עבור לתוכן

יש כאן משהו שמתפקד כטכנאי מחשבים ?

Featured Replies

פורסם

יש לי את כל הידע ואני רוצה בשעות הפנאי שלי כשאני לא לומד להיות טכנאי מחשבים שמגיע לבתים של אנשים ומן הסתם אני יהיה יותר זול ואמין מהרשתות שגוזלות סתם כספים..

השאלה היא רק איך מתחילים בדיוק ??

תודה..

• תגובות 79
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עבדתי בזה מכיתה ח\ט עד שהתגייסתי.

התחלתי עם פליירים שהדפסתי בבית דפוס (או באיזה משרד אם יש לך גישה למכונת צילום), ופשוט חילקתי בכל השכונה בתיבות הדואר.

- לתלות על עמודים זה לא עובד.

- אולי כדאי לציין מחיר במודעה כדי באמת לגרום ללקוחות להבין שאתה זול (תלוי בך, אני ציינתי בהתחלה שזה היה 60 שקל לתיקון, אבל זה די מהר השתנה כי גם עבדתי עם חבר).

- תציין את הניסיון שלך במודעה (רק אם באמת יש לך מה לציין)

- תחלק באזורים אסטרטגים. כלומר, באזורים שאתה יודע שיש צורך. זה בד"כ נכון לשכונות שחיים בהם זקנים מבוססים (הלקוחות הכי טובים) למרות שגם בשכונות עם ילדים זה יכול לעבוד כי הם מרבים לקלקל את המחשב. (אבל הלקוחות לא תמיד הכי נוחים).

- אם אתה הולך לחלק באזורים עם אוכלוסיה מבוגרת, תוכל להרחיב את העבודה גם להדרכה.

תאכלס, זו עבודה מעולה אם אתה מחפש עבודה ש-

- אתה לא מחויב לאף אחד.

- אתה קובע את הזמנים שנוחים לך.

- אתה קובע כמה כסף תרוויח.

- אבל ההכנסה לא סדירה. כלומר יכול להיות חודש שעשית בו 2000 שקל (אם כבר יהיו לך הרבה לקוחות והרבה זמן), ויכול להיות חודש שעשית בו 50 שקל ואולי אפילו כלום.

העסק שהיה לי לימד אותי המון, קנה לי כמעט את כל מה שרציתי (אבל לא להגזים עם הדמיונות :P), וסידר אותי טוב בהמון מקומות בעזרת הקשרים שאתה יוצר עם הלקוחות. אם תהיה הגון וטוב, ולא תמיד תחפש רק את הכסף, אתה תרוויח הרבה דברים אחרים חוץ מכסף, מנסיון.

פורסם
  • מחבר

כן אז זהו שבנתיים תליתי מודעות על עמודים איזה 50 מודעות באזורים נרחבים אבל זה לא ממש מביא אנשים....

להתחיל להדפיס מאות של הודעות ולשים בתיבות דואר נראה לי טיפה מטורף כרגע..

פורסם

זה עיניין של כמה עשרות שקלים, אני מבטיח לך שזה ישתלם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני ישקול את זה בחיוב רב..

אם כבר אנחנו דנים בנושא יש לך איזה המלצה למחירון בסיסי?

פורסם

כמה מאות זה כלום.

אני התחלתי עם 1000 וזה נגמר מהר מאוד (אבל גם חילקתי עם חבר).

המחיר תלוי מאוד בך.

אני התחלתי ב-60, זה היה נראה לי סכום מאוד הגיוני להתחלה. בביביסיטר הייתי עושה את זה ב-3 שעות בערך, ופה הייתי עושה את זה בשעה בעבודה שאהבתי.

אתה יכול להגיד משהו כמו 60 שקל שעה ראשונה, וכל שעה אח"כ 30 שקל (לדוגמה). או שאתה יכול לעשות את זה מחירון לתיקון\פירמוט\ או מה שלא יהיה.

אני תמיד עבדתי לפי שעות וגם התחשבתי במה שעשיתי, אם זה היה משהו מעצבן\מסובך\דורש הרבה נסיון\ או לחילופין פשוט מאוד.

ד"א, ברגע שכבר יהיו לך כמה לקוחות שהגיעו ממודעות והם יהיו מרוצים, הם גם יתנו את המספר שלך לחברים שלהם, וזו היא דרך הפירסום הטובה ביותר. הם עושים את העבודה בשבילך.

פורסם

קודם כול בן כמה אתה ?

עם אתה עדיין קטין אז סבבה עם לא תזהר...

על תשתגע כי יכולים להשחיל אותך הרשויות וזה לא נעים !

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה על העזרה ועל העצות..

פורסם

כמובן אל תשכח שאתה יכול להסתבך עם הפשע המאורגן... לעבוד ככה זה לדלג על מס הכנסה וזה לא חוקי ;)

פורסם
  • מחבר

מה קשור פשע מאורגן?

פורסם

אין מה לדאוג ממס הכנסה , אתה בסה"כ צעיר שרוצה קצת דמי כיס ומעבר לכך .

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אחי שאתה מפרמט לאשנים אתה מפקמט להם עם ויינדוס מקורי {כל בנאדם עותק} ? או צרוב?

ואם יש בעיה של מסך כחול אתה יודע מה לעשות?

אחי תבוא למישהו הביתה תתיקל בדברים שאתה לא יודע מה לעות אתה יודע איזה פאדיחה זה?

פורסם

תגיד שאתה לא יודע ונגמר הסיפור... אתב פשוט לא לוקח כסף והולך...

לי קרה פעמיים דבר כזה, אין בזה שום בושה, אתה כולה ילדה, לא מצפים ממך לבוא עם מעבדת מחשבים ניידת ולתקן כל דבר שרק יכול לקרות.

פורסם

תגיד שאתה לא יודע ונגמר הסיפור... אתב פשוט לא לוקח כסף והולך...

לי קרה פעמיים דבר כזה, אין בזה שום בושה, אתה כולה ילדה, לא מצפים ממך לבוא עם מעבדת מחשבים ניידת ולתקן כל דבר שרק יכול לקרות.

אלכס אתה לא צודק ...

יש לקוחות שלא יעניין אותם יודע או לא הם ידרשו לסדר תמחשב ...אתה רוצה להגיד שהוא יבוא יפרמט תמחשב ולא יצליח להחזיר תמערכת הפעלה

מכול בעיה שהיא ..

והלקוח ישתוק לו ?. אני במקום הלקוח לא הייתי שמח לזה ....

ובנימה יותר קלה לא יודע לא נוגע ולא הייתי רוצה שילד יתעסק לי במחשב ...

גם אני התחלתי ככה אבל מה לעשות לומדים גם בדרך הקשה ::)

פורסם

נראה לך שמישהו שפוי במוחו יפרמט את המחשב סתם ככה?

האמת אם הבעיה היא בתוכנה פירמוט באמת יעזור... (גיבוי זה שטויות)

לעומת זאת, אם הבעיה היא בחומרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים