עבור לתוכן

עוד אח שלי עזב את הקן

Featured Replies

פורסם

"להקלע לסיטואציה" זה כשההורים שלך מתים בתאונת דרכים ואתה נשאר לבד בגיל 15 (קרה לחבר שלי) , כל מה ש"קרה" לקרירין זה שהוא לא הזיז את התחת שלו מהבית של אמא במשך 10 שנים , זה הכל :nixweiss:

אל תעלב אבל אתה קצת צעיר מדי כדי לדעת על מה אתה מדבר, יש לו עשרות ברירות, הוא יכול ללכת ללמוד באוניברסיטה\מכללה ולגור שם במעונות עם שותפים בגרושים, הוא יכול לחפש שותפים בעיתון, הוא יכול לברר אולי קרובי משפחה או חברים מכירים מישהו שמחפש שותף, הוא יכול למצוא עבודה בצפון ולעבור לכאן, המחירים כאן הרבה יותר נמוכים מבמרכז , בקיצור יש לו המון ברירות והוא לא מסכן, אז אל תעשה ממנו כזה.

1. מה חבר שלך עשה? איפה הוא גר?

2. יכול להיות שהוא צריך להשלים בגרויות/פסיכומטרי אז זה בעייתי עם מכללה/אוניברסיטה.

במקרה זה מחפשים שותפים? איפה בדר"כ מוצאים? דרך העיתון?

ואיך אתה יודע שהשותף שלך בסדר? אתה גר עם מישהו שאתה לא מכיר

• תגובות 65
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם כל הכבוד קרירין

כרגיל זה מיותר

אתה לא רוצה לצאת וזהו .

פורסם

אני שילמתי 350$ לדירה של 100 מטר בקרית ביאליק. אני לא מדבר על הצפון הרחוק שם יותר זול (ורמת החיים גבוהה בהרבה) אבל גם קצת קשה יותר למצוא עבודה.

לא חסרות פה עבודות.

פורסם

זה שטויות, גם פה הוא יכול להשכיר דירה עם שותף במחיר הזה.

פורסם

מרגש אחושקשוקה,"שוקו",חח

פורסם

לגבי עבודות-

מה הקשר הייטק? לא חסר פה-

מרכז מת"מ בחיפה, כל מתחם ההייטק ביקנעם, כמה חברות שיושבות בנהריה

באמת שלא חסרות בצפון עבודות משום סוג. גם הייטק.

לגבי מחירים, אין לי מושג כמה זה היום X: כולם עברו לשקלים בגלל צניחת הדולר.

The avatar- דירה במחיר הזה עם שותף- לא באותו הגודל, לא באותו מיקום (ביחס לסביבה), ולא באותם תנאים.

יש מקרים שאתה יכול למצוא בצפון דירה טובה יותר מבמרכז, והיא אפילו תהיה זולה ברמה שלא תצטרך שותף.

פורסם

350$ זה מחיר כולל ששילמנו יא לץ. איפה במרכז אתה שוכר דירה של 100 מטר בקומה שניה מתוך 3 ב350$? :nono:

פורסם

נו באמת.

זה ברור לי.

אני רק טוען שה 350$ האלה הם לא באמת המגבלה, כי אפשר למצוא גם במרכז דברים במחירים כאלה (כן, פחות טובים).

פורסם

אם אתה באמת רוצה לחסוך כסף לעתיד טוב יותר, אל תחסוך לדירה, תשתמש בכסף שחסכת ותשיג השכלה אקדמית. כרגע אתה עובד כגנן וחוסך כסף. אתה יודע מה אנשים בד"כ עושים? אחרי הצבא, בגיל 21, הם נרשמים ללימודים אקדמיים. האנשים האלה לומדים, חוסכים ועובדים. זה מה שאתה צריך לעשות, רק באיחור של 9 שנים. אתה יכול להמשיך לעבוד כגנן, להגיע לגיל 40 ולהחליף לדירה משלך. תהיה לך דירה, אולי קצת כסף בצד, תקנה רהיטים ותחייה ברמה סבירה עם משכורת של 5-4 אלף שקל. אין פה שום בעיה, ואולי תהיה מרוצה, אבל אתה ככל הנראה תהיה בודד. אתה באמת רוצה להיות בן 40 בלי שום 'היסטוריה' בחיים חוץ מ'עבדתי כגנן ועברתי מהבית של ההורים בגיל 30?'. אתה יכול לעשות את מה שאמרתי, או שאתה יכול לחפש בתים מחוץ למרכז, לדוגמא בדרום, באר שבע, ווילה שנחשבת יוקרתית יכולה לעלות 200,000$-300,000$, שזה דירה חצי-חדר בתל אביב. אתה יכול למצוא עבודה יותר טובה, בשכר יותר טוב ולהתחיל לחיות את החיים. אתה יכול למצוא אישה, אתה יכול להתחתן ואתה יכול להוליד ילדים. האופציה פה היא שלך, הבעיה היא שהזמן הולך ואוזל, ולא נשאר לך הרבה זמן להחליט.

פורסם

כן, במרכז... 350$ שווים שרותים עם מרפסת וסולם במקום מדרגות.

פורסם
  • מחבר

אין שום דירה במרכז ב350 $

מקלט בתחפושת של בית עולה פה 700$ בלי לציץ

350$ זה מחיר כולל ששילמנו יא לץ. איפה במרכז אתה שוכר דירה של 100 מטר בקומה שניה מתוך 3 ב350$? :nono:

תספר יותר איך הישוב ?

איזה עבודות יש באזור ?

כמה עולה מחיר הדירה אם השכירות כזה נמוך ?

פורסם

תספר יותר איך הישוב ?

ישוב? הוא דיבר על עיר.

איזה עבודות יש באזור ?

כנס למנועי חיפוש של עבודות ותראה בעצמך

כמה עולה מחיר הדירה אם השכירות כזה נמוך ?

שמע אני גר בדירת 3 חדרים עם הורים בנתיים, והשכונה אומנם לא סביון אבל היא עדיין לא שכונת פשע ודירה הזאת עולה בסביבות ה60.

פורסם

אני נקרע לנוכח חוסר האונים שקרירין כופה על עצמו. הוא אשכרה מאמין שהוא מסכן ויש עוד מישהו שאשם בזה שהוא גר אצל ההורים.

פורסם

את הדירה שלי קניתי לא רחוק משם, קומה 2 מתוך 4, 105 מטר רבוע, 4 חדרים, 115000$ (כשהדולר היה 4.6 :s07: לפני 3 שנים).

יש עבודה, הקריות וחיפה זה מטרופוליס ולא ישוב.

פורסם

יש לי הצעה מאוד מעניינת בשבילך קרירין

אבל קודם כל, תפסיק לאכול סרטים זה דבר ראשון, כי אף פעם לא מאוחר מדיי

וההצעה:

תלך באזור שלך, או יותר לכיוון ת"א ותחפש עבודה בתור באונסר, כזה ששומר במועדוני חשפנות וכלמני מקומות "איכותיים"

היה לי חבר שהיה מרוויח 33 לשעה, על פאקינג לשבת ולעשות צחוקים וזה עוד אחרי שמפנקים אותו באוכל ואלכוהול, וזה בנוסף לשליח פיצה!

אני לא אומר תעבוד 20 שעות ביממה כמו חמור, אבל אני אומר תמשיך לזרום ולחפש איך להתקדם,

וזה לא יקח לך יומיים למצוא עבודה כזו, וגם אולי לא חודש, אפילו יכול לקחת שלושה, עדיף אפילו שתשב בבית ותחפש עבודה, מאשר שתעבוד ותתמרמר כל הזמן.

לי נגיד לקח חודש למצוא עבודה טובה, אני עכשיו שומר בלילות, ולומד תוך כדי, עבודה מעולה, אבל לקח לי מלא זמן למצוא אותה, אמנם הכסף לא בשמיים,

אבל כל שעה שאני פה, אני משקלל אותה לשלוש שעות עם הייתי עובד בעבודה פיזית למשל, שעה על העבודה, שעה על המנוחה ושעה על הלמידה, פה אני עושה את שלושתם בשעה אחת! (אבל זו סתם דוגמא)

בקיצור קרירין, אני חושב שאתה צריך שינוי קריירה, וגם משהו שיביא אותך במגע עם אנשים, ובמיוחד נשים,

הנה אצלי למשל זה מבאס, אני לא רואה אנשים בעבודה, אבל יש לה יתרונות אחרים.

ובנוגע למחירים בצפון, פה בחיפה יחסית יקר, אבל לא נורא, ויש גם אזורים בכלל לא יקרים, אבל כמו שאמרו באיזור הקריות יותר זול,

ומי שאמר שיש פה עבודה בשפע זה לא הכי מדוייק, יש פה, אבל לא הרבה, לא יודע מה הכישורים של קרירין, אבל לי לא היה פשוט למצוא עבודות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים