עבור לתוכן

פירמוט ווינדוס חוקי

Featured Replies

פורסם

ווינדוס חוקי מותקן לי על המחשב. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבטל את הווידוס על המחשב הישן ולהתקין אותו על החדש.

איך אני עושה את זה.

אם אני פשוט מתקין אותו על החדש יהיו שני רישומים של אותו סיריאל?

פורסם

איזה רישיון יש לך? OEM או RETAIL?

אם מדובר ב-OEM לא תוכל להעביר אותו ותצטרך לקנות חדש.

אם מדובר ב-RETAIL תוכל להתקין 2 מחשבים עם אותו סריאל.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה רישיון יש לי.

בכל אופן לפי מה שאתה אומר אם קניתי מערכת הפעלה והתקנתי אותה פעם אחת והמחשב ואחרי חצי שנה המחשב נדפק ואני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש אני לא יכול ואני צריך לקנות שוב???

פורסם

יש הבדל בין לפרמט ולהתקין מחדש על אותו מחשב לבין להתקין על מחשב אחר

כשאתה קונה מחשב חדש אתה יכול לקנות רישיון OEM שהוא זול משמעותית מרישיון Retail אותו אתה ראשי להתקין על אותו מחשב בלבד (אותה חומרה).

כשאתה מבצע פעם ראשונה אקטיבציה לוינדוס תוכנת האקטיבציה שולחת למיקרוסופט פירוט של החומרה שלך. להבא כשתנסה לעשות אקטבציה התוכנה תשווה את החומרה על אותו מחשב למידע שהועלה לראשונה, אם החומרה דומה האקטיבציה תצליח, אחרת היא תכשל. ברישיון OEM מותר לך לבצע מספר שינויים בחומרה ועדיין לבצע אקטבציה.

אתה יכול לנסות לפנות למיקרוסופט ישראל ולהגיד להם שאתה מעוניין להעביר את הרישיון מחשב מסיבות שונות ומשונות והם יכולים לאשר זאת (ע"י איפוס המידע על החומרה של המחשב שלך שיש ברשותם) אבל לפי הסכם הרישיון שקנית הם לא חייבים לאשר זאת.

פורסם

אם אתה תלך על האפשרות להתקשר למיקרוסופט, אז תגיד להם שקניתה מחשב והוא נהרס לך, ועכשיו קניתה חדש וכו'

פורסם

איך אני יודע איזה רישיון יש לי? בהנחה, בהנחה שקניתי אותו בלי קשר למחשב וקופסה נפרדת זה אומר שהוא RETAIL?

אם כן זה אומר שאם עכשיו זה מותקן לי על המחשב ועוד מעט אני מקבל את המחשב הנייד שלי אני יכול להתקין עליו עם אותו הסירייל וכך בשניהם תיהיה גירסת ultimate?

פורסם

תסתכל על המדבקה של הרישיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים