פורסם 2008 במאי 317 שנים שלום רכשתי נייד hp יד שניה והמחשב לא נדלק לי אני לוחץ על כפתור ההלדקה הנורות נדלקות למספר שניות המאורר עובד ואז הוא צונחבהתחלה הייתה לו גם את הבעיה אבל אחרי 5-10 פעמיים הוא היה נדלק עכשיו הוא לא נדלק בכללהדגם שלו הוא :compaq nc6000תודה על העזרה..!
פורסם 2008 במאי 317 שנים מהו מקור המתח החשמלי של המחשב ברגע ההדלקה?נק' חשמל באמצעות הספק או סוללה בלבד?
פורסם 2008 במאי 317 שנים אמ.... תנסה להוציא את הסוללה ולחבר אותו ישירות לחשמל . לעבוד עם זיכרון אחד להוציא את הCD אמ.... ויש מצב שהלך לך הלוח אם http://forums12.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447627+1200773382394+28353475&threadId=1046903 פראיירים לא מתים הם מתחלפים תעשה חיפוש ברשת nc6000 no startup עריכה>> בקיצור לאחר חיפוש מעמיק ברשת מתברר שזה חרא של מחשב עם אותה מחלה של הלוח אם ... סורי לבאס אותך בכמה קנית אותו ? ואם אתה יכול תנסה להחזיר אותו כמה שיותר מהר אם הדבר אפשרי ואתה יודע איפה הבנאדם גר ....
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר ההדלקה מתבצעת ע"י הסוללה שמחוברת למחשב ובמקביל מחובר לחשמלניסיתי גם להפעילו ללא הסוולה אלא רק בחשמל וגם לא עזרהמחשב מראה סימנים של ניסיון להידלק אבל לא רוצה לעלות לפעמיים הוא מעלה 3 נורות שכאשר הוא היה נדלא הוא היה מראה 3 נורות כאלו ונדלקאז פעם ב100 הוא מראה את ה3 נורות לשנייה ונעלמותמה זאת אומרת לעבוד עם זיכרון אחד או להוציא את הcd?
פורסם 2008 במאי 317 שנים אם הכונן CD נשלף תוציא אותו לעבוד עם זיכרון אחד הכוונה לפתוח מאחורה ולהוציא את הזיכרון במידה ויש 2בזמן שקנית אותו הוא נידלק? העלה מערכת הפעלה? אני לא מבין קנית מחשב יד שניה ממישהו זר על סמך מנורה שנידלקת???
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר היכן הזיכרון נמצא?כקניתי אותו הייתה לו את הבעיה הזאת אבל הוא היה נדלק אחרי אחרי 5 פעמיים של לחיצות של הדלקהכן הוא היה מעלה לי את המערכת הפעלה..
פורסם 2008 במאי 317 שנים לא חשוב איפה הזיכרון שכח מזה .... ככל הניראה יש בעיה בלוח של המחשב ... תנסה לחיצה ארוכה .... הוצאה של הסוללה + הספק מספר לחיצות החזרה של הסוללה והספק ואז שוב לנסות להדליק
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר ניסתי לעשות את כל הדברים שנאמרו ללא הצלחה ...הבעיה עדיין קיימת במה כדאי לי להמשיך?
פורסם 2008 במאי 617 שנים אני ממש מצתער לאכזב אותך אבל להערכתי על סמך דבריך ועל סמך דיון ארוך ראוך ארוך ארוך ( נתתי אליו לינק בהודעה הקודמת) על הדגם המזורגג הזה אני חושש שקנית חתול בשק דרך אגב מאיפה אתה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.