עבור לתוכן

מה הקטע הזה עם "בור ביטחון"?

Featured Replies

פורסם

תמיד תהיתי למה עושים "בור בטיחון"

חוץ מזה מה כל כך בטיחותי בבור באמצע הרחוב?

ואז נאמר לי שזה למקרה של חפץ חשוד שיהיה אפשר לזרוק את זה לשם.

אם יש חפץ שאני יודע שהוא חשוד אני לא מתכוון לגעת בו, בטח שלא לזרוק אותו לאיזה בור.

ומי קובע איפה יש מקומות אסטרטגיים לבור ביטחון?

ואיך הגיעו למסקנה לעשות כזה בור?

היה פעם חפץ חשוד שהתפוצץ ואיזה טמבל אמר .." אחחח אם היה פה בור לזרוק אותו לתוכו.." ?

פורסם

זה בשביל להקנות לך הרגשת ביטחון שאם תצטרך בור- תמיד תוכל למצוא אחד שיתמוך בך בכל מצב שלא יהיה.

ועכשיו ברצינות- הבור מכיל חול ועשוי מבטון עבה, אכן אם יש חפץ חשוד הוא נועד שיהיה אפשר להניח את זה שם.

ככה'>www.police.gov.il/documents/rishuy/spec_130.doc+%D7%91%D7%95%D7%A8+%D7%91%D7%98%D7%97%D7%95%D7%9F&hl=iw&ct=clnk&cd=1&gl=il]ככה שמים לינק ארוך

פורסם

איך זה שאף פעם לא ראיתי בור ביטחון?

פורסם
  • מחבר

ועכשיו ברצינות- הבור מכיל חול ועשוי מבטון עבה, אכן אם יש חפץ חשוד הוא נועד שיהיה אפשר להניח את זה שם.

אם יש חפץ שאני יודע שהוא חשוד אני לא מתכוון לגעת בו, בטח שלא לזרוק אותו לאיזה בור.

פורסם

3 בלילה. באמת נראה לך שאני אתחיל להתעסק עם סידור לינקים?

מה שעובד עובד בסופו של דבר.

ואתה אל תיגע, האהבל האובדני שלידך יעשה את זה. לרוב שיש חפץ חשוד השוטר/משמר אזרחי/מאבטח/ כל מישהו בעל סמכות דומה הוא הראשון שירחיק את כולם, יניח את החפץ בתוך בור הביטחון , ויזעיק חבלן. אתה (וגם אותו אהבל אובדני מזדמן ) גם לא אמורים לגעת בזה.

פורסם
  • מחבר

:lol:

גם השוטר צריך להיות דיי אהבל אובדני כדי להניח את החפץ בתוך בור הביטחון... אז מה ההבדל?

פורסם

לו משלמים בשביל להיות אהבל אובדני. למרות שעם העבודה שלו, זה בא בטבעיות.

פורסם

שמעתם פעם על ברכת חיטוי רעלים?

הייתי ביערות הכרמל ליד חיפה יש שם ליד הכביש שלולית קטנה כזאת ויש שלט ליד שכתוב את זה

פורסם

:lol:

גם השוטר צריך להיות דיי אהבל אובדני כדי להניח את החפץ בתוך בור הביטחון... אז מה ההבדל?

מה אתה אמיתי?! מה נראה לך ששוטר יבוא יגיד "הא! נתנו לי מדים ויש לי משכורת מצ'ומקמת, הינה יש פה חפץ חשוד מתוקף סמכותי וזה שיש לי מדים אני אניח אותו בבור ביטחון וירה שני כדורים כדי לגלות שזאת פצצה ואז אני יהיה גיבור היום"

בקיצור ולעניין, יש בור ביטחון כדי שהחבר'ה של החבלה של המשטרה אלה שכביכול יודעים להתעסק עם חפצים חשודים, יבואו ועם הרובוט שלהם יניחו את החפץ החשוד בבור ביטחון

ולמרות שאמרת את זה בזלזול אכן יש חשיבות למיקום של בור ביטחון, חשיבות "אסטרטגית" נקרא לה הוא מן הסתם לא יהיה ברדיוס של כמה קילומטרים

מאזור של צינורות גז תת קרקעים ומרוחק בכמה מאות מטרים מקווי חשמל\טלפון וצינורות מים.

שבוע טוב וערב טוב.

פורסם

אני בכלל חושב שזהו מנהג פגאני עתיק, עוד מימי יוסף.

אז נהגו לזרוק לתוכו אנשים כאשר בבור היו נחשים ועקרבים והיום משתמשים בחפצים חשודים כשבתוך הבור יש חול, ככה בשביל הסימליות.

בתקופת חבקוק היה נהוג לשים בתוך הבור אריות לפני שזורקים את האנשים, ככה שלא ישעמם.

מנהגים... לך תבין :smile1:

פורסם

סיטואציה:

אתה הולך ברחוב, טוב לך ללכת ברחוב, פתאום אתה רואה לידך פצצה שיש עליה שעון והוא סופר מ10 ומטה...

אז מה אתה עושה? תופס את הפצצה ומשליך אותה לבור ביטחון... והנה לבור בטחון יש שימוש....

פורסם

תמיד חשבתי שאני זה שצריך להיכנס לבור הביטחון בעת סכנה. :nixweiss:

כל הזמן תיארתי לעצמי בראש את הסצנה הבאה: אתה מטייל לך בגן ציבורי ופתאום מישהו מתחיל לצעוק "פצצה!! פצצההה!". אתה תופס את הרגליים שלך מתחיל לרץ כמו מטורף לבור הביטון, שאתה כמובן זוכר את מיקומו בע"פ בזכות השלט הסמוך. אחרי ריצה מייגעת אתה מגלה שהוא מוקף בהמון זועם ומזיע, שכל אחד בו מנסה להכניס את עצמו פנימה, אך מאחר שרק חצי אדם יכול להיכנס פנימה, במקום פורצת תגרה המונית. בסוף מתברר שלא הייתה פצצה בכלל, אך מספר אנשים נפצעו מדקירות ערסים שרצו לקחת את הבור לעצמם.

:screwy:

פורסם

כל הזמן תיארתי לעצמי בראש את הסצנה הבאה: אתה מטייל לך בגן ציבורי ופתאום מישהו מתחיל לצעוק "פצצה!! פצצההה!". אתה תופס את הרגליים שלך מתחיל לרץ כמו מטורף לבור הביטון, שאתה כמובן זוכר את מיקומו בע"פ בזכות השלט הסמוך. אחרי ריצה מייגעת אתה מגלה שהוא מוקף בהמון זועם ומזיע, שכל אחד בו מנסה להכניס את עצמו פנימה, אך מאחר שרק חצי אדם יכול להיכנס פנימה, במקום פורצת תגרה המונית. בסוף מתברר שלא הייתה פצצה בכלל, אך מספר אנשים נפצעו מדקירות ערסים שרצו לקחת את הבור לעצמם.

:screwy:

ובסוף האהבל האובדני לא רואה בעיניים וזורק לבור את הפצצה. ;D

פורסם

רק אני חושב שהגיע הזמן לסגור את הצחוקיה שרצה פה?

חדל לת'ארד הזה...

פורסם

כנ"ל, תמיד חשבתי שבעת סכנה אני יצטרך להיכנס למקום בטוח לא הפצצה, אני מרגיש עכשיו כ"כ אגואיסט :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים