פורסם 2008 במאי 617 שנים שנה שעברה יצא לי לעמוד בכביש ראשי בוויצמן כפ"ס, חייב להגיד שזה היה מדהים.למישהו יש צילום דומה? (הכוונה לא בטקס, במקום רנדומלי הומה אדם)
פורסם 2008 במאי 617 שנים אל אלוהים. אני לפני הצפירה הסתכלתי במצלמות איילון וראיתי מכונית טסה בזמן שממש באה הצפירה, המצלמה עוקבת אחריה, והיא נכנסת שם במכונית בצד. נראה לי שכרגע הייתי עד למוות של מישהו. . זה היה מבהיל. ולשאלתך, יש לי סקרין שוט ממצלמות איילון שכל המכוניות עומדות..
פורסם 2008 במאי 617 שנים אל אלוהים. אני לפני הצפירה הסתכלתי במצלמות איילון וראיתי מכונית טסה בזמן שממש באה הצפירה, המצלמה עוקבת אחריה, והיא נכנסת שם במכונית בצד. נראה לי שכרגע הייתי עד למוות של מישהו. . זה היה מבהיל. ולשאלתך, יש לי סקרין שוט ממצלמות איילון שכל המכוניות עומדות.. וואי לא חשבתי על זה, נראה לי מגניב לראות את זה
פורסם 2008 במאי 617 שנים יש לי סקרין שוט ממצלמות איילון שכל המכוניות עומדות.. תוכל להעלות לכאן את הקישור? דוווקא רעיון טוב לצפות במצלמות איילון בזמן הצפירה לא חשבתי על זה
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר למישהו יש דרך לתפוס את הוידאו של האנשים העומדים בצפירה באיילון? (שתהיה היום ב-11)
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר לפני שהוא כתב "Never Mind That." הוא כתב "אתה יכול לנסות עכשיו", כנראה שהתבלבל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.