עבור לתוכן

מה הקטע הזה עם "בור ביטחון"?

Featured Replies

פורסם

^

להגנתי אני אגיד שהסקתי את המסקנה הנ"ל כשהייתי ביסודי. :P

פורסם

האם פעם באמת השתמשו בזה? מזמן לא זוכר שהיה חפץ חשוד במדינה בכלל...

גם ככה לא זוכר שנים שראיתי אחד כזה בסביבה.

פורסם

היום ברור שיש פחות, אבל תזכור לפני כמה שנים כשכל כמה ימים/שבועות היה פיגוע, אז גם היו מלא חפצים חשודים, אני זוכר שבאותה תקופה היה 2 פיגועים בכפר סבא, ומלא חפצים חשודים שהיו מביאים רובוט כזה שהיה מפוצץ אותו, היה מלא בתחנה מרכזית אולי איזה 5, ואפילו בבית ספר שלי וליד הבית שלי, אבל לא השתמשו בבורות ביטחון.

פורסם

היום ברור שיש פחות, אבל תזכור לפני כמה שנים כשכל כמה ימים/שבועות היה פיגוע, אז גם היו מלא חפצים חשודים, אני זוכר שבאותה תקופה היה 2 פיגועים בכפר סבא, ומלא חפצים חשודים שהיו מביאים רובוט כזה שהיה מפוצץ אותו, היה מלא בתחנה מרכזית אולי איזה 5, ואפילו בבית ספר שלי וליד הבית שלי, אבל לא השתמשו בבורות ביטחון.

בוא נראה מה קורה עם פצצה של חצי קילו נזרקת לכזה בור ...

וחס וחלילה מתפוצצת שם תאמין לי שום דבר לא יעזור לך כאן !

המכסה ברזל שלה יעוף ישירות לפרצוף של מישהו ..

שקרוב לבור ...או לאיזה 15 מטר הקרובים וינחת על מישהו שם ... :o

זה יותר נחשב להרגה של ציבורי אבל בגודל נגד חומרי נפץ קצת יותר רצניים הוא לא יעזור משמעותית :-\ :-X.

פורסם

דווקא לפי הלינק שפיקה נתן הבור יכול לעמוד ב 400 גרם של חנ"מ תקני + 400 גרם רסיסים (ברגים אומים וכו') ככה ש 500 גרם של חנ"מ זה כנראה יעצור - בטח אם זה חנ"מ מאולתר.

פורסם

אף אחד לא אמור "לזרוק" חפצים חשודים לתוך בור בטחון , אבל כן , בכל מקום ציבורי צריך להיות לפי חוק בור בטחון כדי שחבלן וחבלן בלבד יוכל לפנות את החפץ החשוד לשם.

היום כבר יש רובוטים ועוד כמה עזרים כמו מצלמות וכו' אז משתמשים בבורות פחות כי אפשר לנטרל את האיום בצורה מהירה.

במקומות כמו מעברי גבול , טרמינלים ושדות תעופה בורות בטחון הם דבר חשוב ביותר.

פורסם

בעת התקפה: לתקוע את הראש בבור-לעצום עיינים- ולהרגיש בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים