של בנאדם עולה כסף, ולפעמים הם ירצו על זה פיצוי.

אני לא אומר לך את הדברים האלה ע"מ להניע אותך, כי כאמור כולם צריכים להתחיל מאיפשהו, אבל פשוט תדאג להתחיל מהמקום הנכון.

• תגובות 79
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תדאג ללקוחות

כולם רוצים אחרי העבודה

מפונקים לכן שעות העבודה הם לחץ של אחרי הצוהריים

פורסם

הוא יתחיל לעשות עבודות קלות שגם במקרה X אובדני לא יקרה כלום ואז עם הכסף לקנות UPS ואז לחבר אותו מתי שהוא עושה את הפעולות המסובכות יותר במחשבים

עוד משהו?

פורסם

הוא יתחיל לעשות עבודות קלות שגם במקרה X אובדני לא יקרה כלום ואז עם הכסף לקנות UPS ואז לחבר אותו מתי שהוא עושה את הפעולות המסובכות יותר במחשבים

עוד משהו?

:lol::biglaugh: :biglaugh: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה אתה שפוי ? לסחוב UPS לכל לקוח חחחחחחחח

חבר'ה תירגעו הכוונה למתחילים ולחסרי ניסיון 90% מהלקוחות יקראו לכם אחרי שהיו בחנות\במעבדה וקיבלו הצעת מחיר שחיטה

יש הרבה מאנייקים שמנצלים אותנו הטכנאים כדי לקבל הערכת מצב בחינם

אל תלחצו יותר מדי תמיד תצתידו עםדיסק טכנאים כגון ERD וכדומה כאשר יש חשש שההתקנה תיתקע באמצע וזה ברך כלל בעיית חומרה במידה והERD עולה הסיכויים שההתקנה תיתקע קטנים

אה טיפ קטן

הודעת שגיאה אחרי חלוקת מחיצות וטעינת קיבצי מערכת

Error Loading Operating System - XP

Problem figured out! The problem -- believe it or not -- is that the HD wanted to defined as LARGE versus AUTO. I cannot take credit for this, so here is the reference where I found the solution:

http://whocares.de/archive/000682.php

Thanks to all who tried to help brainstorm.

Best regards,

Fuzzylogik :hotbounce :hotbounce :hotbounce :hotbounce

פורסם

טוב שלא הגזמת... "לסחוב!"

פורסם
  • מחבר

הרגתם כאן כבר את הבן -אדם...

לכמה אנשים כאן בכל הפורום קרה שפורמט נדפק באמצע והרס רכיב כלשהו במחשב??

ואני חושב שאם פתאום תהיה הפסקת חשמל או שברק יפגע בבית או שצונאמי יגיע אז הלקוח דיי יבין שזה לא אשמת הטכנאי....

פורסם

תתפלא, היו מקרים

האמת הלקוח יכול להגיד שאם הטכנאי לא היה עושה X בזמן שקרה Y אז המחשב לא היה נדפק

כמובן שלא הרבה יעשו דבר כזה אבל אפשרי...

אם הייתי נכנס לזה אי פעם (להיות טכנאי שכונתי) הייתי כחוק עושה פירמוט והתקנה מחדש רק בבית שלי

קשה לי מאוד לעבוד עם לקוח שמסתכל עליי כל הזמן

פורסם

זה הכי טוב לפרמט בבית לבד בשקט .

פעם עשיתי פורמט לדודים שלי וכל הזמן הם הסתכלו מה אני עושה .

ואני עושה מהר לוחץ על הכול כי אני כבר זוכר מה לעשות ואני לא צריך לקרוא מה כל דבר עושה , וזה נראה כאילו אני עושה את זה בזילזול .

פורסם
  • מחבר

ברור שזה יותר כיף וקל לעשות את זה בבית בלי שמישהו עומד לך על הראש ובלי שאתה צריך לעמוד על המחשב כל הזמן הזה אבל בתור טכנאי מזדמן שהגיע לבית הלקוח כתוצאה מאיזה מודעה שהוא ראה אז אני בספק אם יהיה בן אדם שפשוט ירצה לתת לך את המחשב שתיקח אליך הבייתה..

זה גם היתרון הגדול של להזמין מישהו הבייתה מאשר לתת את המחשב למעבדה ולהפרד ממנו לכמה ימים..

פורסם

אני כבר עוזר לחברים עם המחשב שלהם, שאני חושב על זה, חוץ מהבעיה שהייתה לי לפני שבוע הצלחתי ליפתור לבד הכול !

מכיתה ז' המחשב שלי לא היה בתיקון אף פעם ! פשש.. 8)

יאללה חברים תודה לכם ! אני אתלה השבוע מודעות ויהיה מאגניב..

רק אמרתם פה שטכנאי צריך דיסקים מסויימים, הכוונה לאופיס ונרו ודברים כאלא נכון ?

פורסם

לא.

טכנאי צריך יותר דיסקים של אבחון בעיות וTOOLS אשר יקלו על מציאת התקלות ופיתרונם.

כמובן חשוב שיהיה לך GHOST, לא יודע מה קורה במחשבים של אחרים, אולי תצטרך כל מיני worms removal

EZBOOT

כל מיני FIXES

כל מיני ANTI SPYWARE

ועוד.

פורסם

לא.

טכנאי צריך יותר דיסקים של אבחון בעיות וTOOLS אשר יקלו על מציאת התקלות ופיתרונם.

כמובן חשוב שיהיה לך GHOST, לא יודע מה קורה במחשבים של אחרים, אולי תצטרך כל מיני worms removal

EZBOOT

כל מיני FIXES

כל מיני ANTI SPYWARE

ועוד.

ויש עוד...

Hiren's Boot CD - Universal Driver - Ultimate Boot Disk - Super Win Aio - Micro-Scope

ולנקות וירוסים - Kaspersky Emergency CD

זה כל מה שעלה בזיכרוני כרגע...

פורסם

אפשר לכתוב לפחות 3 ספרים עבי-כרך בנושא "עלילות טכנאי-המחשבים בישראל", רק רצוי לספר בו על שני הצדדים - גם על הטכנאים וגם על הלקוחות - כדי שאף צד לא ייצא נוכל יותר מהשני ;->

לא קל לעסוק במחשבים בארץ...

והנה קטע שמצאתי, ואשר דיי מסכם את תפישתי לגבי ענף השירותים המקצועיים :

בחוזים למתן שירותים-מקצועיים עשויות להתקיים מספר בעיות, למשל

בעיית "הסיכון המוסרי" אשר עלולה לגרום ל-"ברירה שלילית" של נותני-השירותים :

משמעות הסיכון המוסרי בהקשר הנדון היא, שהקבלן ינצל את חוסר-יכולתו של המזמין להתחקות אחר טיב פעולותיו, וישקיע פחות מאמץ ושקידה במלאכתו (חוסר-שקידה שבעלויותיה נושא המזמין).

סכנת הברירה השלילית בהקשר זה היא, אי-יכולתם של המזמינים להבחין ברמת-כישוריו, מיומנותו, ושקידתו של הקבלן עמו הם מתקשרים, עלולה להוביל לכך שהמזמינים יניחו כי מדובר ברמת כישורים וביצוע מזעריים, ובהתאם לכך תפחת נכונותם לשלם בעד השירות.

בהנחה שהקבלנים אינם יכולים להעביר למזמינים מידע אמין בדבר איכות השירות שהם נותנים, הם יעדיפו לתת שירות ברמה מינימלית (תוך חיסכון בהוצאותיהם), ו-ליישר קו" עם נותני השירותים ברמה הנמוכה.

תהליך מעגלי זה, יוביל להמשך הירידה ברמת השירות, וליציאה מהשוק של הקבלנים המבקשים והמסוגלים לתת שירות מעולה ובשכר הולם.

פורסם

כדאי גם שהוא יעשה לעצמו מנוי לDriver Agent כדי לחסוך כאבי ראש , לא ? :cool2:

פורסם

NAVK2 אני חושב שתתלה מודעות וזהו.. מקסימום לא תצליח לתקן אז תגיד להם את זה ותלך משם... ותבדוק קודם כל אם אתה יכול לקחת את המחשב הביתה! הרבה יותר קל לטפל בו אצלך.. אין לך את האנשים על הראש, פחות לחוצים, יש את כל מה שצריכים.... ואפשר לטפל בזה מתי שבא לנו.

ואל תהיה דפוק כמוני, תגיד להם מראש את התשלום, ושגם הבדיקה עולה כסף במקרה של מחשב שלא עובד (20-50 ש"ח זה בסדר נראה לי, תלוי בזמן...). ואם אתה רוצה רק לפרמט אבל מתקשר אליך מישהו עם בעיה שאתה לא בטוח שתפתור - תיקח את המחשב אלייך הביתה ותפתור את זה שם.

והאנשים פה (שנראה לי רובם מעל גיל 20) סתם מבלבלים את השכל... אפשר להיות טכנאי מצויין בגילאים שלנו... רק צריך לדעת לענות על שאלות כמו "זה לא קצת צעיר לעבוד בזה בגיל 15?" ודברים כאלה.

מקווה שעזרתי... ואני בסקייפ אם תרצה משהו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים