עבור לתוכן

רכישת מחשב נייד חדש (כנראה Gigabyte) - התקציב 3500-4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מעוניין לרכוש לאפטופ בתקציב האמור לעיל, שישמש אותי בעיקר לעבודה עם אקסל, אינטרנט מדי פעם וללימודים שיבואו עלינו לטובה.

ההתלבטות הסופית שלי הגיעה לדגמים של Gigabyte. בעיקרון ה-W566U עם המעבד 2 ג'יגה T7250 והזיכרון 2 ג'יגה (800MHZ) הוא הבחירה שלי, עד שראיתי את הדגמים של W566N שלמיטב הבנתי, כולל כרטיס גרפי טוב יותר (צודק?)

המקום הזול ביותר שבו מצאתי את הדגמים הינה החנות G-tech.

W566U כפי שפירטתי - 3690 ש"ח

W566N באותו מפרט רק עם 8400GS - המחיר הינו 4078 ש"ח.

האם ה-400 ש"ח האלה מוצדקים? אני מניח שארצה לשחק מדי פעם משחקים, כיוון שהנייח שלי לא בדיוק מפלצתי (כרטיס גרפי 5600XT, יש נייר טואלט ריחני יותר שווה מזה כבר), אבל אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי לזמן רב, אני לא חושב על לקנות עוד נייד לפחות בחמש השנים הקרובות, ולכן אני לא יודע כמה קריטי יהיה הכרטיס הזה בעוד חצי שנה-שנה. מה שגם מביא אותי לנושא האחריות - האם השנה השלישית קריטית? כי המחשבים של דל הם מצויינים לפי מה שקראתי, אבל בתקציב שלי, ג'יגהבייט ייקחו 200-400 ש"ח פחות על מפרט זהה של דל.

אני מקווה שאפשר איכשהו להבין ממה שאני כותב את ההתלבטויות שלי.

אגב, שאלה של כמה שקלים: KSP לוקחים 60 שקל יותר על המפרט של W566U שרשמתי, אבל מקבלים בתוספת של 15 ש"ח את החבילה הזאת:

‎ 1. תיק איכותי למחשב הנייד של החברה המובילה בעולם לייצור תיקים - Shugon‎

‎ 2. עכבר אופטי למחשב נייד של חברת HP בחיבור USB‎

‎ 3. כרטיס דיסק און קי בנפח של 2GB זיכרון מדגם: Kingston Data Traveler 100 ‎

lrg5283.jpg

שווה תוספת של 75 שקל סה"כ?

מה גם שקניתי מ KSP בעבר והם היו על הכיפאק, והם גם הרבה יותר קרובים אליי פיזית (אני יודע ש-KSP ו-Gtech נמצאות באותו רחוב אבל GTECH ממש נכנסת לגבעתיים וKSP יושבים שניה מעזריאלי).

פורסם

אם אתה מתכנן לשחק קצת אז כן קח עם כרטיס מסך טוב...וכן ה 8400 טוב יותר מהמובנה אני אישית משחק איתו COD4 Nfs pro street ונהנה..!

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה... האם החבילה הזאת ב15 ש"ח שווה?

פורסם

שוונ 15 שקל היא בטוח היא באמת לא רעה ..!

אני הוספתי 75 או 85 לא זוכר ולקחתי עכבר אלחוטי דבר שימושי מאד בשבילי ויש לך איזה 10 סוגי חבילות מבצע לבחור זה בטוח שווה 15 שקל..!

ד"א גם לי 566N ואני ממש נהנה ממנו אחלה מחשב!

פורסם

המלצה קטנה - הייתי קונה תיק גב במקום תיק צד,זה ממש לא נוח להסתובב עם כמעט 3 קילו על כתף,וגם זה בולט הצידה.אני הסתובבתי זמן לא מועט עם תיק צד עד שעברתי לתיק גב נוח ומהמם ששווה כל שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים