עבור לתוכן

שאלה לגבי גיטרה FENDER ב EBAY

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הגיטרה בלינק(כן היא שמאלית-:)

מ EBAY.זוהי פנדר טלקסטר

http://item.express.ebay.com/Fender-Standard-Telecaster-Left-Handed-Midnight-Wine_W0QQitemZ310045957269QQihZ021QQcmdZExpressItem

רציתי לדעת אם היא אכן שווה 400 דולר אני אמנם מנגן כבר 7 שנים

אבל יש אמריקאית מקסיקנית פיק כזה ופיק אפ אחר

רציתי לדעת אם היא אכן טובה וכמה עולה הדגם הזה בארץ

בתודה מראש...

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה לקנות גיטרה מebay?

ולמה נגן של שבע שנים רוצה טלה מקסיקנית?

פורסם
  • מחבר

האמת שפעם ניגנתי הרבה יותר ולכן אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 2000 שקל כולל משלוח זה למה מקסיקנית

אם סחבתי עד היום עם HEADSTAR מגעילה בטוח שהפנדר הרבה יותר טובה לכן הקניה.

אגב לא לא מאיביי???

שלא ישמע לא נכון אני נגן ברמה יחסית גבוהה עם פנדר אקוסטית ופנדר 12 מיתרים וטקאמין קלאסית

הבעיה היא שקשה מאוד בארץ להשיג שמאליות ולא בא לי על יד שניה!

יש לך אופציות אחרות???

אגב מה המחיר של הגיטרה בארץ???

פורסם

האמת שפעם ניגנתי הרבה יותר ולכן אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 2000 שקל כולל משלוח זה למה מקסיקנית

אם סחבתי עד היום עם HEADSTAR מגעילה בטוח שהפנדר הרבה יותר טובה לכן הקניה.

אגב לא לא מאיביי???

שלא ישמע לא נכון אני נגן ברמה יחסית גבוהה עם פנדר אקוסטית ופנדר 12 מיתרים וטקאמין קלאסית

הבעיה היא שקשה מאוד בארץ להשיג שמאליות ולא בא לי על יד שניה!

יש לך אופציות אחרות???

אגב מה המחיר של הגיטרה בארץ???

למה לא מאיביי? כי לקנות גיטרה בלי להרגיש אותה קודם זה כמו לקנות דירה בלי לראות אותה קודם. לדעתי לפחות.

פורסם
  • מחבר

על הטלקאסטר של פנדר ניגנתי לפני שנתיים בערך אצל חבר בחו"ל

עכשיו לדעת באיזה שנה היא יוצרה איזה פיקאפים ואיזה תוצרת

זה אני כבר לא יודע מה שבטוח היא היתה יחסית חדשה

ואך איזה תענוג של סאונד עם מארשל 60 וקצת אלכוהול על פינק פלויד ולד

טוב לעניננו מה אתם אומרים???

שווה ללכת עליה אני רק רוצה לדעת שזאת גיטרה בנויה כמו שצריך עם סאונד סבבה

וכמה היא עולה בארץ כי אני לא מצאתי...

פורסם

אה בטוח שאתה רוצה לקנות ממוכר שיש לו רק 86 אחוז Positive Feedback ?

פורסם

תקשיב לי, אם לא בא לך להשקיע יותר מידי כסף אז זאת לא סיבה לקנות משם, אני מתפלא עלייך,

גיטריסט ברמה גבוהה שאוהב פינק פלויד ולד לא מדבר ככה ,מה ז"א לקנות בלי להרגיש את הגיטרה?

לא בא בחשבון, כשאני קניתי את שלי חיפשתי בכל ת"א (יד שנייה) ,הרגשתי כל גיטרה וגיטרה שם ועד שהחלטתי לקח לי זמן והיתי מרוצה.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לקפוץ לגינצבורג באלנבי 48 ,יש לו שם אחלה של דברים מיוחדים, בטוח שלא תלך על מקסיקנית ,חוץ מזה שיש עוד חנויות שמוכרות יד שנייה שמורות וכל מיני מציאות שהן לא יד שנייה, אבל תכבד אותי ותלך לחוש אותה, (גיטרה זה כמו פו* של בחורה :P, צריך ללטף, להרגיש ולהריח לפני שנכנסים).

פורסם
  • מחבר

המוכר הוא לא הבעיה ישנם עוד חנויות שמוכרות

את הגיטרה עם פוזטיב יותר גבוהה באותו מחיר

אני כרגע מדבר על הגיטרה עצמה

למישהו יש את הגיטרה הספציפית הזאת???

"תקשיב לי, אם לא בא לך להשקיע יותר מידי כסף אז זאת לא סיבה לקנות משם, אני מתפלא עלייך,

גיטריסט ברמה גבוהה שאוהב פינק פלויד ולד לא מדבר ככה ,מה ז"א לקנות בלי להרגיש את הגיטרה?

לא בא בחשבון, כשאני קניתי את שלי חיפשתי בכל ת"א (יד שנייה) ,הרגשתי כל גיטרה וגיטרה שם ועד שהחלטתי לקח לי זמן והיתי מרוצה.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לקפוץ לגינצבורג באלנבי 48 ,יש לו שם אחלה של דברים מיוחדים, בטוח שלא תלך על מקסיקנית ,חוץ מזה שיש עוד חנויות שמוכרות יד שנייה שמורות וכל מיני מציאות שהן לא יד שנייה, אבל תכבד אותי ותלך לחוש אותה, (גיטרה זה כמו פו* של בחורה , צריך ללטף, להרגיש ולהריח לפני שנכנסים)."

שמע כל מילה במקום אין ספק!

תאמין לי 4 גיטרות יש לי כל אחת חרשתי יופי יופי את תל אביב(חוץ מהחשמלית)

אגב כל הגיטרות שלי(חוץ מהחשמלית) מגינצבורג באלנבי

ודי נמאס לי להשקיע נגמרו הימים שהיינו עושים את SHINE ON במייקס פלייס(סתם רק פעם אחת אבל היה גדול!!!)

וזאת בא לי עליה רק רוצה לדעת אם היא סבבה ברמת הניגון בבית עם המרשל והזום 8080 שלי!(אלוהים זום 8080 לאן הגעתי!סתם הוא נחמד.

פורסם

אתה לא יכול לומר ניגתי על הדגם הזה אצל חבר שלי לפני שנה אז אני יודע איך היא. כל גיטרה, אפילו כאלה שמיוצרות בפס יצור תעשייתי, מרגישה שונה.

אם היית מתחיל אז עוד איכשהו. סביר להניח שלא היית שם לב להבדל בין סטראט אמריקאן סטאנדארט למקסיקנית. אבל שבע שנים...

אני מבין שאתה לחוץ בקאש, אבל לקנות גיטרה מאיביי... נשמע לי מזעזע.

אני במקומך קורע תתחת כל החופש הגדול ואז משקיע באיזה PRS מדהימה או גיבסון יד שניה.

טלה מקסיקנית היא יותר בכיוון של גיטרה למתחילים בכל מקרה...

פורסם

"חופש גדול" ???

אחי, הבנאדם לא מתייחס לחופש הגדול, :lol:

אנחנו כבר בשלב שבעבודה אין חופש גדול, רק קטן, בכל אופן, היתי ממליץ לך לחפש אפילו בYAD2 איזה פנדר יפנית ,שיש גם מציאות כאלה נדירות שאתה לא מאמין, לי יש גם אחת יפנית מדהימה שמצאתי שם ב3500 אבל ראיתי אז גם כאלה שמכרו בסביבות ה2500 שאין מה להשוות למקסיקניות, ויש כאלה שמעדיפים את הססטיין של הג'פאניזזזז ,אני למשל מעדיף את היפנית בכמה מקרים, כשאני רוצה לנגן ריפים או פאוור קורדס או סטיב ואי :nono: ,בקיצור כל הבוסט גיין,

אתה לא תתאכזב, אני אפילו אעשה מאמץ למצוא איזה אחת שרציתי שאחד התלמידים שלי יקנה משם ואחזור עם תשובה. :xyxthumbs:

פורסם

"חופש גדול" ???

אחי, הבנאדם לא מתייחס לחופש הגדול, :lol:

אנחנו כבר בשלב שבעבודה אין חופש גדול, רק קטן, בכל אופן, היתי ממליץ לך לחפש אפילו בYAD2 איזה פנדר יפנית ,שיש גם מציאות כאלה נדירות שאתה לא מאמין, לי יש גם אחת יפנית מדהימה שמצאתי שם ב3500 אבל ראיתי אז גם כאלה שמכרו בסביבות ה2500 שאין מה להשוות למקסיקניות, ויש כאלה שמעדיפים את הססטיין של הג'פאניזזזז ,אני למשל מעדיף את היפנית בכמה מקרים, כשאני רוצה לנגן ריפים או פאוור קורדס או סטיב ואי :nono: ,בקיצור כל הבוסט גיין,

אתה לא תתאכזב, אני אפילו אעשה מאמץ למצוא איזה אחת שרציתי שאחד התלמידים שלי יקנה משם ואחזור עם תשובה. :xyxthumbs:

אני בן 22.

הנחתי שהוא עוד בתיכון כי זה הגיל של רוב האנשים כאן ממה שראיתי.

תנסה להיות פחות מתנשא. זה יעזור לך בחיים.

פורסם

אני בן 22.

הנחתי שהוא עוד בתיכון כי זה הגיל של רוב האנשים כאן ממה שראיתי.

תנסה להיות פחות מתנשא. זה יעזור לך בחיים.

:nixweiss:אני לא מבין אותך, באמת.

הכל בסדר אחי ;)

פורסם

:nixweiss:אני לא מבין אותך, באמת.

הכל בסדר אחי ;)

סבבה.

פורסם
  • מחבר

חופש גדול!!!

אני לא זוכר בכלל איך הוא נראה

התחלתי לנגן כשהייתי בגיל שלך

חופש גדול מקסימום זה שבוע בפסח :smile1:

לגבי היד שניה אשמח אם תחזור אלי עם תשובה

רק אל תשכח שמדובר בשמאלית

בתודה מראש...

פורסם

חופש גדול!!!

אני לא זוכר בכלל איך הוא נראה

התחלתי לנגן כשהייתי בגיל שלך

חופש גדול מקסימום זה שבוע בפסח :smile1:

לגבי היד שניה אשמח אם תחזור אלי עם תשובה

רק אל תשכח שמדובר בשמאלית

בתודה מראש...

אבל אם אין לך חופש גדול זה אומר שאתה קורע את התחת כל יום בכל מקרה לא?

אז לא נשאר לך קצת כסף בצד שאתה יכול לחסוך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים