עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

טמפ' מסוכנת לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון - יש לי radeon x1950 pro ללא שום OC (לא לכרטיס מסך ולא לשאר הרכיבים במחשב).

כבר כמה זמן שיש לי בעיות במשחקים עתירי גרפיקה (COD4,AC, וכו') שבהם לאחר כמה זמן אני מתחיל לראות וקטורים של המשחק שאמורים להיות בלתי נראים (למשל קו שיוצא מהעין של הדמות ומייצג שדה ראייה, קו שיוצא מהראש של הדמות ומייצג את התנועה/תנוחה של הדמות וכו') לפעמים גם באגים אחרים, ויש לי גם הרבה קריסות. עדכנתי דרייברים וDX ואפילו (ללא שום קשר לבעייה הנכחית) פירמטתי את המחשב לאחרונה.

לא חשבתי אף פעם לבדוק טמפ' של הכרטיס בגלל שאני לא מבצע OC וזה פשוט לא משהו שאני בודק. רק היום פתאום "נפל לי האסימון" שהתקלות מתרבות וגדלות בצורה שיכולה להיות מוסברת ע"י טמפ' גבוהה מידי בכרטיס מסך.

לפני כמה דקות שיחקתי במשחק והתחילו הבעיות. יצאתי מהמשחק ובדקתי את הטמפ' דרך הדרייבר והיא הייתה 85 מעלות (ולקח לי קצת זמן עד שמצאתי את המקום בו אפשר לראות את הטמפ' ככה שאני משער שהטמפ' היתה גבוה יותר בזמן המשחק).

האם זה טמפ' סבירה או שהיא גבוה מידי? האם יש לכם תוכנה טובה להמליץ לי לבקרה על הטמפ' או שלהשאר עם הcatalyst control center (שוב אני לא מתכנן שום OC ככה שאני לא צריך משהו מתקדם).

מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לתקלה (מלבד מאוורר תקול כמובן)?

עריכה: בדקתי עכשיו והמאוורר של הכרטיס מסך כן עובד.

פורסם

מה שאני הייתי עושה זה משאיר את המארז פתוח ומעמיד בפתח מאוורר גדול (ביתי) ורואה אם התקלה ממשיכה...

אם לא, אז זה בוודאות טמפרטורה.

בכל מקרה 85 מעלות זה המון לאחר מאמץ.

פורסם
  • מחבר

מדדתי עכשיו 112 מעלות :o

אבל המאוורר של הכרטיס מסך פועל, אז אני לא מבין איך זה יכול להיות ???

פורסם

מדדתי עכשיו 112 מעלות :o

אבל המאוורר של הכרטיס מסך פועל, אז אני לא מבין איך זה יכול להיות ???

זה יכול להיות חיישן שמזייף או סירקולציה גרועה במארז... בכל מקרה אם זה אמיתי, אז זאת כנראה הסיבה לבעיות שלך...

ניסית לעשות את מה שכתבתי?

פורסם

וב דבר ראשון תפסיק להעמיס את הכרטיס מסל חבל שהוא יהרס

דבר שני תפרק את הכרטיס מסך ותנקה אותו מאבק

3 תראה שהקירור תפוס היטב והוא לא רופף

במידה ובצעת את שני העליונים ולא הראה שיפור תרענן משחה טרמית

הערה: המאוורר שלו מסתובב על המהירות הגוה שלו הזמן מאמץ?

תעלה תמונה של הטמפרטורות של רכיבי המחשב באופן כללי והכרטיס מסך בפרט

פורסם

של איזה חברה הX1950 PRO ?

היה לי של ספייר גם הוא התחיל להתחמם פתאום אחרי שנה וחצי.[למרות ששמעתי שבכל חברה זה קרה להרבה חברה]

לא יעזור לך שום דבר. חוץ.מ א. להוציא את גוף הקירור ולנקות יסודי ולשים משחה טרמית. ב. לקנות קירור חדש .

פורסם
  • מחבר

את ה112 מדדתי עם מארז פתוח אבל ללא מאוורר חיצוני (אין לי).

הכרטיס אכן של ספייר.

הקירור שיש לכרטיס הוא הקירור שמגיע built in. הכרטיס מגיע כשהוא עטוף בפלסטיק חוץ מחור אוורור

168specimage.jpg

ככה שאני לא רואה איפה בכלל מכניסים שם משחה טרמית (כמו שכבר ציינתי אני לא מתעסק בOC ולכן אף פעם לא התעסקתי גם עם משחה טרמית וכו').

יש לי תרסיס אוויר ואני אנסה לנקות שם אבק, אבל ממה שאני מצליח לראות המאוורר אכן פועל (לא יודע באיזו עוצמה/נצילות - המידע הזה לא מופיע בCatalyst Control Center)

פורסם

כמה זמן יש לך את הכרטיס הזה?

כדי לשים משחה טרמית אתה צריך להוציא את גוף הקירור . אל תעשה את זה. לפני שאתה יודע בדיוק מה לעשות.

פורסם

תנגע בו פיזית בזמן שהוא פועל . 85 מעלות אתה יכול להניח עליו קומקום . 3 כפיות קפה 2 סוכר תרתיח 3 פעמים

בקיצור תנגע בו פיזית

היום במיקרה היתנתק לי המאוורר מקדימה שזורק אוויר על ה-3 הארדיסקים הטמפרטורות של שלושתם הגיע ל 48 מעלות וכשנגעתי בהם הוא היו לוהטים אי אפשר היה לגעת הבם :smile1: שחיברתי את המאורר הם חזרו ל-28-30 מעלות והיו קרים למגע (נתתי את הדוגמא הזו לשם המחשה)

אולי החיישן מזייפ לכן תנגע בוא פיזית 85-110 זה המון וזה יכול להזיק לך גם ללח אם

פורסם
  • מחבר

תראה גם אם החיישן מזייף אני יודע שיש בעיות כי המחשב קורס אם אני משחק יותר מ15-20 דק במשחק עתיר גרפיקה...

בד"כ החיישנים מודדים את הטמפ' על הGPU לא? כמו שאפשר לראות בתמונה אין גישה ישירה לחלקים האלו בכרטיס.

יש לי את הכרטיס בערך שנה וחצי - קניתי אותו כשהוא היה ממש ממש חדש בשוק - בזמן שקניתי אותו חלק מהחנויות עדיין חיכו להגעה שלו.

פורסם

את המשחה מורחים על הליבה (CORE) שנמצאת מתחת לגוף קירור הכחול, אל תתעסק בזה אם אין לך ניסיון, בנתיים תנקה עם התרסיס.

הכרטיס הזה ידוע ככרטיס שמגיע לטמפ' קיצוניות, תעשה חיפוש כדי למצוא עוד מידע...

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק בפנדה (http://www.pandas.co.il/default.php) או נועה מחשבים (http://www.noacomp.co.il/Default.aspx) לקירור שאתם ממליצים לי לרכוש?

קחו בחשבון שאני בכל מקרה מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך בעתיד הקרוב ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מידי.

פורסם

נגעת בו פיזית כמו שאמרתי ??? אם זה 85 מעלות תזהר לא לקבל כוויה

ואם אלה המעלות האמיתיות שלו ... קח בחשבון שבעתיד הקרוב אולי גם תצתרך לוח אם

ואין לך צורך בקניית קירור יש לו כבר קירור

אנשים פה מייעצים לך אחלה עצות ואתה שואל על קירור ואיך תתקין אותו בדיוק ? כשמה שקיים אתה לא נוגע בו

פורסם
  • מחבר

אני לא אתקין אותו - המעבדה של החנות תתקין אותו כמובן.

לא נגעתי בכרטיס עצמו אבל הפלסטיק היה דיי חם. יש סיכוי סביר שהחיישן מזייף אבל מחיפוש ברשת הבנתי שבדגם הזה ושל החברה הזאת ספציפית יש הרבה מאוד מקרים של overheat.

ההיט סינק לא תמיד יושב טוב בתושבת שלו (פגם ייצור או משהו) בדגם הזה.

פורסם

יש עליו אחריות ....?הוא כרטיס דיי יקר

במידה ולא מה שאני הייתי עושה זה :

מפרק את הגוף קירור הקיים ושם משחה טרמית חדשה אם צריך + מנקה אותו יסודי

2- מקמבן איזה מאוורר קטן שיזרוק אליו אוויר ( זה עובד מצוין על ה-3 הארדיסקים שלי )

3- מפרק את הפלסטיק הכחול אולי הוא יוצר "כיס" אוויר חם שנלכד שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.