עבור לתוכן

היתייעצות| בקשר לזיגזג מחשבים.

Featured Replies

פורסם

קונה מהם שנים, גם במיקום החדש שלהם כבר ביקרתי.

מי שאמר שהמחירים שלהם יקרים טועה, אם משווים מחיר למזומן, המחירים שלהם לפעמים אף טובים יותר משל KSP למשל (ואני עוד עבדתי ב-KSP בזמנו), ובד"כ עם אחריות טובה יותר ושל יבואן רישמי (בניגוד לרשתות אחרות שנוהגות להתעסק עם יבוא אפור על מנת לחסוך עלויות).

על פיקסלים מתים במסכים הם הולכים לפי מדיניות היבואן, שזה מה שכל החנויות אמורות לעשות, אבל במקרה וטפו טפו נתקלת בזה, זה באסה. רשתות גדולות (כמו אופיס דיפו, באג) נותנות לבדוק פיקסלים במקום ומסכימות להחליף במקרה ויתגלה פגם - למרות שסביר מאוד להניח שהן עושות זאת על חשבון לקוח אחר שלא מבין עניין ולא יתלונן.

באשר לשירות/תמיכה/אמינות - אין על הצוות של זיגזג. הם הכי טובים שיש עם ראש טוב. זה אצלהם ערך עליון ולכן כל ההמלצות והמחסור בהשמצות.

הבאסה היחידה זה המיקום המרוחק שלהם (לא כזה נורא, 15 דק' מת"א ברכב) ושהם לא מציעים משלוח דואר זול כמדומני - לפעמים שרוצים איזה פריט קטן וזול באסה לשלם מחיר פדאיכס מלא.

אז כן הם עברו מהבית הפרטי בנווה מונסון לאיזה בניין ביהוד, אבל זה עדיין יחסית חור לקהל הרחב (sorry guys).. ;D

חנויות אחרות שאני קונה מהן בד"כ: KSP, IQPC ועוד איזה יבואן, לפעמים אייבורי - בד"כ פשוט בגלל עניין הקירבה שאני לא צריך נסיעה מיוחדת כדי לעבור דרכן.

יש גם חנויות אחרות שאני לא מתקרב אליהן יותר.

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולם טובים במכירות אבל הם היחידים שאף פעם לא אכזבו אותי בניצול האחריות.

פורסם

*אהמ* מקלדת *אהמ* ;D ;D ;D

פורסם

אני גם ממליץ עליהם לטובה (ניסיון של חברים , לא אישי).

שירות טוב עם נכונות לעזור ומחירים ממוצעים.

שאל את יאבל אפילו הוא יגיד לך שהם טובים. ;)

פורסם

זה לא לעניין לשאול אותי אבל ...

זה כמו שתשאל את אמא , אמא , אמא , נכון שאת אוהבת את אבא ?

פורסם

קניתי מהם שני מחשבים, תחנת עבודה עבורי שכללה חלקים רבים שהזמנתי מחו"ל, ומיני שרת עבור החברה, שני המחשבים עובדים מצוין.

כשהעברנו את השרת לחו"ל הייתה בעיה שנבעה מטעות של יצרן הספק (הספק לא עבד ב 110V רק ב 115V, משהו מוזר רצח) הם ליוו אותנו לאורך הבדיקות והסכימו לקחת אחריות ללא שאלות.

ממליץ בחום

פורסם

לפותח הת'רד, תקנה מהחנות המומלצת באזור מגוריך.

אם תענה לי איפה אתה גר אמליץ לך גם.

פורסם

*אהמ* מקלדת *אהמ* ;D ;D ;D

אני עדיין נהנה ממנה... :lol:

פורסם
  • מחבר

אני גר באיזור המרכז-כפר סבא,כוכב יאיר.

אם יש הצעות אשמח למרות שאני כבר די נעול על זיגזג אין לי בעיה לינסוע לשם הם שתי דקות מסבתא שלי שהרבה פעמים אני עובר אצלה לביקור

וכמו כן בזיגזג יש את כל המוצרים שאני צריך ויצא לי מאוד לא יקר למרות שהיו עוד מקומות בכ100~300 ש"ח זולים יותר לא עניין גדול.

יום טוב,

ותודה לכולם על העזרה. :xyxthumbs:

פורסם

אני גר באיזור המרכז-כפר סבא,כוכב יאיר.

אם יש הצעות אשמח למרות שאני כבר די נעול על זיגזג אין לי בעיה לינסוע לשם הם שתי דקות מסבתא שלי שהרבה פעמים אני עובר אצלה לביקור

וכמו כן בזיגזג יש את כל המוצרים שאני צריך ויצא לי מאוד לא יקר למרות שהיו עוד מקומות בכ100~300 ש"ח זולים יותר לא עניין גדול.

יום טוב,

ותודה לכולם על העזרה. :xyxthumbs:

הרווחת שתי ציפורים במכה אחת, גם חנות מצויינת וגם קרוב לבית של סבתא שלך.

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

זה לא לעניין לשאול אותי אבל ...

זה כמו שתשאל את אמא ' date=' אמא , אמא , נכון שאת אוהבת את אבא ?

[/quote']

לפעמים האמא אומרת כן למרות שהיא עושה אבא אחר במקביל *אהמ* אייבורי *אהמ* :smile1:

דווקא נחמד שיש חנות ביהוד, זה נורא קרוב לבית... אומנם לא ממש במרחק הליכה אבל זה קרוב לאופיס דיפו ולסופר...

רק המעלית שם מפחידה ממש ;D

פורסם

אין ספק ש ZigZag2000, כל החנויות האחרות הן בכלל לא על הפרק לעומתם.

אני עדיין מופתע שלא רצת לקנות..

פורסם

לפעמים האמא אומרת כן למרות שהיא עושה אבא אחר במקביל *אהמ* אייבורי *אהמ* :smile1:

דווקא נחמד שיש חנות ביהוד, זה נורא קרוב לבית... אומנם לא ממש במרחק הליכה אבל זה קרוב לאופיס דיפו ולסופר...

רק המעלית שם מפחידה ממש ;D

אתה בקטע של קלסטרופובי או בקטע של צניחה חופשית ?

כי היא יכולה לספק את 2 הקטעים ;D :smile1: ;D

פורסם

צניחה חופשית? ??? הממ אתם עושים משלוחים ליהוד? ;D

יותר מפחיד בקטע הקלסטרופובי, של המעלית החורקת, עם העצים האלו בצדדים, והפועל בן המיעוטים שיושב מחוץ למעלית ומסתכל עליך מחפש את הקומה בזמן שהוא אוכל את מנת הפסטרמה היומית שלו...

בוו!

פורסם

COM4U שנדמה לי שהיא בכפ''ס גם אמורה להיות טובה.

עכשיו כל הפאנאטים של זיגזג יצאו עליי עם לפידים :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים