עבור לתוכן

איך לעלות 10 ק"ג בשלושה חודשים?

Featured Replies

פורסם

כשאני התגייסתי תת משקל היה מתחת ל 55 קילו, אתה רוצה להגיד לי שאתה שוקל 45?

חדר כושר, ותעשה גם אירובי וגם אנ-אירובי, ותסביר למאמן שלך שהמטרה היא להעלות מסה, אם אחרי חודשים המצב נואש תתחיל דיאטת השמנה בחודש האחרון.

• תגובות 35
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^ :lol: so true...

אבל ברצינות, אימוני כוח יהיו לך טובים יותר מאשר דחיסת עוגות ובורקסים (למרות שהם יהיו פחות טעימים ;D), מהסיבה הפשוטה שמסת שרירים שוקלת יותר ממסת שומן.. וזה גם יהיה יפה יותר, אתה יודע..

תשלב... תעשה גם אימוני כוח, וגם תאכל אוכל בצורה מוגזמת משהו :)

-------

חוק מרפי: תמיד כשתעשה ^^^^ בתגובה, היא תתפרסם בעמוד חדש :)

זה לא כל כך יעזור לו. עליה אופטימלית במסת שריר מסתכמת בבערך 600 גר' שריר בחודש. אם הוא בחיים לא ראה חדר כושר, אז הוא כן יקבל בוסט של איזה 2 קילו שריר בחודש הראשון, אבל משם והלאה זה יתמתן בצורה חדה.

פורסם

תאכל במקדונלדס 3 פעמים ביום במשך 3 חודשים

מובטח לך שתעלה במשקל.

פורסם

יש אנשים שעשו את זה לחודש בלבד וקירבו את ההתקף לב\ניתוח מעקפים בכמה עשרות שנים

http://www.imdb.com/title/tt0390521/

פורסם

חבר'ה, אתם לא יודעים שלאנשים כאלה זה לא ממש קל להעלות במשקל, הם צריכים קודם שומן כדי שמשהו יתפתח באימונים, הוא ממש סקיני :P.בקיצור ,אני לא רוצה להיות לא אופטימי אבל לא נראה לי ש10 ק"ג אתה תעלה בשלושה חודשים.

מקסימום תראה מה תעשה.

תתחיל מהיום כבר להפריז באוכל, לא עד רמה שתקיא :nono:, תלך לפי הצעות מיקצועיות של תפריטים עטירי קלוריות ,ולפני הצו פשוט תדחה אותו עוד קצת, אפשר לעשות את זה, לפני שאני התגייסתי פעם דחיתי את הצו הראשון סתם כי היתי בחופשה, זה לא משפיע אז אין לך מה לדאוג.

זה הדבר היחיד שצוכל לעשות, פשוט לסחוב זמן.

מה זה החירטוט הזה? מה הקשר בין השומן לשרירים?

פורסם

מה זה החירטוט הזה? מה הקשר בין השומן לשרירים?

:s05: מה אתה רוצה?

פורסם

בקיצור, האבסה היא פתרון למשבר אמיתי, תעלה כמה שאתה יכול בלי זה ורק ברגע האחרון תשתמש באופציה הזו.

תזכור שאת הקילו האחרון אתה מעלה בקלות עם המון אוכל ונוזלים ביום הגיוס. קח איתך בקבוק מים ותשתה ליטר כשאתה בתור לבדיקה.

ובהתחשב במקל הנמוך שלך לא צריכה להיות לך בעיה להעלות 6 ק"ג בשלושה חודשים בחדר כושר אם תקפיד לאכול הרבה חלבונים. וגם אם אתה מאביס את עצמך כדי להעלות משקל בשבועות האחרונים, על תוותר על חדר הכושר, זה גם יעזור לך בטירונות.

בהצלחה, וכל הכבוד! כיף לראות שיש חבר'ה לפני גיוס ששואלים איך להעלות משקל כדי להתגייס ומוכנים להשקיע כדי לתרום, יישר כוח!

פורסם

:s05: מה אתה רוצה?

שלא תטעה אנשים.

פורסם

אני התגייסתי 43 קילו לגבעתי וסיימתי את השירות כקרבי ..

אני לא יודע מה המשקל שלך אבל אני מניח שזה דומה לשלי ככה שיגייסו אותך כנראה.

בכל מקרה זה לא בריא להיות ככה ותתחיל ללכת לחדר כושר(עדיף על סתם לאכול) ותקנה גיינר שיעלה אותך במשקל.

פורסם

אפשר לדעת למה לעזאזל אתם ממליצים לו על גיינר!?

מילא, אבקה... אבל למה גיינר? שיאכל פחמימות כמו בנאדם!!

פורסם

תתאמן ותקנה לעצמך שק גיינר שבעצם זה שילוב של פחמימות עם חלבונים, ניתן לקחת את זה גם בלי להתאמן אבל תמיד עדיף להתאמן

למה זה מזכיר לי פרק בסאוט פארק ? ...

בכל מקרה פותח הדיון אתה צריך ללכת לתזונאית ולא להקשיב לעצות לא מקצועיות

שכל אחד יכול לזרוק פה לאוויר

פורסם
  • מחבר

אוקי...קראתי את כל ההודעות.

תראו אני עושה המון פעילות ספורטיבית כמו כדורסל ורכיבה על אופניים, ואני מקפיד לאכול נכון ובריא.

לכל אלה ששאלו אני שוקל 60 והגובה שלי הוא 1.80

אני אקח כמה מההצעות שנתנו לי פה ויתחיל להתאמן שוב (בעבר כבר התאמנתי 4 חודשים בחדר כושר ועליתי ל-62 קילו, ושהפסקתי ירדתי חזרה ל-60)

תודה לכולם!

פורסם

60 על 1.80 זה תת משקל? אין מצב.

קיבלת פה כמה עצות טובות, אבל בעיקר דחפו לך שטויות. שריר לא שוקל יותר משומן, אולי הכוונה היא שהמסה שלו צפופה יותר וזה נכון - כלומר שריר תופס פחות נפח לאותה יחידת משקל.

לעלות 10 קילו ב-3 חודשים זה מאוד, מאוד לא בריא. רוב העלייה תסתכם בשומן, ולא משנה איך תסובב את זה. עם המטבוליזם שלך(לפחות לפי איך שאתה מתאר את מצבך), יהיה לך קשה פי כמה.

אתה צריך תפריט מסודר, מאוזן, עם תוספת מכובדת של קלוריות, ולשאוף לעלות 5 קילו ב-3 החודשים האלה לכל יותר(וגם אז, קח בחשבון שלפחות חצי יהיה שומן). גיינר זו אופציה מעולה אם קשה לך לדחוף את הכמויות אוכל שלהן אתה זקוק, אבל מדובר בסה"כ בתוסף תזונה והוא צריך לבוא בנוסף לתזונה כללית ולא במקום.

רכיבה על אופניים, כדורסל, וכו' רק יגרמו לך לשריפה מוגברת של קלוריות, וזה ההיפך ממה שאתה זקוק לו כרגע.

פורסם

אני לא חושב שזה יעזור לו , זה הכל גנטי , יש אנשים רק אחרי גיל 18 , או בגיל יותר מאוחר מתחילים להשמין , ויש אנשים שהם רזים כל החיים , בלי קשר למה שהם אוכלים , יש לי חבר שרק טוחן כל היום אוכל , והוא לא משמין בכלל , זה גנטי.

פורסם

60 על 1.80 זה תת משקל? אין מצב.

קיבלת פה כמה עצות טובות, אבל בעיקר דחפו לך שטויות. שריר לא שוקל יותר משומן, אולי הכוונה היא שהמסה שלו צפופה יותר וזה נכון - כלומר שריר תופס פחות נפח לאותה יחידת משקל.

לעלות 10 קילו ב-3 חודשים זה מאוד, מאוד לא בריא. רוב העלייה תסתכם בשומן, ולא משנה איך תסובב את זה. עם המטבוליזם שלך(לפחות לפי איך שאתה מתאר את מצבך), יהיה לך קשה פי כמה.

אתה צריך תפריט מסודר, מאוזן, עם תוספת מכובדת של קלוריות, ולשאוף לעלות 5 קילו ב-3 החודשים האלה לכל יותר(וגם אז, קח בחשבון שלפחות חצי יהיה שומן). גיינר זו אופציה מעולה אם קשה לך לדחוף את הכמויות אוכל שלהן אתה זקוק, אבל מדובר בסה"כ בתוסף תזונה והוא צריך לבוא בנוסף לתזונה כללית ולא במקום.

רכיבה על אופניים, כדורסל, וכו' רק יגרמו לך לשריפה מוגברת של קלוריות, וזה ההיפך ממה שאתה זקוק לו כרגע.

בדיוק מה שאני אמרתי ,רק ביותר מפורט,

העיקר להחפיש ולומר שאני מטעה :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים