עבור לתוכן

עזרה בבנית תוכנית אימונים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אז ככה אני בן 16 והחופש אני רוצה לשים לעצמי למטרה ממש להתחזק ולהיכנס לכושר רציני אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור...

אז ככה אני די שחיף אבל בכושר סבבה אני משחק בקבוצת כדורגל ואני ממש רוצה להתחזק לקראת העונה הבאה.. למישהו יש הצעות איזה תוכניות אימונים כדאי לעשות בחופש? אני רוצה להיות בכושר מעולה וגם להתחזק (אני משחק חלוץ) ואם יש גם משהו כזה אני רוצה תרגילים שיעזרו לגדילה אני כרגע בתקופה שאני גובה המון כל חודש כמעט סנטימטר אני כרגע 172 אבל ממש כל הזמן זה משתנה אז אם יש משהו שיכול לעזור אני יודה לכם..

תודה..

פורסם

http://www.100pushups.info/

התחלתי מ 20 לפני שנפלתי (לפלף מדופלם)

אחרי 6 שבועות הגעתי ל 70 ברצף אחד. כרגע האטתי את הקצב, אבל אני שומר על היכולת הנוכחית.

בנוגע לשאר- פשוט לרוץ. 3 פעמים בשבוע, לפי היכולת. תתחיל בק"מ וחצי, ותטפס למעלה לאט לאט.

פורסם

שקלת (כלכלית) את אופציית חדר הכושר ?

פורסם
  • מחבר

יש לי מנוי אבל בתקופה שהייתי הולך המדריכים שיגעו אותי כל יום היה מדריך אחר וכל אחד אומר משהו אחר וסותר את השני..

למשל מדריך א' אומר לעשות תרגיל מסוים בצורה מסויימת ושאם לא בצורה הזאת תהיה פגיעה והשני אומר בדיוק הפוך..

אבל אני יחזור זה עדיף על ה100PUSHUPS האלה לא? אני רוצה לעשות כל התרגילים נכון ואני מפחד שבבית לא יצא לי נכון שכיבות שמיכה..

בקשר לחדר כושר יכולים לתת לי טיפים מה כדאי לעבוד בשביל לחזק את הגוף, לעורר גדילה אבל לא לפגוע בגדילה?

פורסם

למה לשאול את זה כאן כשלא חסרים אתרים שהנושא המרכזי שלהם זה כושר גופני ופיתוח גוף?

והמדריכים בחדרי הכושר, לפחות ממה שאני פגשתי עד היום (וזה דיי הרבה), הם כמעט תמיד דגנרטים שמאוהבים בעצמם ובטוחים שהם מינימום מיני רוני קולמן.

כל אחד עם הזיוני שכל וההמצאות שלו. כשהם באים לזיין תשכל עדיף להגיד להם כן כן ולחכות שילכו.

נדיר מאד למצוא כאלה שגם באמת יודעים על מה הם מדברים וגם באמת אכפת להם מהמתאמנים.

פורסם

כלל האצבע הוא תמיד להתחיל לאט לאט ולהתקדם רק ע"פ מה שהגוף מאפשר.

נסה לקחת אימון קל ממדריך שנראה לך אמין (עד כמה שניתן) ומשם כבר הגוף שלך ישדר לך מי אמין באמת ומי לא.

שכיבות השמיכה שהוצעו פה מעולות, אך הן לא מה שאתה מחפש.

אתה ,כנראה, זקוק לאימן רגליים בהתנגדות משקולות (כדורגל ,הלא?) בתוספת חיזוק חלק עליון בעצימות נמוכה (בכדי שתוכל לדחוף את המגנים).

והכי חשוב זה הסבלנות. קח הכל לאט לאט.

No Pain- No Gain זה משפט של מזוכיסטים בלבד

פורסם
  • מחבר

Runny בדיוק מה שאמרת אני צריך

וגם תרגילי גב מכיוון שאני סובל מכאבי גב מציקים ככל הנראה בגלל גדילה כי לא נמצאה סיבה אחרת לכך בבדיקה של אורטופד....

יש לך המלצות לתרגילים כאלה על מכשירים בחדר כושר?

פשוט כדי שאני יבוא עם קצת ידע לחדר כושר.......

פורסם

:badhairday: :alcoholic: אתה בן 16 ומטר 72 :kopfpatsch: אני בן 16 מטר 86 ומגודל בשרירים :screwy: ויש לי בן דוד בן 15 שיותר גבוה ממני ב 1 או 2 ס"מ :-\

אם אתה רוצה להתחיל תוכנית אימונים לך לישראל בודי אתר המיועד לפיתוח גוף

פורסם

מצד אחד אתה צודק בגישה שלך של לבוא למכון עם מקסימום ידע, מצד שני אין שום דבר שאוכל להמליץ בכתב מבלי להראות לך צורת ביצוע ויזואלית.

אבל, לפחות בחודשיים הראשונים תדבוק רק במכשירים ואל תתפתה לעבוד עם משקולות חופשיות מלבד תרגילי ידיים.

יתרון המכשירים שהם מאד מגבילים את התנועה ולכן מונעים עבודה לא נכונה.

בנוגע לגב תחתון ,אם הכאבים הינם כאבי גדילה (מאד שכיח בגילך), נסה בסוף כל אימון להשקיע מספר דקות באימוניי גמישות - מתיחות וכדומה.

ושוב הכל לאט ובעדינות.

SMAZ, הגיל לא אומר הרבה, אולי ביולוגית הוא צעיר ממך ולכן בשיא הגדילה עכשיו. בנוסף, הגובה הוא יחסית לתורשה

פורסם

SMAZ, הגיל לא אומר הרבה, אולי ביולוגית הוא צעיר ממך ולכן בשיא הגדילה עכשיו. בנוסף, הגובה הוא יחסית לתורשה

האמת שהסבים והסבתות ולמעלה יותר הם נמוכים .

רק דור הדודים וההורים והבני דודים הם גבוהים יחסית .

אצלי בבית הספר רוב הבנות מעל 170 והבנים ממוצע 180 חוץ מילד אחד שהוא יותר קטן ממטר :lol:[לא באמת אבל כולם צוחקים על זה טוב רק אני :nixweiss:]

אבל הכתות יא יב יותר נמוכים מאשר י' ובמקומות שונים תמיד יותר נמוכים אני שומע וראה :nixweiss:

וגם אני זוכר שהייתי קטן בכתה א למשל הילדים של כתה ו היו בממוצע של מטר 50 כשאני הייתי בכתה ו אז הממוצע ההיה 160+ :-\ ???

ועוד דוגמא מוזרה לפני 10 שנים לבנות השדיים לא היו כמעט בגיל 16 היום אתה רואה שדיים של פומלה אנדרסון על כול אחת וכמה שיותר לחזור בזמן לבנות היו יותר קטן :-\

מה קורה לנערים של היום שהם מפתפתחים מהר יותר פי כמה מאשר בעבר

פורסם

זה כל החומרים שהתאגידים שמים לנו באוכל

פורסם

זה כל החומרים שהתאגידים שמים לנו באוכל

הורמוני גדילה בעוף ובבשר?!?!?!??!?!?!? O_O

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים