עבור לתוכן

העברת בעלות רכב

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם וחג עצמאות שמח(בערב)

אממ אז קיבלתי סוף סוף את הרישיון המצופה שלי לפני זמן מה...

ורצית לדעת אם אני בן 17 אני יכול להעביר אוטו על שמי (העברת בעלות)

כי אני ממש מצפה לגרוטאה הפרטית שלי :cool2:

ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה...

וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים?

תודה שלומי...

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול להעביר רכב לבעלות שלך לפני גיל 18. תשאל בדואר, שם עושים את ההעברת בעלות.

הביטוחים זה כבר תלוי באיזה אוטו אתה מבטח, איזה שנה, אם הוא עבר תאונות, כמה קילומטר וכו'. אתה צריך לדבר עם הסוכן שלך. כמובן לא לשכוח שביטוח נהג צעיר (עד גיל 24) הוא יקר מהרגיל. חבר שלי ביטח את עצמו על הסקודה אוקטביה 2005 שלו וזה עלה לו בסביבות 5000 שקל לשנה.

פורסם

אז ככה.. למדתי את זה בדרך הקשה

בדואר, לא תוכל להעביר בעלות על שמך, כל עוד לא מלאו לך 18

לעומת זאת, במשרד הרישוי תוכל לעשות זאת בעזרת אפוטרופוס (אחד ההורים), שכביכול יהיה "ערב" לעסקה

הם צריכים למלא טופס כלשהוא, היו מקומות שהטופס הממולא והחתום הספיק, ולא היה צורך בנוכחות ההורה

בכל אופן, תקפוץ למשרד הרישוי הקרוב אליך ותברר, או שתקח איתך את אחד ההורים מראש, כדי לחסוך טרטורים נוספים מבעל הרכב.. (לא נעים)

פורסם
  • מחבר

אז ככה.. למדתי את זה בדרך הקשה

בדואר, לא תוכל להעביר בעלות על שמך, כל עוד לא מלאו לך 18

לעומת זאת, במשרד הרישוי תוכל לעשות זאת בעזרת אפוטרופוס (אחד ההורים), שכביכול יהיה "ערב" לעסקה

הם צריכים למלא טופס כלשהוא, היו מקומות שהטופס הממולא והחתום הספיק, ולא היה צורך בנוכחות ההורה

בכל אופן, תקפוץ למשרד הרישוי הקרוב אליך ותברר, או שתקח איתך את אחד ההורים מראש, כדי לחסוך טרטורים נוספים מבעל הרכב.. (לא נעים)

תודה רבה! :yelclap:

בקשר לביטוח 5000 שקל אתה בטוח? אני לא מדבר על מקיף אלה רק חובה וצד ג'.

פורסם

הוא עשה מקיף, לא יודע כמה פחות יוצא רק החובה וצד ג'. וזה כמובן על אוטו משנת 2005, במכוניות מהשנים 2001-2003 מחירי הביטוח (גם המקיף) הרבה יותר הגיוניים.

פורסם

ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה...

וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים?

תודה שלומי...

מחיר ביטוח הוא דבר שנקבע לפי כ"כ הרבה משתנים.

זה שמישהו עשה ביטוח ב-5000 שח על אוקטביה זה לא אומר בהכרח שגם לך יעלה לעשות ביטוח בכזה מחיר.

סוג רכב, גיל, ותק, היסטוריית תאונות, מקום מגורים, סטטוס משפחתי (נשוי, רווק, גרוש...) ועוד ועוד... הם מה שיקבעו את מחיר הביטוח לרכב.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לכל העוזרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים