עבור לתוכן

איך לעלות 10 ק"ג בשלושה חודשים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה יעזור לו , זה הכל גנטי , יש אנשים רק אחרי גיל 18 , או בגיל יותר מאוחר מתחילים להשמין , ויש אנשים שהם רזים כל החיים , בלי קשר למה שהם אוכלים , יש לי חבר שרק טוחן כל היום אוכל , והוא לא משמין בכלל , זה גנטי.

בדיוק כמוני. אני מביא לבית הספר 4 כריכים בבוקר אוכל דגנים עם חלב, בצהריים ארוחה הכוללת את רוב אבות המזון, אחר הצהריים או דגנים או איזה כריך עם נקניק, ובערב ארוחת ערב הכוללת ביצה, סלט, גבינה, טונה, ואיזה מעדן טעים.

אני ילך לתזונאית שתכין לי תפריט ואני גם יקנה גיינר.

• תגובות 35
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי...קראתי את כל ההודעות.

תראו אני עושה המון פעילות ספורטיבית כמו כדורסל ורכיבה על אופניים, ואני מקפיד לאכול נכון ובריא.

לכל אלה ששאלו אני שוקל 60 והגובה שלי הוא 1.80

אני אקח כמה מההצעות שנתנו לי פה ויתחיל להתאמן שוב (בעבר כבר התאמנתי 4 חודשים בחדר כושר ועליתי ל-62 קילו, ושהפסקתי ירדתי חזרה ל-60)

תודה לכולם!

אין מצב.

בצו ראשון שהיה לי, הייתי 1.83 +- ושוקל 62 ק"ג נראה לי זה היה.

מי שבדקה אותי אכן חשבה שזה תת משקל, אבל שהרופאה הראשית שם בדקה בספר אם זה תת משקל (לפי הגרף) היא אמרה לי שזה בסדר גמור.

אז אם אני הייתי בגובה הזה ורק 2 ק"ג הייתי יותר ממך, זה לא תת משקל. אתה כן? לא.

פורסם

בדיוק מה שאני אמרתי ,רק ביותר מפורט,

העיקר להחפיש ולומר שאני מטעה :kopfpatsch:

אתה מטעה כשאתה אמור דבר כזה:

"חבר'ה, אתם לא יודעים שלאנשים כאלה זה לא ממש קל להעלות במשקל, הם צריכים קודם שומן כדי שמשהו יתפתח באימונים, הוא ממש סקיני "

כי בנאדם שרוצה לעלות במשקל בצורה יפה ובריאה ילך לתזונאית\ת שיכינו לו תפריט בריא, יבנה תוכנית טובה במכון, ויעלה בעיקר במסת השריר.

אין שום סיבה או הצדקה לזה שאם הוא שחיף מת הוא קודם צריך שיהיה לו שומן ורק אז הוא יכול לעלות במסת השריר.

מה שכן, אם אתה עובד בצורה נכונה אתה יכול לעלות בסביבות ה400-600 גרם מסת שריר בחודש (מלבד בחודש חודשיים הראשונים שאז אתה יכול יותר), ככה שבמקרה שלו אם הוא באמת חייב לעלות עשרה קילו בשלושה חודשים, אין ברירה אלא להתחיל לבלוס כמו בהמה חסרת גבולות ולעלות גם שומן ;D

פורסם

לא זאת הכוונה אחי, אני אומר שבאימונים הוא ישרוף יותר מידי קלוריות, פועל יוצא מכך הוא הפחתה במשקל ,מה לא בסדר?

פורסם

לא זאת הכוונה אחי, אני אומר שבאימונים הוא ישרוף יותר מידי קלוריות, פועל יוצא מכך הוא הפחתה במשקל ,מה לא בסדר?

אם הוא אוכל נכון ועושה אירובי במידה הוא יעלה מסת שריר הוא לא ירד במשקל באימונים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים