עבור לתוכן

האם לדעתכם בקרוב הדיסק או קיי יחליף את הדיסקים הרגילים במשחקים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חשבתי על זה שהדיסק און קיי יכול להחליף את הדיסקים של המשחקים.

היתרונות של הדיסק או קיי:

יהיה אפשר למכור את המשחק מותקן על דיסק און קיי, ככה שהסרייל כבר בפנים. אני לא חושב שאפשר להעביר באופן יעיל משחק ממחשב למחשב בלי הההתקנה שלו.

אני חושב שהדיסק און קיי מהיר יותר מדיסק ישן רגיל

אם המשחק באמת יהיה מותקן על הדיסק או קיי, יהיה אפשר פשוט לחבר אותו ולשחק מכול מחשב (שיכול להריץ את המשחק)

הדיסק און קיי הוא המצאה ישראלית, למה שלא יעשו את זה לכבוד 60 שנה למדינה? ;)

דעתכם?

אלון

פורסם

עלות של דיסק DVD איכותי= 2 שקלים

עלות של דיסק DVD-DL איכותי- 13-15 שקלים

עלות של DOK בנפח 4 ג'יגה= 80 שקלים

עלות של DOK בנפח 8 ג'יגה= 150 שקלים

וזה למה הרעיון הזה (שהוצע לא פעם ולא פעמיים) עדיין לא יכול לעבוד.

אם יום יגיע DOK שמסוגל להכיל משחק ממוצע לא יעלה הרבה יותר ממדיה אופטית/כל מדיה חד פעמית אחרת, זה יקרה.

כרגע, לא.

פורסם

לדעתי לא יכול לקרות מצב שכזה, כי אם המשחק כבר מותקן על הכונן הנייד אז הוא כבר פרוץ כביכול עם סיריאל ופשוט להעתיק אותו בדיוק לכונן נייד אחר והינה המשחק לכולם. - זה לא פיתרון בכל אופן.

אני לא יודע אם כונן נייד מהיר יותר מדיסק רגיל, אבל בטוח שהוא לא מהיר יותר מהכונן הקשיח במיוחד שהוא מחובר דרך חיבור USB 2 זה יגרום לאיטיות במשחק בגלל העברת נתונים איטית.

פורסם

דיסקים (או כל מוצר פיזי אחר) יעלמו מן העולם - הפצה דיגיטאלית היא העתיד.

פורסם

ברור שמתישהו זה יחליף, השאלה מתי.

דיסק היום זה דבר מאוד נוח, ואני לא רואה סיבה בינתיים להחליף אותו

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון להפצה דיגיטלית כמו שsteem עושים?

פורסם

תומך

הכל יהיה ONLINE

פורסם

אמן שיעלמו

נמאס כבר מהרעש של הCD המסתובב ומכל השגיאות CRC האלה

אני כבר שנתיים מעביר את כל הדיסקים שלי (1200~) להארדיסקים - מסע שלא נגמר

פורסם

דיסקים יעלמו מהעולם, אבל יש להם עוד בערך 10 שנים פה להערכתי.

פורסם

שלום לכולם,

חשבתי על זה שהדיסק און קיי יכול להחליף את הדיסקים של המשחקים.

היתרונות של הדיסק או קיי:

יהיה אפשר למכור את המשחק מותקן על דיסק און קיי, ככה שהסרייל כבר בפנים. אני לא חושב שאפשר להעביר באופן יעיל משחק ממחשב למחשב בלי הההתקנה שלו.

אני חושב שהדיסק און קיי מהיר יותר מדיסק ישן רגיל

אם המשחק באמת יהיה מותקן על הדיסק או קיי, יהיה אפשר פשוט לחבר אותו ולשחק מכול מחשב (שיכול להריץ את המשחק)

הדיסק און קיי הוא המצאה ישראלית, למה שלא יעשו את זה לכבוד 60 שנה למדינה? ;)

דעתכם?

אלון

אם המשחק יהיה מותקן על הDOK אזי המשחק לא יעבוד.

כיום המשחקים צריכים להעתיק קבצי registry למערכת ההפעלה, וכן תיקיה לשמירות במסמכים שלי ועוד.

אמת ויציב.

פורסם

יש עוד זמן עד שהכל יהיה בהפצות דיגיטליות

יש עוד את עידן הבלו ריי (אני מניח שזה יתחלק 75 25 לטובת ההפצות)

פורסם

אין שום יתרון בזה לפי דעתי. העלות ייצור של זה כמו שמישהו הזכיר היא הרבה יותר גבוהה, דבר ראשון. דבר שני: נראה לך הגיוני שהמשחק יהיה מותקן על גבי הDOK ותטען אותו דרך הDOK המסכן הזה? לדיסקים יש מהירות קריאה הרבה יותר מהירה, ורוב המשחקים צריכים קבצים מסויימים על המחשב (ברג'יסטרי, וגם לשמירות), זה פשוט לא פרקטי. הדיסק הוא לפי דעתי אידיאלי, כי הוא זול מאוד, ואתה אמור להשתמש בדיסק רק כדי להתקין את המשחק שיהיה על המחשב, ואז אתה פשוט לא צריך את הדיסק, כי אני לא רואה מה הבעיה להוריד איזה No-CD CRACK אם קנית את המשחק מקורי.

---

זהו.

פורסם

כמו שכבר נאמר בת'רד הזה, מה שיהיה בעתיד, לדעתי, זה הכל אוהליין.

כמובן שהדיסק הקשיח במחשב יהיה SSD ולא דיסק מגנטי כמו שאתה מכיר היום, ועם אפס חלקים זזים בנפחי אחסון עצומים זה הפיתרון היעיל ביותר - קונה, מוריד כמה פעמים שמתחשק לך, יש לך סריאל אחד וזהו, בלי דיסקים שנשרטים ודברים כאלה.

פורסם

גם כיום עם כל הטורנטים אפשר להגיד שהכל מופץ און ליין חחח...

אבל יש מצב שילכו עם הרעיון הזה עוד יותר רחוק שהאינטרנט יהיה כל כך מהיר אז יהו שרתי איכסון מידע ואנחנו נאחסן אצלם את המידע ולנו בבית יהיה רק מסך ומקדלת ועכבר? ( יענו המערכת הפעלה משחקים והכל יהו מאוכסנים בשרת ודרך אינטרנט ממש ממש מהיר נוכל לגשת למידע הזה ).

פורסם

אם זה יקרה זה בטח יהיה אחסון בתשלום חודשי או משהו, אבל אני חושב שהמגמה היא בכיוון ההפוך עם כל העליה בנפחים של ההארדיסקים והירידה התלולה במחיר

בכל מקרה, אם זה יהיה המצב אז זה לא יעזור הרבה עם הupload המסריח בארץ שבקושי השתנה מאז המודם\פקס 56k.. כנראה הספקיות יעשו מבצע upload של 10Mbit בטריליון דולר לחודש

או 20 דולר לחודש בהתייחבות ל60 שנה - הגבוה מבין השניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים