פורסם 2008 במאי 517 שנים טוב, בתקופה האחרונה שאלת קניית נייד חדש עלתה שוב ושוב.לכן התחלתי לבחון ניידים. כאשר אני משקיע בנייד, אני לרובמחפש את הטופ-אנד של הניידים (מבחינת חומרה), במינימוםמחיר, אולי זה אליה וקוץ בה, אבל עד היום לא הצטערתי עלכך.שתי הניידים שעמדו על הפרק הינם DV6790ej של היליוטפיקרד, ו-W566N של גיגה בייט.ניתן למצוא את המפרטים כאן:HP dv6790ej:http://www.gamaoffice.co.il/products/102099GigaByte W566N:http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9025עכשיו יש לשים לב להבדלי מחיר וחומרה:- הבדל חיובי לגיגה בייט בזכרון, 4 גיגה לעומת 2, 800 מגה הרץלעומת 677. [וכן ב-HP עושים שימוש בשתי חריצי הזכרון כך שיהימאוד בעייתי לשדרג בעתיד את הזכרון]- הבדל חיובי לHP בנושא הסאונד.- גיגה בייט קל יותר ב-200 גרם~עכשיו בואו שניה נשים את הבדל מפרט בצד, מהבחינה הזאתברור ש-גיגה בייט יותר "שווים". אך השאלה שמטרידה אותי,מה היא "איכות" החומרה שהם עושים בה שימוש? יצא לי לעבודעם לוחות-אם, וכרטיסי מסך שלהם, ועד היום הייתי מרוצהמבחינת הפיצרים והאיכות סופית של המוצר. השאלה אם בניידיםזה דומה? אם למישהו יש\היה נסיון מעשי עם נייד של גיגה-בייט,אני אשמח לשמוע.
פורסם 2008 במאי 517 שנים לידיעתך, ב HP יש 4 גיגה של זיכרון ולא 2.. יש להם טעות במפרט המפורסם באתר שהבאת..אני בעל DV 6790..
פורסם 2008 במאי 517 שנים שלום , בקשר לחומרה של GIGABYTE אז היא טובה מאוד בתור עובד בחנות שמכרנו יותר מ 350 ניידים של החברה הזאת אז אחוז המחשבים שחזורו לביקור במעבדה היה נורא קטן וגם בעיקר בעיות קטנות!!! בכל אופן אני ממליץ על הניידים האלו אבלתעשה את השיקוליים שלך בהצלחה .
פורסם 2008 במאי 517 שנים יש בפורום כבר הרבה דעות על הגיגהבייט ואני ייתן לך את שלי גם אני חחשתי מאיכות החומר וכאלה ודיברתי עם אנשים בח"ול ששם המחשב רץ זמן רב יותר מפה וגם אני חשבתי כמוך ואמרתי שהציוד של גיגהבייט טוב מהכירותי איתו אז בטח גם המחשבים הניידים שלהם טובים בקיצור קניתי את ה W566N ויש לי אותו כ 4 חודשים ואני מרוצה מהכל ברור שיש כמה ריג'קטים קטנים אבל בכללי מחשב מעולה ..!איכות חומר, הנדסת אנוש, לא מתחמם ועוד הרבה דברים טובים. אשמח לעזור לך בשאלות יותר ספציפיות..!
פורסם 2008 במאי 517 שנים איכות החומרים ב W566 מעולה.קח בחשבון שהוא מגיע בלי מערכת הפעלה, והחיסרון היחיד שלו הוא זמן סוללה של שעתיים וחצי גג, מה HP תוכל לסחוט עוד חצי שעה מעל זה.
פורסם 2008 במאי 517 שנים השאלה האם אתה מוכן להשקיע עוד כ400 ש"ח על מע' הפעלה ברשיון(שזה בערך המחיר של גרסת הויסטה פרמיום).חוץ מזה תקח בחשבון,שעם הHP תנצל כ3.25 ג'יגה של זכרון עקב מגבלת ה32 ביט שהמע' ההפעלה בנייד הנ"ל מספק.בשורה התחתונה עם כל ההייפ שיש על מחשבי ג'יגבייט,אני חושב שבתקציב שלך אין שום סיבה להעדיף את הג'יגבייט לעומת הHP.לטעמי האחרון איכותי פי כמה מונים מבחינת איכות בנייה,מראה,רכיבים,פיצ'רים ושאר הדברים.אם התשובה לשאלה ששאלתי בשורה הראשונה היא שלילית תלך על הג'יגבייט.אחרת רק HP.
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר אני משתמש לינוקס, ככה שאני מוריד שתי ציפורים במכה אחת(לא צריך לרכוש מערכת הפעלה, ונתקין לינוקס לארכטיקטורת64 ביט, אפשר גם להתקין 32 ביט ועדיין לנצל את מלוא הזכרוןע"י שימוש ב-PAE - לא וודאתי אם זה קיים במעבד t9300).טוב, לאחר בדיקה קטנה, מצאתי את זה, ואני משער שזה מספיק"...PAE feature of the IA-32 processor family, beginning with Intel Pentium Pro and later."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.