עבור לתוכן

איך לעלות 10 ק"ג בשלושה חודשים?

Featured Replies

פורסם

יש לי צו גיוס בעוד שלושה חודשים, ואני כרגע נמצא בתת משקל, וכדי להגיע לנורמא אני צריך לעלות 10 ק"ג .

איך אני יכול לעלות 10 ק"ג בשלושה חודשים?

• תגובות 35
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יכול להגיד לך שמאימונים אני עליתי 6 קילו בחודש

פורסם

תתאמן ותקנה לעצמך שק גיינר שבעצם זה שילוב של פחמימות עם חלבונים, ניתן לקחת את זה גם בלי להתאמן אבל תמיד עדיף להתאמן

פורסם

חדר כושר + תפריט מתאים וגיינר(כמו שהציעו מעליי) אם אתה לא מסוגל לדחוף כאלה כמויות של אוכל.

פורסם

3 קילו בחודש?

אני בשבוע גג עושה את זה

מה אתה רוצה רשימת מאכלים?

בשביל שלא תיראה מכוער תילך לחדר כושר וסה"כ שרירים + תשתדל לעלות פחות שומן ואת מה שחסר לפני הצו גיוס תישתה הרבה, תאכל טוב ואל לתלך לשירותים

פורסם

תאכל דברים לא משביעים עם הרבה קלוריות (תעשה אתה את העבודה בחיפוש מאכלים כאלו). ואם אפשר לרדת 10 קילו ב-3 חודשים קל יותר להעלות 10 קילו ב-3 חודשים. להעלות פחות מקילו לשבוע זה לא כל כך קשה אם רוצים.

פורסם

תאכל הרבה תתאמן ואל תעשה אירובי בכלל

פורסם

תכין תפריט שמכיל כ- 700 קלוריות מעל ל- B.M.R - אני מעריך 1900

מה שאומר שאתה צריך תפריט של 2600 קלוריות לפחות ( ואני מעריך כי אני מכיר אותך :cool2: )

אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך , תתחבר לטים ספיק עכשיו ותוף חצי שעה-שעה אני אסדר אותך

+

יש לי שק גיינר של אופטימום בטעם בננה שאני לא מת על הטעם שלו - אם בא לך , קח אותו בחינם :)

+

אתה תמיד יכול לבוא להיתאמן אצלי - יש לי תמכשירים :xyxthumbs:

פורסם

תעשה מנוי לWOW, ולמאפיה הקרובה.

תשב ותשחק מול המחשב 24\7 עם הספקת עוגות קבועה לשולחנך.

פורסם

^^^^ :lol: so true...

אבל ברצינות, אימוני כוח יהיו לך טובים יותר מאשר דחיסת עוגות ובורקסים (למרות שהם יהיו פחות טעימים ;D), מהסיבה הפשוטה שמסת שרירים שוקלת יותר ממסת שומן.. וזה גם יהיה יפה יותר, אתה יודע..

תשלב... תעשה גם אימוני כוח, וגם תאכל אוכל בצורה מוגזמת משהו :)

-------

חוק מרפי: תמיד כשתעשה ^^^^ בתגובה, היא תתפרסם בעמוד חדש :)

פורסם

תעשה מנוי לWOW, ולמאפיה הקרובה.

תשב ותשחק מול המחשב 24\7 עם הספקת עוגות קבועה לשולחנך.

וואי בוא'נה הרגת אותי שוקו :lol: :lol: :lol:

פורסם

חבר'ה, אתם לא יודעים שלאנשים כאלה זה לא ממש קל להעלות במשקל, הם צריכים קודם שומן כדי שמשהו יתפתח באימונים, הוא ממש סקיני :P.

בקיצור ,אני לא רוצה להיות לא אופטימי אבל לא נראה לי ש10 ק"ג אתה תעלה בשלושה חודשים.

מקסימום תראה מה תעשה.

תתחיל מהיום כבר להפריז באוכל, לא עד רמה שתקיא :nono:, תלך לפי הצעות מיקצועיות של תפריטים עטירי קלוריות ,ולפני הצו פשוט תדחה אותו עוד קצת, אפשר לעשות את זה, לפני שאני התגייסתי פעם דחיתי את הצו הראשון סתם כי היתי בחופשה, זה לא משפיע אז אין לך מה לדאוג.

זה הדבר היחיד שצוכל לעשות, פשוט לסחוב זמן.

פורסם

במידה ולא איכפת לך להוציא קצת כסף אז תאכל כל השבוע בחוץ. הכל הולך - שווארמה, חומוס עם בשר, פיצות, צלעות כבש, המבורגרים וצ'יפס. כמה שיותר כך יותר טוב. שאתה בבית תטחן גרעינים, שתה מלא אלכוהול. תאכל חטיפים כמו מטורף. תעשה את זה ותוך שלושה חודשים יש לך כרס על הכיפאק :xyxthumbs:(וגם סיכון למחלות כבד, סכרת,כולסטרול גבוה, תפקודי כליה לקויים ועוד. אבל בקטנה.)

פורסם

רק אני חושב על:

102.gif

Weight Gain 4000, its helping me bulk up

בכל אופן, אם לא מעניין אותך להתאמן אתה לא צריך פשוט תאכל הרבה פחמימות שזה אורז, פסטה, לחם וכו'... בסך הכל כשאתה מתאמן אתה כן שורף קלוריות.

לא ממש קראתי מה אמרו פה אבל אין לך טעם להוציא כסף מיותר על אבקות למיניהם(חלבון, גיינר...) או לאכול בחוץ, זה טיפשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים