עבור לתוכן

המלצה למסך 20 או 22' בעיקר למשחקים, עד 1500

Featured Replies

פורסם

אני דיי בדילמה, אני רוצה לקנות מסך 22, שאוכל להנות מהגודל אבל מפחד להתבאס מהזוויות אחריי שאני אשקיע כלכך הרבה כסף,

האפשרות האחרת היא לקחת מסך 20'' בינוני ולהרגיש ירידה בביצועים במשחקים אחריי מסך הCRT שלי (שנחשב דיי איכות, האמת)

מה אתם אומרים יש מסך איכותי בתקציב או להמשיך לחסוך ל2007wfp?

ד"א מה עם הSP2008WFPוDell ? הוא נכנס בול בתקציב ושמעתי שטוב למשחקים?

פורסם

הדילמה שלך מובנת לאור העובדה שאתה רגיל לאחידות תאורה המושלמת של CRT. את ה-2007WFP כבר לא תמצא אותו כזמין בחנויות, בניגוד ל-2007FP שאמנם לא רחב, אבל לפחות הוא יותר גבוה מה-22" הנחותים ומציע שטח עבודה נדיב לגובה עבור יותר שורות של טקסט לכל גלילת מסך - בנוסף לאיכות תמונה טובה משמעותית.

אם לא תרצה להשקיע ב-2007FP המעולה, אין סיבה הגיונית לקחת 20" TN כשבכ-1300 שקלים אפשר לקחת ASUS VW222U. על מנת לקבל אפשרות לשינוי גובה יש אפשרות אחרת, כמו Samsung 2243BW, שניתן להשיגו בפחות מ-1500 שקלים:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=691094

פורסם
  • מחבר

אז חוץ מה2007FP אין מסך 20' עם פאנל VA או IPS שנכנס לתקציב, ואתה ממליץ עליו?

ואם כבר אני הולך על 22', עדיף את הסמסונג 2243BW על האסוס, כך שההפרש שווה את זה?

פורסם

בהחלט ממליץ על 2007FP. איכות הטקסט שלו היא הטובה ביותר שתוכל להשיג בתקציב של כ-2100 שקלים, הארגונומיה שלו היא עשויה לדוגמה כולל רכזת USB וכניסות לממיר TV, ובנוסף לכך במשחקים ובסרטים הוא גם ייתן תמורה נאה. אין עוד מסך 20" לא רחב עם פאנל IPS או VA במחיר זהה.

לגבי 2243BW: ההפרש במחיר יהיה שווה לך רק אם אתה באמת זקוק להנמכת והגבהת המסך. באיכות תמונה ההבדלים כנגד האסוס זניחים. חלק מהנתונים על הנייר מפוברקים (יחס ניגודיות לא אמיתי). דוגמה מצויינת לאכזבה ממסך 22" TN טיפוסי (ואין יוצא מהכלל ב-22" TN מבחינה זו)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334110.0

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, הגעתי למסקנה שמסך זה דבר כשכדאי להשקיע עליו כי השוק לא מתקדם כלכך מהר והמסך לא יקרטע לי עוד כמה שנים :P

כנראה אני אקנה את ה2007FP, רק צריך לחסוך עוד כמה ג'ובות ^^

שוב תודה ושבוע טוב =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים