עבור לתוכן

מה אתם חושבים על החשדות נגד ראש הממשלה?

Featured Replies

פורסם

בטח תהייה עסקת טיעון במקום כלא

אל תשכח מה קרה אם קצב עד שהוא בעצמו החליט לא להודות

ואל תשכח שאולמרט עורך דין ופוליטיקאי

מזוז לערכתי יפחד לנסות לצלוב ראש ממשלה

ויעדיף עסקת טיעון עלובה

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש הרבה מסתורין סביב החיים של אולמרט' date=' לדוגמא, מישהו פעם שאל את עצמו איפה 2 הילדים של אולמרט? או מה הם עשו בצבא?

[/quote']

לא עשו צבא

אחת שמאלנים מסריחה שכבר כמה פעמים עלתה לכותרות עם דברים כמו הפגנה מול בית הרמטכ"ל וכינויו "רוצח", זריקת ביצים על חיילים ודברים דומים, גרה בצפון ת"א עם שותפה, לסבית

ואחד שעבר לניו יורק וחי מהכסף של אבא, גם לא עשה צבא כמובן.

פורסם

זה מאוד מעניין התזמון של פרשת השוחד הזו עם כל הדיבורים על נסיגה מהגולן...

פורסם

אני חושב שאין עשן בלי אש

כ"כ הרבה פרשות שחיטות, שלא יכול להיות שהוא אדם נקי. גם אם לא הצליחו להוכיח

פורסם

איך אין לו בושה ? הבנאדם חייב להתפטר

פורסם

כן פורסם.

ידיעות אחרונות בשישי (2.5.08) פרסמו בכותרת ראשית על מה מדובר

מי שמשיג לי את זה מלך

או

שמשיג לי אתר שמצלם את כותרות העיתונים או משהו

אם מישהו יכול לשלוח לי את זה בהודעה פרטית אשמח

פורסם

מדוע על העם לבקש מאולמרט להתפטר ? הרי הוא לא ילך מרצונו - זה ברור . על העם לפטר מנהיג כושל , אם זה בהפגנות או בהבעת מחאה או ע"י הפעלת לחץ על ידי הנבחרים / מנהיגים ונציגיי הציבור האזוריים אפשר אפילו להביע את הדעה במקומות התקהלות של אנשים ( כמובן בצורה חוקית ומתורבתת ) אולי אפילו להדפיס חולצה עם הכתובת " אולמרט תתפטר " או הכי פשוט לא להצביע עבור מפלגות ואנשים לא ראויים .

פורסם

מזוז לערכתי יפחד לנסות לצלוב ראש ממשלה

ויעדיף עסקת טיעון עלובה

כבר קברת אותו, כבר חרצת דינו.

זה מה שמאפיין את המדינה שלנו, כל אחד כבר החליט מה צריך להיות, לפני שבכלל המשטרה סיימה את החקירה, שלא לדבר על דיונים בפרקליטות.

כמה תיקי חקירות שמעתם בשנים האחרונות שנסגרו? בישראל, לא כל עשן הוא אש..

פורסם

פורסמו הדברים ויש שם לפרסה -

פרשת טלנסקי: "מאות אלפי דולרים לאולמרט"

בית משפט התיר לפרסם כי במרכזה של פרשת אולמרט החדשה עומד חשד לקבלת כספים שלא כדין על ידי אולמרט, בתקופה שקדמה לכהונתו כראש ממשלה. גורמי אכיפה הגדירו את העבירה כ"שוחד". עוד מעורבים בפרשה: שולה זקן ועו"ד אורי מסר. העד המרכזי בפרשה הוא משה טלנסקי מארצות הברית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3541119,00.html

פורסם

הוא כמובן יפיל את זה על המגייס והעורך דין...

פורסם

זה ממש לא יאומן ( שערוריה / חוצפה / עלבון ) וכאילו להוסיף חטא על פשע העיתונות ובתי המשפט יחד עם המשטרה משחררים מידע " בשיטת הסלמי " כלומר מטפטפים מידע ממש כמו בדו"ח וינוגרד כך שלציבור יהיה זמן לעבד את זה מצד אחד תוך כדי זה שהוא ממתין ( הציבור ) למנה השניה ( שתהיה כמובן פחות סנסאציונית ) ואי לכך ביחס לידיעה הראשונה ממותנת יותר וזה מה שינטע בתודעת הציבור קרי : החשדות כנגד ראש הממשלה אינם כה חמורים ולכן אולי הימין הוא זה שמנסה להפליל אותו , אולי באמת זה מימון מפלגות והוא לא לקח כסף ,( בין הידיעות יהיה זמן לאנשי ראש הממשלה לעורר ספקות בלב הציבור באשר לאמיתות החשדות וחומרתן ) ראבק , אם מרכזים את כל המידע הנסיבתי שיש כנגד האיש השחצן , החלקלק , המניפולטר , המשחית והמושחת הנהנתן נציג האליטות , הוא שבחירתו לראשות ממשלה מסמלת את חורבן מדינת הערכים הישראלית - הוא היה מועף לכל הרוחות ובכיוון הכלא . לטעמי האישי טוב שיש לנו אולמרט כי אולמרט מסמל מה לא טוב למדינה ( כמו מילחמות שבהן האזרחים הם בחזית כמו מכירת המדינה לחבורה מצומצמת של חברים כמו קביעת נורמות שילטוניות זחוחות מתנשאות ומושחתות אשר נאחזות בקרנות המזבח וגוררות את הציבור אל בתי המשפט ואל סיפרי החוקים ואשר בכללי רואה את המשרה הציבורית כפלטפורמה לפולחן אישיות אגואיסטי וכשכר על חיים מטונפים בשחיתות מוסרית חברתית וציבורית ).

פורסם

מה עוד צריך לקרות בשביל שאולמרט יבין כבר שזהו, חלאס, צריך ללכת?

"60 סיבות למה אולמרט צריך להתפטר" מישהו?

אהוד אולמרט פשוט לקח את הדבר הזה, שנקרא מוסד ראשות הממשלה, ומעך, רמס, הוציא כל פיסת כבוד ומהות כלשהי שאי פעם הייתה מהתפקיד הזה.

אבל הבזיון האמיתי הוא לא של אולמרט, הוא שלנו שלא יצאנו לרחובות, ונתנו לו להמשיך בבדיחה הזאת.

והבדיחה על חשבוננו.

בא לי להקיא

:puke:

פורסם

אולמרט מושחת לא מגיע לו לשבת על הכיסא הגבוה לפי החוק מגיע לו לשבת 3 שנים בכלא על קבלת שוחד .

הוא אמר שיתפטר כאשר יוגש כתב אישום נו? אז יאללה שיוגש כבר :pissed:

פורסם

אולמרט אומר : " אם יוגש כתב אישום - אתפטר ! "

מה שלא נאמר : אם ראש הממשלה יתפטר , הממשלה מתפטרת אם הממשלה מתפטרת , הכנסת מתפזרת והולכים לבחירות , הכנסת מתפזרת לפחות שליש מהחכים לא יחזרו , המערך עלול להתמוטט , האם ברק ( אהוד ) מוכן ללכת לבחירות ? האם מני מזוז מוכן לקחת על עצמו אחראיות להפלת ממשלה ? האם הציבור מוכן לשלם כ- חצי מילירד שקל על מערכת בחירות נוספת ( אני לא בטוח לגבי הסכום ) . האיום שלו ברור, אם אני הולך גם אתם הולכים וכך הוא סוחט אותם ( את הציבור בכלל , את בוחריו מאליטת הממון בפרט , בעלי עיניין ואנשי חצרו ( כמו עיתוניי חצר / אנשי רוח " מאתרגים " ) ואת החכי"ם לתמוך בו ולהפעיל את הקשרים שלהם לטובתו או לפחות לסתום את הפה בזמן שהוא נלחם על שרידותו . זו סתם דוגמא לדרך פעולה מושחתת אשר סוחטת את המדינה והציבור ומשרישה נהלים פסולים ומושחתים בתור אמות מידה לפעולה במסגרת שילטונית .

פורסם

אני לא מבין, היית רוצה שהוא ( אולמרט ) יגיד:

גם אם יוגש כתב אישום - אני לא מתפטר!

??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים