עבור לתוכן

מצפצפים על הצפירה, ישראל 2008

Featured Replies

פורסם

יא אללה, מספיק עם האינדיבידואליזם המפגר שלכם. לאף אחד לא אכפת מה חשוב לכם ומה לא חשוב לכם, מה הערכים שלכם ומה אתם מרגישים.

יש צפירה- עומדים דקה. חלאס. לא נוח לך? תתקע מסמר בקיר ותדפוק בו את הראש.

הטיפוח המפגר של האינדיבידואליזם על פני הערכים הכי חשובים של החברה ממש מגעיל.

• תגובות 39
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

הדקה -שתיים של צפירה ביום השואה ויום הזיכרון אלו רגעים מאוד מאוד בודדים בשנה, בה רוב עם ישראל מאוחד. 4-5 מיליון איש שעומדים ביחד לאותה מטרה זה לא דבר של מה בכך,אל תזלזלו בזה. לכול מי לחושב שלא צריך לעמוד בצפירה שיחשוב על הדברים הבאים:

1. תארו לכם ש6 מיליון הנרצחים היו יודעים ששנים רבות אחרי שהם ימותו, תהיה מדינה שבה כול שנה יעמדו לזיכרם ולזכר מה שקרה, מליוני אנשים. תארו לכם שהם היו יודעים שבזמן הצפירה, אפילו אנשים שנמצאים במקום מבודד יעמדו בשבילם. תארו לכם שהייתם אחד מאותם 6 מיליוןהנרצחים והייתם יודעים זאת.

2.הדקה שבה עם ישראל עומד דום למען אותה מטרה, היא רגע בודד של אחדות בעם המפולג הזה, ראוי לישמור על זה.

3.הצפירה צריכה להזכיר לנו שהאיומים על חיינו בתור עם יהודי לא תמו, וצריך לעשות הכול כדי לימנוע שואה נוספת.

פורסם

רעיון הצפירה ועמידה לזכר מי שהוא הוא רעיון לא יהודי מיסודו, וזהו דרך לא יהודית איך לכבד דבר מסויים.

אבל אין איסור בדבר, כי בדבר שיש לו הסבר אין בכך משום הליכה בחוקות הגוי, ואפשר באמת לעצור בעת הצפירה ולהתבונן במצוות התורה לזכור מעשה עמלק ולבקש מהקב''ה שינקום נקמת דם עבדיו השפוך.

וכשנמצאים בחברת אנשים העומדים בעת הצפירה יש לעשות כן, ולא לעשות פעולה הנחשבת בעיני אחרים לחילול זכר הנופלים.

אני אישית עומד ואומר כמה פירקי תהילים .

תכלס תחשבו דקה. שאתם עומדים מה אתם עושים בשביל הנפטר? כלום. עדיף תקראו כמה פירקי תהילים לעלוי כל הנפטרים. תאמינו לי זה יותר עוזר להם .

אם כבר אתה אדם מאמין . אז אתה יודע שבעולם למעלה זה לא נותן להם שום דבר שאתה עומד .[מדבר רק מבחינה מה זה נותן לנפטר] אבל שאתה לומד או תהילים בזמן הזה . זה נותן לנפטר המון המון דברים ...... .....

אתה רוצה לעמוד ? איחוד העם? תעמוד. אבל בלי לעשות כלום? מה עם הנפטר? תעשה בשבילו משהו.

שמה זה עולם האמת. לא מעניין אותם שם אם אתה פורפסור או ראש ממשלה. תכלס מה אתה עושה? עושה מצוות?

מדבר רק אל אלה שמאמינים. לא בא לי להכנס לדיונים.

פורסם

משהו שמאוד עצבן אותי בזמן הצפירה

שיחקתי COD4 עד שהצפירה התחילה נעמדתי וגם לחצתי ESC שמראה את המפה ואני שם לב שמלא ילדים מפגרים בלי כבוד לכלום ממשיכים לשחק ולהרוג את כל מי שהפסיק לשחק ועמד

תחשבו יהודי הורג "יהודי" בזמן הצפירה של יום השואה

פורסם

שיחקתי COD4 עד שהצפירה התחילה נעמדתי וגם לחצתי ESC שמראה את המפה ואני שם לב שמלא ילדים מפגרים בלי כבוד לכלום ממשיכים לשחק ולהרוג את כל מי שהפסיק לשחק ועמד

כולם בשרת שם יהודים?

פורסם

אז גם הדמות שלך עמדה לזכר השואה..

גדול :)

(קצת הומור שחור, מה יש?)

פורסם

אני פשוט חייב להגיב על הוידאו הזה.

נכון, זה לא יפה שרק היא מכבדת את הצפירה, אבל דעו לכם שהיא ממש מפגרת.

תעצרי בצד הכביש כמו בן אדם, תחני בצורה מסודרת בלי לסכן את התנועה, צאי מהאוטו ותעמדי דום.

מה היא עושה? היא עוצרת את המכונית באמצע הכביש ועומדת דום ממש כמו סתומה. היא מסכנת את עצמה ואת הציבור. מי נתן לה רישיון? :lol:

אתם יודעים איזה תאונת דרכים יכלה להיות פה? במקרה יש לי ניסיון ולמזלי לא קרה שום דבר!

טוב שהיא לא עומדת דום באמצע מסלול נחיתה של מטוסים.

אם את רוצה לעמוד דום אז כל הכבוד לך, אבל לא צריך להיות עד כדי כך "צדיקה".

אם הילדים שלך היו עומדים דום על הכביש זה היה נראה לך בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים