פורסם 2008 במאי 217 שנים שלום לכולם,אני כבר הרבה זמן מחפש חנות טובה ליקנות בה את המחשב הבא שלי לאחר סקר שוק נירחב צימצמתי את האפשריות לשתי חניות:FoxPc,זיגזג2000אני יותר נוטה לכיוון של "זיגזג" עשיתי חיפוש בפורומים על החנות וכמו כן בכל האינטרנט כל חוות דעת שראיתי על חנות זו הייתה חיובית מאוד ולא ניתקלתי באף חוות דעת לא טובה על חנות זוהבעיה היא שכל החוות דעת על החנות ישנות מאוד לא כל כך מצאתי חוות דעת עדכנית מהזמן האחרוןולפי מה שראיתי הם עברו למקום חדש אז בקיצור אני רוצה לדעת האם החנות הזאת עדין טובה כמו שכולם אומרים או שקמו להן חנויות טובות יותר?אם יש לכם חוות דעת עדכניות על החנות אשמח לדעת עליהןואם אתם חברי הפורום רכשתם בחנות זו מחשב בזמן האחרון ואיך הייתה חווית הקניה?מאוד חשוב לי לדעת האם החנות הזו טובה כלכך כמו שמספרים עליהמכיוון שאני קונה מחשב יקר [כ12,000ש"ח] ואני לא רוצה שום בעיותאשמח לתגובותשבת שלום ותודה מראש.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר חנות מעולה מכל ההיבטים פרט למחיר.אין יותר מדי סיפורי סבתא לספר.אתה מדבר מניסיון? ה"איכות" של החנות הזאת תקפה גם לימים אלו?
פורסם 2008 במאי 217 שנים קניתי מהם לא פעם ולא פעמים ולא היו לי בעיות איתם, את המחשב האחרון (לפני כארבעה חודשים בערך) קניתי מסניף ב"ש ושוב אין לי שום תלונות. נכון שהמחיר טיפה יותר גבוה מהמתחרים שלהם אבל האיכות והשקט הנפשי שווים את זה.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר קניתי מהם לא פעם ולא פעמים ולא היו לי בעיות איתם, את המחשב האחרון (לפני כארבעה חודשים בערך) קניתי מסניף ב"ש ושוב אין לי שום תלונות. נכון שהמחיר טיפה יותר גבוה מהמתחרים שלהם אבל האיכות והשקט הנפשי שווים את זה.אתה מדבר על פוקס פי סי? כי לזיגזג אין סניף בבאר שבע אלא רק ביהוד (תקנו אותי אם אני טועה),ואם דיברתה על פוקס פי סי אז תודה על חוות הדעת אבל לא שאלתי עליהם אלא על זיגזג
פורסם 2008 במאי 217 שנים קניתי מסניף ב"ש ושוב אין לי שום תלונות.לזיגזג יש סניף אחד, והוא ממוקם בא.ת. ביהוד.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר חבר'ה אתם סוטים קצת מהנושא מישהו יכול להיתייחס לשאלתי שבגללה פתחתי את האשכול הזה?תודה.
פורסם 2008 במאי 217 שנים קניתי מzz לפני שנה , חבר שלי קנה לפני כמה חודשים החנות אמינה , השירות טוב - בקיצור : מומלץ
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר קניתי מzz לפני שנה , חבר שלי קנה לפני כמה חודשים החנות אמינה , השירות טוב - בקיצור : מומלץ תודה. אפשר עוד תגבות והצעות שלכם?.
פורסם 2008 במאי 317 שנים כולם אומרים לך - חנות מעולה כל שנותר לך הוא לרכוש ממנה. אתה רוצה שכל אלפי המשתמשים בפורום יאשרו לך את זה? למה אתה מחכה בדיוק? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.