פורסם 2003 במאי 922 שנים איך אתם זוכרים את המתיחה הזאת?מי שלא מכיר פעם פירסמתי פה מתיחה שהתקשרנו למפעילה של ארועים והזמנו אותה להלוויה...
פורסם 2003 במאי 922 שנים איך אתם זוכרים את המתיחה הזאת?מי שלא מכיר פעם פירסמתי פה מתיחה שהתקשרנו למפעילה של ארועים והזמנו אותה להלוויה...wtfשלח לי קישור בפרטי
פורסם 2003 במאי 1022 שנים איך אתם זוכרים את המתיחה הזאת?מי שלא מכיר פעם פירסמתי פה מתיחה שהתקשרנו למפעילה של ארועים והזמנו אותה להלוויה...אפשר לחשוב כמה זמן עבר. אם אני זוכר את תקופת 'לוחמי העושקים' אז לפני כמה חודשים אני לא אזכור?בכל מקרה, השאר: לא הפסדתם הרבה. מתיחה צריכה להיות קצרה וממוקדת ולא 12 דקות
פורסם 2003 במאי 1022 שנים כל דבר עדיף על זה, ממש תת רמה.בכל מקרה, השאר: לא הפסדתם הרבה. מתיחה צריכה להיות קצרה וממוקדת ולא 12 דקות btwפאגין שולט!יש לו רעיונות וביצועים טובים למתיחות.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים כבאיחוג ריקודקולה0שמן שמןמברק מזמר2ביטוח רכב.אבל יש לו דברים שבכלל לא מצחיקים וסתם משעממים כמו האמריקאי
פורסם 2003 במאי 1022 שנים yea!איזה הכי אהבתם שלו?כבאי (המתיחה הכי טובה ששמעתי כבר הרבה שנים)הקו החםאינסטלטור, משהו חזק בטירוף!!!!!ביטוח רכבאממ וכל השאר גם טובותהקטעים עם האמריקאי, לא ממש מצחיקים.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אני גם לא אהבתי את האמריקאי. אהבתי את זה עם נטויז'ן, את הביטוח רכב (קורע), שכחתם גם את זה עם ההומו והמכון כושר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.