פורסם 2008 במאי 517 שנים http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5260מדובר בדגם חדש לסדרת המסכים מגודל 22 אינץ' של כימל ??מישהו ניסה את הדגם הזה ? האם הוא אמור להיות יותר טוב מה 228d ?אם אני הולך לראות את המסך בתצוגה , איך אני יכול לבדוק שכל הפיקסלים שלו תקינים ? תודה מראש.
פורסם 2008 במאי 517 שנים http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5260מדובר בדגם חדש לסדרת המסכים מגודל 22 אינץ' של כימל ??מישהו ניסה את הדגם הזה ? האם הוא אמור להיות יותר טוב מה 228d ?אם אני הולך לראות את המסך בתצוגה , איך אני יכול לבדוק שכל הפיקסלים שלו תקינים ? תודה מראש.מצאתי ביקורת עליו:http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/11/06/Chimei-CMV-222H/p1
פורסם 2008 במאי 817 שנים ל-222H יש מכלול צבעים מורחב, ודיוק הצבעים שלו נמוך יותר יחסית למסכים מקבילים שהם לא בעלי מכלול צבעים מורחב.מעבר לזה מבחינת פיצ'רים מדובר במציאה אמיתית - שלל חיבורים וארגונומיה מאוד מוצלחת, שקשה למצוא גם במסכים יותר יקרים.
פורסם 2008 במאי 817 שנים באתר PRAD יש ביקורת מאוד מקיפה על המסך הנ"ל, שבסך הכל יחסית למסכי TN אחרים בגודל "22, הוא מספק ארגונומיה טובה, אחידות טובה מאוד ואיכות תמונה סבירה פלוס:http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-chimei-cmv-222h.html#Introductionיש לציין כי ישנן ביקורות אחרות באינטרנט שהינן פחות חיוביות, אולם ישנן גם ביקורות חיוביות נוספות (כמו זו שב-Ynet אליה הפנה Vatos-Locos).
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר לא סומך על ביקורות של ynet , אני לא יודע גם אם יהיה לי שימושים לכל הפ'יצרים שיש בו , אבל ממה שהבנתי בביקורות שהבעיה הכי גדולה שלו , היא החדות צבע ? כלומר שהוא לא יהיה מסך טוב לגלישה ברשת וצפייה בסרטים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.