עבור לתוכן

איך והאם אפשר לשמור על אהבה למשחקי מחשב/חומרה ולמחשבים בכלל?

Featured Replies

פורסם

אני עוקב אחרי ויגיימס וגיימר מאז 1999, ואני בן 23. אני לומד עכשיו בג'ון ברייס קורס טכנאי מחשבים, ומתכוון להמשיך עם זה הלאה. בתיכון חלמתי להיות כתב בויגיימס. אני זוכר שדיברתי הרבה עם אורי מרחב, דרור וינקלר, נועם מור, רוני שטרנבך, ראם שרמן ועוד הרבה אנשים מצוות האתר. גם עם אנשים מגיימר דיברתי. את חלקם אפילו פגשתי במציאות וחלקם שירת איתי בחמ"ן. גם בצבא עקבתי אחרי משחקים, למרות שרוב בחבר'ה מהמחלקה שלי לא הבינו בכלל במשחקי מחשב והכירו רק את משחקי הנוסטלגיה של שנות ה-90. אני דיברתי עם אנשים שהם גיימרים ומכירים הרבה משחקים חדשים (מהשנים האחרונות). אפילו נפנפתי מישהי שאמרה לי בהתגרות שאח שלה הקטן (בן 11) משחק ב-GTASA ויהיה לנו הרבה במשותף. האם יש פה אנשים שהם גיימרים אחרי צבא? יש הרבה מונחים שאני מת לדעת על כרטיסי מסך, למשל, ובאמת שאני רוצה לראות פה כמה שיותר חבר'ה אחרי צבא. האם רוב הגיימרים אחרי צבא מעדיפים להיזכר במשחקי דוס ורק בני נוער וילדים מכירים משחקים חדשים וחומרה חדשה? איך אפשר לשמור על האהבה למשחקי מחשב ולחומרה ולמחשבים בכלל?

נא לענות מהר...

פורסם

הרבה דברים שאמרת כאן תלויים בהרבה דברים, לאהוב משחקים אחרי הצבא

- כן זה אפשרי. ולא חסר כאן כאלה.

דווקא הגיימרים היותר כבדים, (שלא קונים את החומרה הכי חדשה מהדמי כיס, אלא מרווחים את הכסף)

הם אנשים עובדים, אחרי הצבא.

(אני אישית לפני צבא)

לדעתי אין כמעט היום אנשים בכלל, שנזכרים במשחקי דוס (או מעדיפים את זה בכלל)

כל העיניין בגיימינג, זה להריץ הכל על רזולוצית HD מפוצצת, בגפיקה גבוהה. (או בקיצור: קרייסיס על רזולוציה של 1900X1200 ב V.HIGH)

בקשר להתעיינות שלך בכרטיס מסך, תשאל, כבר יהיה מי שיענה לך.

אם הידע שלך עדכני עד לאיפשהו באזור ה-5200FX המיתולוגי - עוד אפשר להשלים פערים.

פורסם

כל העיניין בגיימינג, זה להריץ הכל על רזולוצית HD מפוצצת, בגפיקה גבוהה. (או בקיצור: קרייסיס על רזולוציה של 1900X1200 ב V.HIGH)

לא, זה נקרא להיות זונת גרפיקה.

שים לב לשיחה שהייתה לי לא מזמן עם ילד טחון ומפונק מהרצליה פיתוח:

"אני יכול להריץ את קרייסיס על V.High ב 1920X1200, יש לי 9800GX2 ב SLI!!"

ופה באה התשובה שסתמה לו את הפה:

"........ואני יכול לסיים את המשחק על רמות מעל Easy"

פורסם

וואלה אותי מעצבנים כל אלה שאומרים " מוכר את המחשב בגלל שאני מתגייס " " אני לומד אין לי זמן כבר למשחקים " משחקים זה לילדים קטנים

... אצלי משחקים זה כמו לראות טלויזיה מה ההבדל?! מה עדיף לראות כוכב נולד?! אני נהנה יותר בלשחק משחקים גם עכשיו אחרי צבא ואני במחשב יותר מהטלוזייה

ולכל מי שאומר לי שזה ילדותי אני אומר לו שזה בדיוק כמו לראות טלויזיה רק יותר כיף לפי דעתי.

מה לעשות מי שלא מבין יצחק עליך ככה זה תמיד... בחו"ל אבל מלא מבוגרים שמחקים WOW וכל החרטא של משחקי תפקידים ואפילו שוכחים להאכיל את הילדים שלהם... אז אולי רק בארץ הגיימריות למבוגרים לא נכנס כל כך לתרבות.

פורסם

בן 28 ועדיין משחק

אווואההה

פורסם
  • מחבר

החלפתי ממזמן את ה-FX5200 ל-7600GS. זה היה קל. אני פשוט שואל האם יש פה חבר'ה שמבינים בחומרה והיום הם אחרי צבא ואהבו משחקים וחומרה גם לפני הצבא.

פורסם

תראה כל אחד והאהבה שלו ...

אני בן 26 אחרי לימודים אקדמאיים ואני משחק ועובד עם המחשב בערך 16 שעות מתוך 24 ... זה המחלה שלי, חברה שלי שאנחנו גרים ביחד השתגעה בהתחלה והיום מקבלת את זה זה הכל עניין של רצון והבנה של הצד השני שאיתך...

וגם אני משדרג את המחשב כל תקופה אבל לפי יכולותי הפיננסיות...

השבוע הזמנתי Q9300 ולוח ABIT IP35 PRO דרך האיביי ממש בזול אז אם יש מציאות אני קופץ עליהם...

ושאני לא במחשב אז אני והחברים והחברות(כן כן כן הכנסנו אותם לזה גם) עושים טורנירים בPS2 טקן ופרו אוולושין...

אתם חייבים לנשות עכשיו חברה שלי קורעת אותי בטקן לא להאמין וזה אחרי שאני למדתי אותה.... חחחחח :xyxthumbs:

פורסם

בבגרות שלי בעל פה באנגלית דיברתי עם איזה אחת בת 30-40

אמרתי לה שאני כבר בן 18 ואני גדול מדי למשחקי מחשב וזה כבר לא מושך אותי

היא אמרה לי שאין קשר לגיל שבעלה חורש על הפלייסטישן.. :lol:

פורסם

בן 28 ועדיין משחק

אווואההה

מה זה משנה איזה גיל מי שאוהב לשחק יכול לשחק בכול גיל .

Henz16 מה שאמרת זה באמת זונת גרפיקה , גיימר זה אחד שמשחק המון במחשקים וזונת גרפיקה זה אחד שאוהב להפעיל משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה

פורסם

נא לענות מהר...

למה? מה קורה מחר בבוקר?

והאמת שאני מאז 2003 (גיל 16) כמעט לא נוגע במשחקים. לפני בערך חצי שנה ראיתי באיזה אתר מבצע של משחקי מחשב - 2 ב-99 - וקניתי את Rome total war ואת Heroes 3 complete +Heroes 4 complete. פתחתי את האריזה של ההירוס ושיחקתי קצת בהירוס 3 (לזכר ימים שהייתי חורש על המשחק) איזה שבוע ככה. Rome נשאר עד עכשיו עם הניילונים ובהירוס לא נגעתי מאז. במחשב אתרי אינטרנט חדושתיים (ynet,וואלה), אתרי ספורט, פורומים (Hwzone, תפוז), Youtube ואימיול (וקצת גם ICQ וסקייפ) ממלאים לי את כל הזמן. אני עוקב פה ושם אחרי המשחקים החדשים כדי לראות איך מתקדמת הגרפיקה. שייצאו משחקים עם גרפיקה מדהימה (ולפי הקצב הנוכחי זה לא יקרה לפני 2015 נראה לי) אז אולי אני קצת אחזור לזה, כי זאת תהיה חוויה שונה.

פורסם

Guy King, סתכל על הGTA החדש נראה לי הגרפיקה שלו די טובה

פורסם

כן אה. אותו הדבר גם אמרו על Far cry ואחרי זה על Crysis. גרפיקה טובה אני מתכוון שהיא תהיה כמעט זהה לחלוטין לחיים האמייתים. וכמובן שאני לא מתכוון לסירטוני המעבר, אלא לגרפיקת המשחק עצמה. למשל: http://media.gdcdn.com/games/grand-theft-auto-iv/xbox-360/8.jpg או http://www.tech2.com/media/images/img_1310_godfather.jpg - תמונות נחמדות, אבל יש עוד כל כך הרבה לשפר... אני מניח שהמשחק האולטימטיבי יקח מקום בכונן הקשיח של לפחות כמה עשרות טרה בית וידרוש לפחות טרה בית זיכרון. אז זה יקרה אולי בשנת 202X, אבל גם את הגרפיקה הנוכחית עוד אפשר לשפר בהמון.

פורסם

^ ^ ^

לדעתי אתה מחפש את החלק הממש לא חשוב במשחק,

ברור שצריכה להיות גרפיקה איכותית, דגש על מושקעת,

אבל תוכן המשחק חשוב פי כמה מהגרפיקה,

כמו כן חשוב גם הסאונד, והסאונד טרק.

משחק נגיד שהנהנתי ממנו ברמות שאי אפשר לתאר, זה מקס פיין 2, פשוט נהנתי מכל שניה פשוט גאונות.

בטוח יש עוד הרבה, אבל כרגע לא עולים לי בראש.

אבל הגרפיקה, זה ממש לא החלק שאמור למשוך אותך, לדעתי לפחות.

פורסם

פוטוריאליזם מושלם נראה אולי רק בעוד 10 שנים וגם אז יהיו הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון כמו הפיזיקה, האנימציות של השחקן, אור וצל ובעצם כל אספקט שיש כיום בעולם.

בינתיים המשחק שראיתי שהכי קרוב לפוטוריאליזם הוא GT החדש לPS3,אמנם הוא לא חף מבעיות אבל המכוניות נראות אחד לאחד.

ואגב אם קנית את Rome אז אני מניח שזה לא בגלל הגרפיקה של המשחק (שהיתה לא רעה בזמנו אך זה לא העיקר בכלל במשחק הזה) ותתפלא שעד היום אני משחק בו ובהרחבות שלו. לא יזיק לך לנסות בזמנך הפנוי.

פורסם

נכון, אבל זה תירוץ טוב לחזור למשחקי מחשב. סה"כ שני המשחקים שחרשתי עליהם הכי הרבה (מאות שעות) הם Heroes 3 ו-Football manager 2002, בשניהם גרפיקה לא הייתה ביג דיל (במיוחד במנג'ר מן הסתם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים