פורסם 2008 במאי 817 שנים לא שמות של בני אדם פליזואם אתה רוצה משהו שיש בו את האות ס אז קסיסה (אם אתה אוהב לעשן)
פורסם 2008 במאי 817 שנים השמות גם ככה הם רק בשביל האנשים, החתולים לא ממש יודעים וגם לא ממש אכפת להם איך ואם קוראים להם, וזאת בניגוד לכלבים למשל.בולשיט
פורסם 2008 במאי 917 שנים כן רק שאם הוא ירצה להשתמש בשם המקורי ולא השם המפגר שנתנו לו בערוץ הילדים אז הוא יצטרך לקרוא לה VEGETAMAKITA זאת חברה לכלי עבודה FOR FUCK SAKE...
פורסם 2008 במאי 917 שנים ובאותה מידה, אני לא סובל כלבים. דבר מרעיש, מתנפל על כל אחד שדופק בדלת, משיר טונות של שיערות, ודורש יותר תשומת לב מתינוק אנושי. מה שאני מנסה להגיד- אם אין לך מה להוסיף, אל תוסיף, זה הכל. פותח הדיון- שם בריטי עם ס'? אתה בטוח שאתה רוצה.........? אם כן, פליסטי למרות שזה שם מעצבן ברמות. אני בעד מטבוחה שהציעו פה קודם.
פורסם 2008 במאי 917 שנים תעלה את התמונות ל www.imageshack.us , התמונות באחסון הקודם שלך משום מה לא עולות.
פורסם 2008 במאי 917 שנים כן רק שאם הוא ירצה להשתמש בשם המקורי ולא השם המפגר שנתנו לו בערוץ הילדים אז הוא יצטרך לקרוא לה VEGETAMAKITA זאת חברה לכלי עבודה FOR FUCK SAKE...אין לי מושג על מה אתה מדבר, אני מדבר על החברה של הכלי עבודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.