עבור לתוכן

איך והאם אפשר לשמור על אהבה למשחקי מחשב/חומרה ולמחשבים בכלל?

Featured Replies

פורסם

אפשר גם לשחק במשחק תפקידים או קווסט שאין לו גרפיקה מושלמת ולהנות מאוד... העיקר שיעשה גירוי לשכל והיהי מעניין

מה שהבחור אמר בקטע שהוא מחכה למשחק עם גרפיקה כמו במציאות במציאות נשמע שהוא לא מבין את הקטע של המשחק...

אם אתה מחפש מציאות אז מה לך לרחוב תעשה פרקור וקפיצות מגג לגג יהיה לך את החויה גרפית הכי מציאותית.

פורסם

מה שהבחור אמר בקטע שהוא מחכה למשחק עם גרפיקה כמו במציאות במציאות נשמע שהוא לא מבין את הקטע של המשחק...

א. תקרא מה שכתבתי. זה תירוץ טוב לחזור למשחקי המחשב. ואני מודה שהמשחקים שחפרתי עליהם הכי הרבה - הגרפיקה בהם הייתה מרכיב זניח.

ב. אני מבקש לא לשחק אותה. אם הגרפיקה לא הייתה מעניינת לא הייתם משקיעים כסף בכרטיסי מסך או ברכיבים אחרים חזקים ולא הייתם מתלהבים כך כך מהמשחקים החדשים. אין ספק לשחק במשחק עם גרפיקה ריאלסטית בצורה מפחידה תהיה חוויה מדהימה. תאר לך לשחק במשחק שנראה כמו סרט. תאר לך לשחק ב-FIFA 2025 נגיד, שאתה משחק כדורגל ורואה תקריבים ואין הבדל בין התקריבים במשחק לבין אלו שבטלוויזיה. בכלל. זה משדרג את חווית המשחק בכמה רמות.

פורסם

^ ^ ^ ^

מה איכפת לי איך נראות הפנים של השחקן?

זה ממממששש לא מה שמשנה,

ברור שאני לא רוצה משהו עם גרפיקה מעפנה

אבל מבחינתי הגרפיקה של HL1 ומעלה זה כבר נחשב סבבה לגמרי

עכשיו מה שחשוב זו איכות התוכן

פורסם

בסדר, אני לא מתווכח על זה.

פורסם

יש חשיבות ל2 הדברים גם כרפיקה וגם המשחקיות

תמיד טוב שרואים את הכל הצורה יפה ,לחלק מהאנשים צורם בעין לראות קו אלכסוני כמו מדרגות נעות בזמן שהדמות זזה או המכונית או כל דבר אחר

ויש חלק שלא מפריע להם.אישית אני נמצא באמצע יש משחקים שמפריע ויש משחקים שלא.

ולגבי משחקיות זה כבר ממש תלוי יש מגוון רחב של משחקים שגם אם הגרפיקה שלהם תהיה מעולה אבל המשחק עצמו לא ימשוך מבחינה אינטלקטואלית או שהקונטאול הכללי על המשחק לא יהיה משהו אני לא אוהב את המשחק.

משחקים שמאד אהבתי שהיו עם גרפיקה לא משהו זה longest journey המשחק הראשון עם עלילה סוחפת ביותר

condemned גם כן אהבתי ויש עוד הרבה

לגבי משחקי גרפיקה שלא ממש אהבתי בגלל המשחקיות dirt, fule of war,turok ועוד

ןמשחקי גרפיקה שגם אהבתי אבל המשחקיות היתה לא משהו זה gear of war,crysis ועוד

לגבי חומרה תמיד יש אתרי חומרה שבהם אפשר להתעדכן על חומרות חדשות לא חסר,אתרי הביית של הייצרניות בהחלט יהווה מקור טוב,ואם לא אז אתרי חומרה כגון האתר הזה :smile1:

פורסם

מזה סטיתם מהנושא....

לשאלתך, אני בן 22 ולא משחק יותר מדי כי משחקים די משעממים אותי.

יוצאים מן הכלל הם סדרת C&C שתמיד משחק אחד לפחות מותקן אצלי ואני איכשהו מוצא את עצמי משחק בזה בשישי לפני הארוחה. :P

מעדיף את המשחקים הישנים יותר כי פעם באמת ידעו להשקיע במה שצריך ולא כמו היום שקרייסיס בא לך עם גרפיקה יפה אבל בתאכלס משעמם.

ואני חושב שאם תמשיך להתעניין ולתת כמה שעות ביום במה שאתה אוהב או רוצה לאהוב אז אתה תמשיך עם זה.

פורסם

ישנם אנשים שטוענים שרק לזכור את כל הפרטים בחדר שלנו לוקח לפחות 3טרה בית. וזה מדובר על החדר בלבד, אז שלא נדבר

על הישוב שאנחנו גרים בו וכו'.

בכל מקרה צריך עלילה ומשחקיות יותר מאשר גרפיקה.

GTA 4 כל כך התלהבתי ממנו והוא פשוט לא היה מה שציפיתי. ציפיתי למשחקיות עמוקה גם אם לינארית.

למפה גדולה וכו'. אמהמה.. דפקו שם גרפיקה מסחררת אבל המפה ברבע מהגודל של GTASA, קיוותי למפה גודל פי שתיים.

(בכל זאת לעבור את כל המפה ב3 דקות באופנוע זה לא ממש קשה..).

בכל זאת לא שיחקתי הרבה אבל די התבאסתי.

אני חושב שהגיימריות תופסת תאוצה, והיום אנשים שסיימו צבא, זה אותם אנשים שחרשו על מקס פיין לפני 5-6 שנים. התלהבו

והיום חורשים על משחק אחר, בכל מקרה הבעיה כשאתה אדם מבוגר אתה מוגבל מבחינת זמן, עבודה לימודים וכו'.

אני היום בקושי משחק, לא זכור לי מתי הייתה הפעם האחרונה ששיחקתי ואני עכשיו בתיכון כי אני מפוצץ במבחנים ועבודות.

וזה עוד כלום לחץ לעומת אוניברסיטה...

גיימר אמיתי זה אדם ששם זין על גרפיקה (החלה מהרמה של GTASA יספיק לו) וחשובה לו כמות האפשרויות שיש.

פורסם

פותח הת'רד

אני חושב שאצל רוב האנשים בשלב כלשהו בחיים מגיעה התבגרות נפשית רצינית שבדרך כלל גורמת ל"תשוקה" למשחקי מחשב להעלם .

אני בן 17 וזה הגיע לי לפני כמה חודשים . שיחקתי CoD4 ופתאום הבנתי שזה חסר תועלת. להילחם שוב ושוב מול אותו מחשב רק בזירות אחרות

זה פשוט מטומטם. בנוסף לכך בעולם המבוגרים יש מעט זמן לדברים האלה. אני חושב שאתה צריך לחשוב על מה בעצם אתה עושה , תנסה להסתכל על עצמך מבחוץ - איך זה נראה מבחוץ להשקיע זמן יקר ב"הדמיה" של פעילות כלשהי

פורסם

אתם מדברים שטויות.

אפשר לאהוב משחקים גם בגלל הגרפיקה.

הגרפיקה עצמה היא בהחלט חלק מהאמצעי האומנותי שבו עוברת החוויה.

פעם אי אפשר היה להעביר בצורה יעילה אפקטים של עשן, משחקיות שתלוייה בפיזיקה אמיתית וכו'.

בסדר שמשחק עם גרפיקה טובה לא בהכרח יהיה טוב. אבל להגיד שזה לא משנה בכלל- זו סתם צביעות ופלצנות.

אני אישית שיחקתי ב LOOM (משחק עם מוזיקה פשוט נפלאה למי שלא מכיר) עם ה PC SPEAKER. אז מה? היום זה יראה לי פשוט מסריח.

ולשאלתך- דרור.

איך אפשר לשמור על אהבה למשחקי מחשב? קודם כל, לשמור על עדכניות מסויימת. בשביל לאהוב את זה צריך לעשות את זה, וזה נכון לכל דבר.

זה גם עניין של תקופות. לפעמים יותר בא, לפעמים פחות.

אבל בגדול, אני מכיר לא מעט אנשים שמשחקים במחשב גם בגילאים יותר מבוגרים.

מי שחושב שזה ילדותי- שיבושם לו. בנות דיי אוהבות את הקטע הזה ד"א, מלא בנות שהכרתי רצו שאני אשחק איתן PES ו WWE \ אכיר להן קווסטים ומשחקים וכו' (בנות יאהבו כל דבר כיפי, זה יותר תלוי בגישה, אבל זה כבר שייך לנושא אחר).

אנשים מבוגרים לא בהכרח מתרפקים על העבר כל הזמן. מה הקשר? אז אנשים בני 40 רואים כל היום הגשש החיוור? לא, גם הם רואים כוכב נולד וכו'.

בדיוק באותה מידה במחשבים.

יכול להיות שלבן אדם מבוגר יותר תהיה יותר זיקה נגיד לקווסטים, ומתי פעם הוא יתגעגע לאיזה KING QUEST נושן ב CGA :), אבל שוב- כמו בכל דבר, מה הקיצוניות הזאת? משחקי מחשב ואנשים לא שונים משום דבר אחר. בן אדם זה בן אדם.

לזה שמעלי- זה ממש לא נכון.

קודם כל, לא כל משחק מחשב הוא COD4. יש משחקי מחשב ילדותיים ויש משחקי מחשב לא. בדיוק כמו שיש ערוץ הופ קטנטנים ויש ערוץ HOT PREMIUM.

זה לא קשור ל"פלטפורמת הבידור" עצמה שהיא משחק מחשב.

משחק מחשב הוא ילדותי בדיוק כמו ספר, תוכנית טלוויזיה, משחק קופסה או תוכנית רדיו.

כלומר- הוא ילדותי\בוגר\כל דבר אחר בדיוק לפי התוכן שמועבר בו ומה שעושים איתו.

בנוגע ל COD4, לא ממש ניכנס לזה פה, אבל אני מסכים שאפשר למצוא משחקים יותר "בוגרים". מצד שני, מה רע בלהנות לפעמים ממשהו ילדותי?

גם אנשים בני 40 ו-60 מתלהבים לפעמים ממשחקים שטותיים, פשוט רוב האנשים צריכים להיות "רציניים" ו"קולים" ומתביישים בזה.

בן אדם שלא יודע לחייך, להנות ולהשלים עם מה שהוא אוהב הוא הבן אדם הילדותי. בן אדם שחושב שמי שמשחק במשחק מחשב הוא ילדותי- הוא בן אדם לא בוגר בעצמו.

בנוגע לגיל- בהחלט יש פחות זמן לשחק במחשב החל מגיל 18 ומעלה. ככה זה ואין מה לעשות. אף אחד לא אומר שצריך לשחק כל היום בשביל להיות "גיימר".

גם שחקן כדורגל לא מתאמן יומם וליל אלא מספר שעות מצומצם ביום- וזה עוד מקצוע.

משחק מחשב הוא יותר תחביב- מספיק גם לשחק כמה שעות בשבוע, בהתאם לרצון. לא צריך להיות קיצוניים כל כך בכל דבר.

פורסם

אני בן 30

מכיתה א' היה לנו תמיד מחשב בבית

וכל החיים שלי הייתי מכור למשחקי מחשב (אבל ממש מכור )

מאז הצבא , תהרוג אותי , אני לא מסוגל לשחק דקה אחת .

אני לא מבין מה אכפת לך אם לא תאהב לשחק יותר ? מה זה צריך להטריד אותך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים