פורסם 2008 במאי 417 שנים כמו הכותרת טיפה יותר..כמה שנים מתקיים כבר רוק עצמאות (לפני השנה הזו)?תודה לכל העונים..!
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר יכלת לשאול את זה בכותרת..איך לא חשבתי על זה?! כלי אתה..קיצר ישך תשובה? דבר תכלס..
פורסם 2008 במאי 417 שנים כותרות:הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת ה- בפורום.כמו כן, שימו לב שיותר אסתטי ונעים להיכנס לפורום שבו דיונים עם כותרות ענייניות, מאשר לפורום שכולו מלא בהודעות כדוגמת "אחים שלי תעזרו לי!!!!!!!!" או "מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!!!".במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור ה-, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.דיונים שכותרתם לא תיערך בהתאם יינעלו, ופותח הדיון יקבל אזהרה!בקיצור ינעלו לך את הת'רד בגלל שלא נתת כותרת עניינית..
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר הוא רצה שתחליף לכותרת עינייניתסבבה, תודה..!קיצר יש תשובה? זה יכול להיות 6 שנים או 9\ 10\ 14
פורסם 2008 במאי 417 שנים 14 שנה כולל השנה,ותחליף כותרת כי אם מישהו ירצה לחפש, שיצליח למצוא את הת'רד..
פורסם 2008 במאי 517 שנים אני בעד באן לשבועיים וחצי רק כי זה גורם לי להזכר כמה מוזיקה טובה היתה כאן בסוף הניינטיז :-\רוק עצמאות 98 היה ענק. שב"ק ס' העיפו באוויר 20 אלף איש...טוב, די.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.