עבור לתוכן

טמפ' מסוכנת לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין אחריות :(

אני אנסה לפרק את הפלסטיק הכחול יותר מאוחר היום.

האמת שאני דיי הרבה זמן רוצה לשדרג את הכרטיס, אבל רציתי לחכות עם זה עוד כמה חודשים ולעשות שדרוג כללי למחשב. יכול להיות שאני פשוט ינצל את המצב לבצע שדרוג מקומי לכרטיס מסך :-\

פורסם

שהכרטיס מגיע ל100 ומשהו הוא לא מצפצף לך? עם הודעה גם?

צריך להיות הכי פחות אחריות זה לשנתיים.

שמתי לב בהכרטיס די חדש אפילו חצי שנה הוא לא מגיע למעלות כאלה. רק אחרי שנה + [בעיקר בקיץ] לכן זה רק בעיה של ניקוי יסודי בפנים ולשים משחה חדשה.

פורסם

שאל בפורום אוברקלוקינג וקירור על גוף קירור מתאים.

לפני הקנייה, נקה את הקירור הנוכחי, כמו שהמליצו.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי וזה אכן עזר (עדיין חם אבל לא בצורה מטורפת) אבל נראה לי שהכרטיס ספג איזשהו נזק מהטפ' שהוא הגיע אליהם. חלק מהבאגים (שרואים וקטורים וכו') עדיין קיימים, אבל לפחות אין קריסות. נראה לי שאין ברירה אלה להחליף.

פורסם

תוריד את התוכנה RivaTuner משם תעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך ל100 אחוז ואז כנס למשחק כלשהו תשחק חצי שעה ותראה אם יש שינוי , אם יש שינוי משמעות אז הקירור שלך דפוק והוא לא עולה אוטומטי כשהכרטיס מתחמם, עם אין שינוי ? לא יודע חח ..!

פורסם

תוריד את התוכנה RivaTuner משם תעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך ל100 אחוז ואז כנס למשחק כלשהו תשחק חצי שעה ותראה אם יש שינוי , אם יש שינוי משמעות אז הקירור שלך דפוק והוא לא עולה אוטומטי כשהכרטיס מתחמם, עם אין שינוי ? לא יודע חח ..!

מה אתה מבלבל אחי?

בשעת משחק המאוורר שלו עולה לפי המאמץ. פשוט כמו שאמרנו כבר רק ניקוי יעזור. ואת זה הוא עשה .והוא אמר שיש שיפור. אבל אני לא יודע אם הוא הוציא את כל הקירור ונקה יסודי. כמה מעלות עכשיו יש לך? כנראה צריך לשים משחה טרמית חדשה.

לגבי התוכנה RivaTuner גם לי היה את הX1950 PRO והוא התחמם ככה [אחרי שנה + בקיץ] הייתי מעלה ל100 ישר לפני משחק אבל זה היה נותן לי 2 דקות משחק יותר חח. אבל המאוורר עצמו גם כה היה מגיע ל100 אחוז אבל רק מתי שהוא מגיע ל100 מעלות .

פורסם

חח מה זה עוד שתיי דקות חחח אחרי משך זמן שהיית משחק היה יוצא לך המשחק ?

וואלה לא ידעתי שזה על 100 במשחק, אצלי נגיד בCOD4 זה על 85 אחוז ובקרייסיס על 100 ....

פורסם

כרגע יש לי 8800GT שהוא במצב מנוחה על 40 41 מעלות ומאמץ 46 ככה. והמאוור עוד עובד על 25 אחוז קבוע הוא לא עולה אוטומטי זה בעיה בדריוורים של נוודיה. אבל לא חשוב יש מעלות מצוינות ביותר. לגבי הX1950 PRO שהיה לי. בחורף לא היה בעיה בכלל. אבל עכשיו בקיץ הוא מגיע ל 106 מעלות לפעמיים תוך 10 דקות תלוי במשחק ותלוי אם אותו יום חם מאוד. הוא מצפצף לי אם הודעה ואם אני ממשיך לשחק אז המחשב עושה ריסט . לכל מי שיש את הכרטיס הזה שנה + ראיתי שיש לו את הבעיה הזאת . [גם חברות אחרות של X1950 PRO ] .כניראה צריך להוציא את הקירור ולנקות יסודי ולשים משחה חדשה . אני כל שנה + משדרג כרטיס ועכשיו קניתי עם קירור מצוין כדי שלא יהיה מצב לדבר כזה שוב. [עוד הכרטיסים של נוודיה יותר נהרסים מהר בחום של 90 מעלות]

פורסם

אין מצב שהוא אצלך במנוחה 40 מעלות בחיייםם... אצלי זה 58-60

פורסם

רוצה תמונה? כי יש לי את הקליבר יש לו קירור סוס . זה הכרטיס http://tms.co.il/product/5288

והנה המעלות http://img49.imageshack.us/my.php?image=ccc2df6.jpg

על הכרטיס יש גם מסך LCD קטן שגם שם מצוין 40 מעלות . והמאווררים גם לא עובדים על 100 אחוז. 25 אחוז עובדים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים